Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İzmir deydi kuzum 3 yıl oldu devretti babam ben atanınca devam etmedi artık.
Allah var eskiden çok çok iyi kazanıyorduk ama artık son zamanlar işler durağanlaşmaya başlamıştı
En iyisini yapmış baban artık insanlar avm yada internetten alıyorlar Canım Hakkı'nızda hayırlısı olsun esnaflık çok zor

Hadi ölebilsem neyse ya alzheimer olursam korkum o
Allah korusun ya bir insanın başına gelebilecek en kötü şey bende ilk evlendiğimde eşimden önce uyuduğum Zaman'lar o odaya geldiğinde ona kimsin sen demişim o anlatmış evlendik biz diye ben inanmamışım ağlamışım sonra uyumuşum ama bunların hiçbirini hatırlamadım çok korktum bende şükür son 1 senedir olmuyor eşim hep şaka yaptığımı sanmış ay ne fena

Sizin sevgililik dönemi ne kadardı yada nişan düğün arası
Biz eşimle 2006 tanıştık -2009 nişanlılık -2010 evlendik o çok istedi evlenmeyi sonra bende birkaç ailevi problem oldu evlendim nikah masasında bile kararsızdım ben çok garip bir duygu evlendik ertesi gün 2 günlüğüne balayına gittik tuhaftım sanki kötü birşey yapmışım gibi suçluluk hissettim sonra geçti gitti şu konuda şanslıyım hep dua ettim çalışkan olsun beni aç bırakmasın diye şükür

En iyisini yapmış baban artık insanlar avm yada internetten alıyorlar Canım Hakkı'nızda hayırlısı olsun esnaflık çok zor
Evet ben kendim bile çoğunluk netten alışveriş yapıyorum
Zor canım ya ne bayram dinler ne hastalık ne özel gün en fazla o dükkanı 1 gün kapatabilirsin

Dedem 2 yıldır alhziemer benim yani ileri safhada yürümeyi yemek yemeyi bile unuttu artık
Rabbim büyük napalım şifa versin tüm hastalara

Evet canım o çok çok önemli helalinden olduktan sonra gitsin gerekirse limon satsın derler ya işte limon satsın evini geçindirsin
Tembel olmayacak insan

Evet ben kendim bile çoğunluk netten alışveriş yapıyorum
Zor canım ya ne bayram dinler ne hastalık ne özel gün en fazla o dükkanı 1 gün kapatabilirsin
Kesinlikle öyle Canım işte birde turizmde işin içine girince işler değişiyor malum

İnşallah... Valla bakalım tatlıya dayanamıyorum ama elimden geleni yapacağım.

Selamm
Menumu yazayım
Sabah bir dilim börek evet sadece bir dilim börek sevmediğimi bildiği halde kv yumurtaları hep rafadan yapar peynir de kokuyordu anlamadım içim bi acayip oldu su boregi vardı aç kalmayayım diye bir dilim yedim. Öğlen bir şeftali yedim
Aksam 5e doğru ekmeksik kavurma ve söğüs domates salatalık soğan yedim yaninda fanta ve baklava vardı yemedim onlardan. Annemler köyde şimdi onlara gidiyoruz mutlaka oda et koyacak tokum desem anlamayacak bir kaç lokmada orda yerim
Spor yok su da gün bitene kadar 2 lt olur sanirsam
Görüşürüz canlar

İlk güne göre çok güzel bir menü bayıldım yanlız su böreğini bende çok severim şuan açım zaten afiyet olsun ben beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…