En iyisini yapmış baban artık insanlar avm yada internetten alıyorlar Canım Hakkı'nızda hayırlısı olsun esnaflık çok zorİzmir deydi kuzum 3 yıl oldu devretti babam ben atanınca devam etmedi artık.
Allah var eskiden çok çok iyi kazanıyorduk ama artık son zamanlar işler durağanlaşmaya başlamıştı
Allah korusun ya bir insanın başına gelebilecek en kötü şey bende ilk evlendiğimde eşimden önce uyuduğum Zaman'lar o odaya geldiğinde ona kimsin sen demişim o anlatmış evlendik biz diye ben inanmamışım ağlamışım sonra uyumuşum ama bunların hiçbirini hatırlamadımHadi ölebilsem neyse ya alzheimer olursam korkum o
Biz eşimle 2006 tanıştık -2009 nişanlılık -2010 evlendik o çok istedi evlenmeyi sonra bende birkaç ailevi problem oldu evlendim nikah masasında bile kararsızdım ben çok garip bir duygu evlendik ertesi gün 2 günlüğüne balayına gittik tuhaftım sanki kötü birşey yapmışım gibi suçluluk hissettim sonra geçti gitti şu konuda şanslıyım hep dua ettim çalışkan olsun beni aç bırakmasın diye şükürSizin sevgililik dönemi ne kadardı yada nişan düğün arası
Evet ben kendim bile çoğunluk netten alışveriş yapıyorumEn iyisini yapmış baban artık insanlar avm yada internetten alıyorlar Canım Hakkı'nızda hayırlısı olsun esnaflık çok zor
Dedem 2 yıldır alhziemer benim yani ileri safhada yürümeyi yemek yemeyi bile unuttu artıkAllah korusun ya bir insanın başına gelebilecek en kötü şey bende ilk evlendiğimde eşimden önce uyuduğum Zaman'lar o odaya geldiğinde ona kimsin sen demişim o anlatmış evlendik biz diye ben inanmamışım ağlamışım sonra uyumuşum ama bunların hiçbirini hatırlamadımçok korktum bende şükür son 1 senedir olmuyor eşim hep şaka yaptığımı sanmış ay ne fena
Evet canım o çok çok önemli helalinden olduktan sonra gitsin gerekirse limon satsın derler ya işte limon satsın evini geçindirsinBiz eşimle 2006 tanıştık -2009 nişanlılık -2010 evlendik o çok istedi evlenmeyi sonra bende birkaç ailevi problem oldu evlendim nikah masasında bile kararsızdım ben çok garip bir duygu evlendik ertesi gün 2 günlüğüne balayına gittik tuhaftım sanki kötü birşey yapmışım gibi suçluluk hissettim sonra geçti gitti şu konuda şanslıyım hep dua ettim çalışkan olsun beni aç bırakmasın diye şükür
Ayy bu ne böyle kafayı mı yemiş bunlar
Kesinlikle öyle Canım işte birde turizmde işin içine girince işler değişiyor malumEvet ben kendim bile çoğunluk netten alışveriş yapıyorum
Zor canım ya ne bayram dinler ne hastalık ne özel gün en fazla o dükkanı 1 gün kapatabilirsin
Hadi ya üzüldüm rabbim şifa versin Canım dedeneDedem 2 yıldır alhziemer benim yani ileri safhada yürümeyi yemek yemeyi bile unuttu artık
Rabbim büyük napalım şifa versin tüm hastalara
Aynen Adam bence artık kadından sıkılmış ölsünde kurtulayım diye uğraşıyor galiba zayıflama hastalığı gibi budaAyy bu ne böyle kafayı mı yemiş bunlar
Aynen özellikle erkek Canım bu bir gercek yılmayacak işten güçtenEvet canım o çok çok önemli helalinden olduktan sonra gitsin gerekirse limon satsın derler ya işte limon satsın evini geçindirsin
Tembel olmayacak insan
İnşallah... Valla bakalım tatlıya dayanamıyorum ama elimden geleni yapacağım.Günaydın Canım Dünki menün güzelmiş afiyet olsun sağol Canım bugün yaparım kaçamağı sonra artık yine aynı tempoya devam bence o rakam doğrudur Canım bayramda dikkat edersen dahada eksiye çıkarsın Bayram'ın mübarek olsun
Canım Pamukkale saat 1 de açıldı o yüzden gelen gruplar mağzalara yağmur gibi yağdı şuana kadar 35 grup geldi saat 15.00 sonrada gelirse 15 grup gelir saat 20.00 kapatırım dükkanı yeter ki iş olsun ama müşteri zayıf fakir hep beni bulurbu sene turizm açlığı oynuyor
Ye istersende abartma bu saatlerde yiyebilirsin akşam yersen kan şekerini oynatır açıkırsın birde depolanır vücudundaİnşallah... Valla bakalım tatlıya dayanamıyorum ama elimden geleni yapacağım.
Bunu ben de gördüm :/ Bence bile bile ölüme gitmek, kendinle barışık olmakla alakası yok .. Yazık , insan neden yürüyememeyi bu kadar çok ister ki
Sağol Cimcimem Amin inşallah hep birlikteSevdiklerinizle birlikte sağlıklı,mutlu,huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle
Hepinize iyi bayramlar
İlk güne göre çok güzel bir menü bayıldım yanlız su böreğini bende çok severim şuan açım zaten afiyet olsun ben beğendimSelamm
Menumu yazayım
Sabah bir dilim börek evet sadece bir dilim börek sevmediğimi bildiği halde kv yumurtaları hep rafadan yapar peynir de kokuyordu anlamadım içim bi acayip oldu su boregi vardı aç kalmayayım diye bir dilim yedim. Öğlen bir şeftali yedim
Aksam 5e doğru ekmeksik kavurma ve söğüs domates salatalık soğan yedim yaninda fanta ve baklava vardı yemedim onlardan. Annemler köyde şimdi onlara gidiyoruz mutlaka oda et koyacak tokum desem anlamayacak bir kaç lokmada orda yerim
Spor yok su da gün bitene kadar 2 lt olur sanirsam
Görüşürüz canlar
Bence o kadın acil tedavi alma ya bir insan Nasıl böyle bir şey ister kiBunu ben de gördüm :/ Bence bile bile ölüme gitmek, kendinle barışık olmakla alakası yok .. Yazık , insan neden yürüyememeyi bu kadar çok ister ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?