Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar Bugünki menüm kahvaltıda 2 haşlanmış yumurta, domates,salatalık ,yeşillik 1 çay bardağı kuruyemiş ve zeytin öğlen yemedim menemen,Özbek pilavı ve Hınkal vardı Ahıska mantısı akşam kavurma ,şiş ve yufka yanında domates ,soğan söğüş

Ben varım buyur beğenirsen beni al
Caldim kapini kactim

Commadante- yedin mi kavurmaları fındık kurdu
Ayy yok yoket dinlenmeden yiyemem ben. Aksam belki ciger yerim cok severim

Selamun aleykum kızlarrr
Hayırlı bayramlar hepinize
Aleykum selam hayirli bayramlar

Sanırım bizleri beğenmedi Commadante- fındık kurdu tıklattı kaçtı cadı
Harclik seker bekledim virmidiniz küstum

Hadi sen öylesin ya ben birazcık yaşlıyım ama ayak uydururum herkese birazda sivri dilliyim kız Commadante- nerdesin kavurma mı yiyorsun
Kavurma diyor ya
Artık evlenmek istiyorum yaa
1 yıl daha uzat mı diyorsun yani sen bana
Youtubede bi video var bilirmisin
Aaağlll beniiii ağğl beni laaağnn

Aboo iyi bari gecmis canim

ailevi problem uzerine evlenince oyle hissetmissin iyi ki gecmis gitmis
Duan da cok guzel bende boyle edeyim artik. Hak verdim sana

Dedem 2 yıldır alhziemer benim yani ileri safhada yürümeyi yemek yemeyi bile unuttu artık
Rabbim büyük napalım şifa versin tüm hastalara
Allah sifasini verir insallah
Bu soyleyecegimi yanlis anlama lutfen allah dedene ve herkeze bizde dahil hayirli olumler nasip etsin insallah. Kimseye muhtac olmadan

Selam kizlaar. Kamptan geldim menulerimi yaziyim hemen. Yemeklere dikkat etmeye calistim ama aralarda kacamak yaptim=(

Cumartesi
Sabah: Sosisli omlet, 2 sigara boregi, domates, salatalik, 2 kk peynir
Aksam: 1 tavuk kanat, 6 kofte, kozlenmis sebze (domates, biber, mantar, bruksel lahanasi), lahana salatasi
Gece: 1 dilim islak kek, 2 marshmallow

Pazar
Sabah: 2 sigara boregi, menemen, 2 sosis, 2 kk peynir, 2 tavuk kanat, 1 dilim islak kek
Aksam: karnibahar kisiri

Butun gun yuruyup, odun toplamaktan canim ciktigi icin yediklerim cok sorun olmamistir diye umuyorum. Haftaici dikkat edicem. Reglim de yeni bitti bugun tartida guzel bi eksilme gordum=)

Herkes et isleriyle mi ugrasiyor acaba ? =)
Kolay gelsin ben suraya bi memu birakayim

Saat 7.00 yarim tost
11.00 yarim tost. Gittim geldim bitirdim tostu kehkehkeh

15.00 az ekmekli iskender. 1 catal kunefe dikkatinizi cekerim catal CA-TAL. Reglim...

19.00 3 parca ciger bol salata

Afiyet olsun Canım

Günaydın kızlar dünki menümü yazıyım sabah domates salatalık iki tane lahana sarması yarım su böreği küçük iki tatlı,
Öğlen 12 ekşili köfte yarım az şekerli sütlaç
Akşamı erken yedik 4 gibi lahana sarması on tane, yanında domates,
İlerleyen saatlerde ne yazıkki üç tane baklava ve karpuz yedim sonuçmu ne yazıkki bağırsaklarımı bozdum tuvletten çıkamıyorum

Günaydın Canım çok tatlı tüketmişsin ya baklava üstüne karpuz ağır gelmedi mi canım

Büyüklerin evindeyim. 2 gün süren kurban merasimi var isyanlardayim

Sen çalışıyor musun
Hayır Canım dün iş çıkışı Eti kestik doğradık annemlerde birde yağmur yağdı felaket Denizli'yi su aldı o sırada bizde motorda idik eşimle ıslandık birde yufka yedim malum direk sağ gözüm şişmiş şekeri çıkarmış yağmurdan yürüyüşe gidemedik sabah yataktan çıkamadım göz şiş sanki üzerimde koca tır vardı eşim gitti yarın ben gideceğim o dinlenecek bende sevmezdim genç kızken bayram gezmelerini hele birde evde yaşıtım kız yoksa çatlardım şimdi komşuma indim evde temizlik yapmamak için akşam yağmur yağmZsa koşu yolunda koşmayı planlıyorum sabah 1 tur koştum geldim çişim gelmedi

Selâmün aleyküm fıstıklar, bayramınız mübarek olsun

Ben dün yedim kızlarya, ama acayip de sistim ekmek bana yaramadı maalesef
Dün gece saat 1 de işlerim in cogunu hallettim bugün evindeyim bol bol dinlenecem. Siz napiyosunuz bakiyim
Miyav_su çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

İyim Canım şükür evet bende senin gibi ilk gün abarttım ama bugün eski beslenmeme döndüm sende bol bol dinlen ptesi zaten okullar açılıyor keyfine bak

Maşallah canım spor da var daha ne olsun

İyim Canım şükür evet bende senin gibi ilk gün abarttım ama bugün eski beslenmeme döndüm sende bol bol dinlen ptesi zaten okullar açılıyor keyfine bak
Ah ah canım ne dinlenmesi bugün de tarhanayi geçirdim şu an başım o kadar ağrıyor ki güzel oldu ama bende bittim tek başıma da olunca. Yarın da kıyma kavuracam.

İyi akşamlar cancanlar... Annemlere geçtim gezmelerdeyiz. Sabah kahvaltısı köy ekmeğini tere yağladık bir haşlanmış yumurta domates,
Öğlen yemedim amaaaaa pasta, kadayıf bir tanede baklava gezmelerde,
Akşam yaprak sarma ve salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…