Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canım geçmiş olsun. Senin vücudun sanırım seninle kavga ediyor bana istediğimi yedireceksin miyav! Yağlı tatlı in min yoooookk! Diyor

Dinle onu

Canım geçmiş olsun. Senin vücudun sanırım seninle kavga ediyor bana istediğimi yedireceksin miyav! Yağlı tatlı in min yoooookk! Diyor

Dinle onu
Aynen Canım tatlı ve unlu gıda yok diyor şimdi arkadaşımlarım geldi ne dondurma ne tatlı nede kuru pasta yedim sadece çay ve sade Türk kahvesi içtim

Canım sen yine tatlı yemişsin ya iyi misin dünden bu yana çok abartılı yedin artık ikramlara hayır demelisin

Senin kahveler tereyagliydi di mi
Nasıl oluyor tadı
neden oyle iciyorsun anlatabilirmisin
Şuan süt ve ürünleri yasak Canım antipiyotik kullandığım için tadını çok güzel oluyor tavsiye ederim tamamen doğal yağ Karatay'da yağ yağla yakmaya inanıyoruz doğal tereyağı biliyorsan eger son araştırmalarda aklandı

Iyi geceler kızlar nasılsınız? Dun de bugun de ugradim ama pek okuyamadim yazamadım da inanilmaz yogun geçti
Benden haberler kotu hic girmeyeyim detaylara uzgunum yarina tartilmayacagim büyük bir arti girmek moralimi bozar bayram iznini kullanayim bu defalik. En kötü beslenen benim aranızda

Olsun canım toparlarsin inşallah. Benim de birinci günüm pek fena ama ufak ufak toplanacaz

Olsun canım toparlarsin inşallah. Benim de birinci günüm pek fena ama ufak ufak toplanacaz

Sağol canim umarim en kisa zamanda toparlariz.. aclik bitiriyor beni böyle özel günlerde Cümbür cemaat olunca vaktinde düzenli yiyemiyorum sonra saldırıyorum malesef

Disiplin sart gercekten kızın bana toparlayin lutfen sizide etkilemek istemiyorum üzülüyorum böyle olunca. Bayramdan sonra kacamaksiz ve iradeli bir sekilde devam.

Hosbulduk canim nasılsın kacamagini yapip normale dönmüssün bile ne mutlu sana ben batirdim iki gündür
Evet döndüm şükür gözlerim sabah şişti sanki üzerimde yarım ton ağırlık vardı inanır mısın sağ göz hafif kapalı artık düşün kaçamağın sonuçları tatlı yesem ne olurdu bilmiyorum bugün arkadaşlar geldi bize ne tatlı ne kuru pasta nede dondurma yemedim şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…