- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.862
- 298
Yok ayol bana asik olmayan bi adama niye asik olayimyasadınız mı peki, keske etmeseydım mı dedınız
dogru diyorsunuz, bu sekilde olsa bile ne derece saglıklı olacagı mechulŞimdi gerçekten anlayışı kıt bir insansa flört etmek de kolay olmayabilir.
Yerinde olsam şartları zorlamam.
Aşk spotane gelişince güzel.
Yani bana anlattıkların çok uzak.dogru diyorsunuz, bu sekilde olsa bile ne derece saglıklı olacagı mechul
büyük yıkım yasayacaksınız deyince haliyle tecrübe ile söylediginizi düsündümYok ayol bana asik olmayan bi adama niye asik olayim
karşılıksız oldugunu düsünerek mi itiraf etmiştiniz, biraz acabilir misiniz vaktiniz varsa cok merak ettim, bu arada mutluluklar diliyorum
öngöremiyorum sonrasını, ben biraz daha belli edeyim, itiraf olayına hiç girmeyeyim dogruReddedildikten sonra olabileceklere razıysanız şansınızı deneyin.
Bu tip durumlarda kazanabileceklerime ve kaybedebileceklerime bakarım. Kazanabileceklerim daha fazlaysa, daha değerse şansımı denerim. Elimde patladığı, reddedildiğim oldu tabii ki. Pişman mıyım, hayır. Denemeden bilemezdim, ya güzel olsaydı?
Ama bu kişinin yapısıyla alakalı. Eğer kaldıramayacaksanız reddedilmeyi hiç o topa girmeyin, cevabını duymak istemediğiniz şeyleri sormayın.
Siz bilirsiniz, kendinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz. Sonuçlarını yaşamak istemediğiniz bir şeye girişmeyin sadece. Biraz daha belli ederek onun size gelmesini sağlayın.öngöremiyorum sonrasını, ben biraz daha belli edeyim, itiraf olayına hiç girmeyeyim dogru
tesekkür ederim yazdıgınız için:))Ben direkt açılmadım platonnik 1 ay takıldım adını bile bilmiyordum ama tanıdığım biriydi sima olarak sonra buldum ekledim falan arkadaşça sonra konu aşka gelince beni tersledi falan sonra benim zoruma gitti uzaklaştım sonra o açtı duygularını ben kaçtım sonra ben yakınlaştm o kaçtı derken bir gün sinirlendim bu ne ya gibisinden falan konuşmadık bayağı 1,5 ay kadar daha doğrusu ben yüz vermedim sonra geldi tekrar konuşmak istyiorum eskisi gibi olmayacak niyetim ciddi falan 1 aydan fazla burnunu sürttüm sonra tabi yumuşadım çok şükür şimdilik iyiyiz işte sonu meçhul dememin sebebi benim evlilikten korkum yoksa ailesi falan biliyor söyledi kısmet artık :)
2 yıldır (2 yıl civarı) hislerim var,Ne kadardır tanıyorsun? Nekadar sure dir hisler besliyorsun?
Merhabanız varmı? Tanışıyor musunuz?
O senin ona dair bişeyler hissettiğinden haberdar mi ?
Ortak arkadaşlarınız varmı onlarla aranız nasıl.?
Bu sorulara cevap verin ona göre bende yorumu mu yapacağım:)
tesekkür ederim yazdıgınız için:))
Cekiştirmeli olmus, siz o siz o, inşallah devamı da güzel gelir devamı önemli :))
Şu an sadece sosyal medya üzerinden belli edebilirim, okul ortamı varken cok fırsatım vardı ama değerlendiremedimSiz bilirsiniz, kendinizi bizden daha iyi tanıyorsunuz. Sonuçlarını yaşamak istemediğiniz bir şeye girişmeyin sadece. Biraz daha belli ederek onun size gelmesini sağlayın.
konusmayı cok istiyorum, ama tereddütteyimGerçekle yüzleşmek lazım,ben olsam konuşurdum.
Yuva kurmak karar vermek kolay değil, Zamanla yola girecektir diye düsünüyorum :)Tabi devamı önemli ben hazır hissedersem kendimi olur da işte sorun bende onun istediklerini kabullenebilecek miyim biraz cinsiyetçi yaklaşımları var ve bundan haz etmiyorum ama onun dışında sevgisini ilgisini belli eder işte bazen tutuyor damarı
en güzeli, olursa olur olmazsa herkes yoluna:)Yani bana anlattıkların çok uzak.
Ben düz ilişki severim.
Yuva kurmak karar vermek kolay değil, Zamanla yola girecektir diye düsünüyorum :)
Yuva kurmak karar vermek kolay değil, Zamanla yola girecektir diye düsünüyorum :)
Aynı ortamda oldugumuz günleri anımsayıp cok üzülüyorum, rüyalarıma giriyor hatta o gunlere benzer rüyalar görüyorum, fırsatım cok olurdu değerlendiremezdim, değelendirdigim de oldu ama iş işten geçmişti, su an sadece sosyal medya üzerinden irtibatım var ve numarası da varİnsan oturduğu yerden bile hah bu bundan hoşlanıyor der anlayabilir :)
size karşı bi ilgisi var mı mutlaka hissedersiniz zaten.. aynı ortamda olmanız lazım tabi..
Önce ortamı ayarlayın ölçün bicin.. sonra açılın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?