Caldim kapini kactimBen varım buyur beğenirsen beni al
Ayy yok yoket dinlenmeden yiyemem ben. Aksam belki ciger yerim cok severimCommadante- yedin mi kavurmaları fındık kurdu
Aleykum selam hayirli bayramlarSelamun aleykum kızlarrr
Hayırlı bayramlar hepinize
Ben varım
Harclik seker bekledim virmidiniz küstum
Kavurma diyor yaHadi sen öylesin ya ben birazcık yaşlıyım ama ayak uydururum herkesebirazda sivri dilliyim kız Commadante- nerdesin kavurma mı yiyorsun
Youtubede bi video var bilirmisinArtık evlenmek istiyorum yaa
1 yıl daha uzat mı diyorsun yani sen bana
AbooAllah korusun ya bir insanın başına gelebilecek en kötü şey bende ilk evlendiğimde eşimden önce uyuduğum Zaman'lar o odaya geldiğinde ona kimsin sen demişim o anlatmış evlendik biz diye ben inanmamışım ağlamışım sonra uyumuşum ama bunların hiçbirini hatırlamadımçok korktum bende şükür son 1 senedir olmuyor eşim hep şaka yaptığımı sanmış ay ne fena
Biz eşimle 2006 tanıştık -2009 nişanlılık -2010 evlendik o çok istedi evlenmeyi sonra bende birkaç ailevi problem oldu evlendim nikah masasında bile kararsızdım ben çok garip bir duygu evlendik ertesi gün 2 günlüğüne balayına gittik tuhaftım sanki kötü birşey yapmışım gibi suçluluk hissettim sonra geçti gitti şu konuda şanslıyım hep dua ettim çalışkan olsun beni aç bırakmasın diye şükür
Allah sifasini verir insallahDedem 2 yıldır alhziemer benim yani ileri safhada yürümeyi yemek yemeyi bile unuttu artık
Rabbim büyük napalım şifa versin tüm hastalara
Afiyet olsun CanımHerkes et isleriyle mi ugrasiyor acaba ? =)
Kolay gelsin ben suraya bi memu birakayim
Saat 7.00 yarim tost
11.00 yarim tost. Gittim geldim bitirdim tostu kehkehkeh
15.00 az ekmekli iskender. 1 catal kunefe dikkatinizi cekerim catal CA-TAL. Reglim...
19.00 3 parca ciger bol salata
Günaydın Canım çok tatlı tüketmişsin ya baklava üstüne karpuz ağır gelmedi mi canımGünaydın kızlar dünki menümü yazıyım sabah domates salatalık iki tane lahana sarması yarım su böreği küçük iki tatlı,
Öğlen 12 ekşili köfte yarım az şekerli sütlaç
Akşamı erken yedik 4 gibi lahana sarması on tane, yanında domates,
İlerleyen saatlerde ne yazıkki üç tane baklava ve karpuz yedim sonuçmu ne yazıkki bağırsaklarımı bozdum tuvletten çıkamıyorum
Günaydın Canım iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsunGünaydın nasilsiniz ? =)
Büyüklerin evindeyim. 2 gün süren kurban merasimi var isyanlardayimGünaydın Canım iyiyiz sen nasılsın neler yapıyorsun
Hayır Canım dün iş çıkışı Eti kestik doğradık annemlerde birde yağmur yağdı felaket Denizli'yi su aldı o sırada bizde motorda idik eşimle ıslandık birde yufka yedim malum direk sağ gözüm şişmiş şekeri çıkarmış yağmurdan yürüyüşe gidemedik sabah yataktan çıkamadım göz şiş sanki üzerimde koca tır vardı eşim gitti yarın ben gideceğim o dinlenecek bende sevmezdim genç kızken bayram gezmelerini hele birde evde yaşıtım kız yoksa çatlardımBüyüklerin evindeyim. 2 gün süren kurban merasimi var isyanlardayim
Sen çalışıyor musun
İyim Canım şükür evet bende senin gibi ilk gün abarttım ama bugün eski beslenmeme döndüm sende bol bol dinlen ptesi zaten okullar açılıyor keyfine bakSelâmün aleyküm fıstıklar, bayramınız mübarek olsun
Ben dün yedim kızlarya, ama acayip de sistim ekmek bana yaramadı maalesef
Dün gece saat 1 de işlerim in cogunu hallettim bugün evindeyim bol bol dinlenecem. Siz napiyosunuz bakiyim
Miyav_su çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Maşallah canım spor da var daha ne olsunBugün ki kahvaltım domatesli sumaklı avakodo ezmesi,1 çay bardağı kabak çekirdeği çiğ ,zeytin ve yeşillik akşam dünden kalma kavurma ,domates ve soğan söğüş spor olarak sabah 1 saat koşu Arada 2 sade Türk kahvesi ve 3 litreye yakın su tükettim
Ah ah canım ne dinlenmesi bugün de tarhanayi geçirdim şu an başım o kadar ağrıyor kiİyim Canım şükür evet bende senin gibi ilk gün abarttım ama bugün eski beslenmeme döndüm sende bol bol dinlen ptesi zaten okullar açılıyor keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?