Tabiri caizse platonik, cok bekledım onu ama yok, umudu kesmeliydim şimdiye kesilmeyince kesilmiyorHep mi platonikti, eski sevgili mi, ben tam anlamadım.
Değişir aslında kişilere ilişkilere ortamlara göre.
Bazen kız da olsa içinde tutmamalı, söylemeli ne varsa diye düşünüyorum. Kaybedecek neyin varki. Ama kazanacak şeylerin olabilir.
Bazen de beklemek lazım, o gelmeli diye düşünürüm.
Alttan alttan mesaj versen? Direkt değil de
Ah bilemedim şimdiTabiri caizse platonik, cok bekledım onu ama yok, umudu kesmeliydim şimdiye kesilmeyince kesilmiyor
Mesaj mesela nasıl örnek verebilir misin heyecanla bekliyorum örneklerini:)
İçimde ne var ne yok ona karşı döksem mi hepsini,
Numarası var her türlü ulasabilirim
Ya da böylece beklemeye devam mı etsem,
Sizce reddedilmek mi (aksi zor geliyor, cünkü pek karsılıgı oldugunu dusunmuyorum duygularımın),
Yoksa umutla beklemek mi umut vermese bile ?
Şu an yerimde sayıyorum, reddedildigimde belki geri geri giderim ama daha hızlı cıkarım kim bilir,
Kendinizi benım yerıme koyar mısınız:) her türlü tavsiyeye acığım kendinizden örnekler vererek tavsiyelerinizi tecrübelerinizi bekliyorum yaşım 23
Empati yapmanızı kolaylastırayım derken hepten karman corman olmus haklısınız:)Platonikse itiraf yapmanin bi alemi yok. Nasilsa karsiligi yok. Ne gececek elinize? Bir de cok bulmaca gibi yaziyorsunuz. Adama da boyle yazarsaniz bi halt anlamaz emin olun.
Işıktan kasıt nedir, olabildigince belli etmeye calısıyorum kaybedecek ne var diyerek, ama itiraf etme olayına gelemedimBir ışık yakmalı derim.
O da alevlendirdiyse o ortamı daha ne olsun ki?
Eeee anlayıp da bir adım atmıyorsa itiraf edip de kendini üzme bence.Işıktan kasıt nedir, olabildigince belli etmeye calısıyorum kaybedecek ne var diyerek, ama itiraf etme olayına gelemedim
daha önce itiraf ettiniz mi bu duyguları birine karşıHayatta icimde tutmam hersey olacagina varir en azindan bos yere umudetmemem gerektigini bilirim hic bisey yapmadan bos bos beklemek en kotusu bence
Anladıgından emin değilim ama insan anlar ya,Eeee anlayıp da bir adım atmıyorsa itiraf edip de kendini üzme bence.
Niyeti olsaydı zaten karşılık verirdi.
yasadınız mı peki, keske etmeseydım mı dedınızReddedilirsen daha buyuk yikim yasayacaksin goze aliyosan et
karşılıksız oldugunu düsünerek mi itiraf etmiştiniz, biraz acabilir misiniz vaktiniz varsa cok merak ettim, bu arada mutluluklar diliyorumİlk başta reddedilip sonra ben vazgeçince peşinden koşulan biri oldum sonuç şimdilik iyi giden bir ilişkimiz var ama sonu ne olur meçhull
Şimdi gerçekten anlayışı kıt bir insansa flört etmek de kolay olmayabilir.Anladıgından emin değilim ama insan anlar ya,
Elle tutulur bir karşılıgı yok, bir iki varsa da benim hüsnükuruntum,
ortak tanıstıgımız cok kişi var, üniversitede sınıf arkadasımdı, bu nedenle cekintim biraz daben acık sözlüyüm gider pat pat derdim seviyorum ulenn seni diye
degecek biriyse tabiiii
sonra ceker giderdim yanından uzaklasıp
bir daha taaa karsılasana kadar yda o dönene kadar bana iletişim kurmazdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?