- 14 Eylül 2012
- 747
- 17
- 118
Arçeliğin eski kalitesi kalmadı bence..
Tefal ya da philips diyorum..
Peki Braun nasıl bir bilgin var mı ? Texstyle SI 18890 netten ilgimi çekti ama bilemedim. Kullanan var mı aranızda?
Eki Görüntüle 516118
iLk olarak kafamın karıştığı için bu takımla ilgili fikir almak istiyorum sizden.6 ay kadar önce çeyiz seti kampanyası ile aldım bu takımı o zaman fazla seçeneğim olmadığı için bunu seçtim .Şimdi başka modelleri gördükçe hevesim kaçıyor sanki.sizde bu takım nasıl değiştirmeye değer mi ?
kızlar bende bu günlük yemek takımını çook beğenerek almıştım ama simdilerde pek içime sinmiyor o anki ruh halim nasılsıda aldım bilmiyorum ama şimdilerde içimi karartıyo
selam kızlar bende bu çatal bıçak takımını düşünüyorum. biçağı biraz farklı tereddütteyim oyzden, siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 516335
ütüde en iyisi philips diyorlar alırsa m bende onu alıcam herhalde ama aklım bir yandan tefalade kayıyor:26:YARDIM: Ütü için hangi markanın hangi modeli tavsiye edersiniz ?
canımcımmm inan aynı şeyler hepimize oluyo :) yenileri çıktıkca öle hissediyoruz ama bence canını sıktıgına degmezz... güzel bi masa düzenii öle ççok çokk şahane yaparsın :) sona ileridede başka bitane alırsın :) şimdi alacagınıda 3 ay sona begenmiceksin öle düşün
kızlarrrrr kime sorarsam nereye sorarsam ütü philips diolar bnde philips aldım tefal çok istiodm ama philipisin buhar gücü we woltları dha yüksek ddiler
hangi serisini aldın canım ve ne kadardı?
Philips GC3360 2300W Buharlı Ütü - Electro World bu bnmki canım hatta fiyatı çk uygunmuş burda
bu kendi kendiyniii temizliiyy mi kız ? sen ne kadara almıştın ki ? ya alcam şimdi desem ben evlenene kadar garantisi bitecek.garantiyi sonra başlatcak bir yer bulmam lazım
ewt kuzm kndi kndine temizleyenlerden bu wala bn aldğmda baya pahalıydı 280emi ne aldm ama garantisi başlamıo işte kullancağn zmn gdip tarih kaşe attırıosn öle yokmu sürekli alışveriş yaptığn çeyizci hatta bnm arkımda war bundan tbi o ewli kullanıo müthiş açıo gözümle gördüm
bene almak istiyorum ama kalmadı para valla.bu elektro worlde özel fiyatmı acep:26:
ya kızlar hemen herkesin aldığı çeyizine çok güzel bi anahtarlık var ikili ev şeklinde onu nerden alıyorlar yabir ben bulamıyorum herhalde İstanbulda yaşıyorum nerden alabilirim..
ya kızlar hemen herkesin aldığı çeyizine çok güzel bi anahtarlık var ikili ev şeklinde onu nerden alıyorlar yabir ben bulamıyorum herhalde İstanbulda yaşıyorum nerden alabilirim..
Ara sıra markafoniye geliyor takip et istersen.
BAY BAYAN EV İKİLİ METAL ANAHTARLIK SET KR144 GittiGidiyor'da 56464692
buda bnden sna kıyak olsun arkadaşım
anacım bu ne kaaa pahalıymısss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?