- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
Canım geçmiş olsun. Senin vücudun sanırım seninle kavga ediyor bana istediğimi yedireceksin miyav! Yağlı tatlı in min yoooookk! DiyorHayır Canım dün iş çıkışı Eti kestik doğradık annemlerde birde yağmur yağdı felaket Denizli'yi su aldı o sırada bizde motorda idik eşimle ıslandık birde yufka yedim malum direk sağ gözüm şişmiş şekeri çıkarmış yağmurdan yürüyüşe gidemedik sabah yataktan çıkamadım göz şiş sanki üzerimde koca tır vardı eşim gitti yarın ben gideceğim o dinlenecek bende sevmezdim genç kızken bayram gezmelerini hele birde evde yaşıtım kız yoksa çatlardımşimdi komşuma indim evde temizlik yapmamak için akşam yağmur yağmZsa koşu yolunda koşmayı planlıyorum sabah 1 tur koştum geldim çişim gelmedi
Aynen Canım tatlı ve unlu gıda yok diyor şimdi arkadaşımlarım geldi ne dondurma ne tatlı nede kuru pasta yedim sadece çay ve sade Türk kahvesi içtimCanım geçmiş olsun. Senin vücudun sanırım seninle kavga ediyor bana istediğimi yedireceksin miyav! Yağlı tatlı in min yoooookk! Diyor
Dinle onu
Canım sen yine tatlı yemişsin ya iyi misin dünden bu yana çok abartılı yedin artık ikramlara hayır demelisinİyi akşamlar cancanlar... Annemlere geçtim gezmelerdeyiz. Sabah kahvaltısı köy ekmeğini tere yağladık bir haşlanmış yumurta domates,
Öğlen yemedim amaaaaa pasta, kadayıf bir tanede baklava gezmelerde,
Akşam yaprak sarma ve salata
Canım benim kolay gelsin kışın sağlıcakla ağız tadı ile yiyinAh ah canım ne dinlenmesi bugün de tarhanayi geçirdim şu an başım o kadar ağrıyor kigüzel oldu ama bende bittim tek başıma da olunca. Yarın da kıyma kavuracam.
Eki Görüntüle 1884832
Şuan süt ve ürünleri yasak Canım antipiyotik kullandığım için tadını çok güzel oluyor tavsiye ederim tamamen doğal yağ Karatay'da yağ yağla yakmaya inanıyoruz doğal tereyağı biliyorsan eger son araştırmalarda aklandıSenin kahveler tereyagliydi di mi
Nasıl oluyor tadı
neden oyle iciyorsun anlatabilirmisin
Olsun canım toparlarsin inşallah. Benim de birinci günüm pek fenaIyi geceler kızlar nasılsınız? Dun de bugun de ugradim ama pek okuyamadim yazamadım da inanilmaz yogun geçti
Benden haberler kotu hic girmeyeyim detaylara uzgunum yarina tartilmayacagim büyük bir arti girmek moralimi bozar bayram iznini kullanayim bu defalik. En kötü beslenen benim aranızda
Sağolasın kuzum.. ilk tarhana yapisimdi çok mutlu oldum başardığım içinCanım benim kolay gelsin kışın sağlıcakla ağız tadı ile yiyin
Olsun canım toparlarsin inşallah. Benim de birinci günüm pek fenaama ufak ufak toplanacaz
Masallah canim tarhananin üstesinden gelmissen demekki becerikli bir hatunsun afiyetle huzurla agiz tadiyla yiyin insallahSağolasın kuzum.. ilk tarhana yapisimdi çok mutlu oldum başardığım için
Miyav_su ekler için teşekkürler deneyecegim bir gun tadını seversem bende boyle icerim
Yarın iyisinden anlarım canim=) saf kan karatenizleyim :))
@puantiyeli_kelebek insallah toparlarsın bayramdan sonra. Disiplin gerek bize bende kaybediyorum bazen bu disiplini
Aferin sanaSağolasın kuzum.. ilk tarhana yapisimdi çok mutlu oldum başardığım için
Canım yarın tartıl ama buraya yazma canım kendin gör rakamı tatlı mı çok yedin ne olduDisiplin sart gercekten kızın bana toparlayin lutfen sizide etkilemek istemiyorum üzülüyorum böyle olunca. Bayramdan sonra kacamaksiz ve iradeli bir sekilde devam.
Evet döndüm şükür gözlerim sabah şişti sanki üzerimde yarım ton ağırlık vardı inanır mısın sağ göz hafif kapalı artık düşün kaçamağın sonuçları tatlı yesem ne olurdu bilmiyorum bugün arkadaşlar geldi bize ne tatlı ne kuru pasta nede dondurma yemedim şükürHosbulduk canim nasılsın kacamagini yapip normale dönmüssün bile ne mutlu sana ben batirdim iki gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?