var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

Peki Braun nasıl bir bilgin var mı ? Texstyle SI 18890 netten ilgimi çekti ama bilemedim. Kullanan var mı aranızda?

İnan bilmiyorum canım, braundan tek bir ürün kullandım o da meyve sıkacağıydı hiç memnun kalmamıştım yıllarca durur öyle kenarda..
Mutlaka kullanan ya da bilen biri vardır, yardımcı olurlar.

Braun blendır seti kullandım o çok iyi ondan öyle düşünmüştüm. Annem ütüde philips GC4410 kullanıyor. O da çok memnun.Sanırım ütüde philips tercih etmeliyim. GC4412 ya da GC4410 a bakayım ben. Yardımın için çok teşekkür ederim :)

canımcımmm inan aynı şeyler hepimize oluyo :) yenileri çıktıkca öle hissediyoruz ama bence canını sıktıgına degmezz... güzel bi masa düzenii öle ççok çokk şahane yaparsın :) sona ileridede başka bitane alırsın :) şimdi alacagınıda 3 ay sona begenmiceksin öle düşün

kızlar bende bu günlük yemek takımını çook beğenerek almıştım ama simdilerde pek içime sinmiyor o anki ruh halim nasılsıda aldım bilmiyorum ama şimdilerde içimi karartıyo

canım biraz rengi koyu sadece :) yoksa kırmızıyı kullanarak canlandırabilirsin :) öle canını sıkcak kadar kötü bi durum yok ortada bence güle güle kullan :)

YARDIM: Ütü için hangi markanın hangi modeli tavsiye edersiniz ?
ütüde en iyisi philips diyorlar alırsa m bende onu alıcam herhalde ama aklım bir yandan tefalade kayıyor:26:

:)) ee doğru söze ne hacet ya sanki modeli gözüme kötü geldi ben mi seçtim bunu dedim biran.gün içinde kaarar verip almıştım aceleciyim ya bir kere.aman zaten değiştirmiyorlarda vardr bir hayrı ne yapayım

kızlarrrrr kime sorarsam nereye sorarsam ütü philips diolar bnde philips aldım tefal çok istiodm ama philipisin buhar gücü we woltları dha yüksek ddiler

kızlarrrrr kime sorarsam nereye sorarsam ütü philips diolar bnde philips aldım tefal çok istiodm ama philipisin buhar gücü we woltları dha yüksek ddiler

hangi serisini aldın canım ve ne kadardı?

bu kendi kendiyniii temizliiyy mi kız ? sen ne kadara almıştın ki ? ya alcam şimdi desem ben evlenene kadar garantisi bitecek.garantiyi sonra başlatcak bir yer bulmam lazım

ewt kuzm kndi kndine temizleyenlerden bu wala bn aldğmda baya pahalıydı 280emi ne aldm ama garantisi başlamıo işte kullancağn zmn gdip tarih kaşe attırıosn öle yokmu sürekli alışveriş yaptığn çeyizci hatta bnm arkımda war bundan tbi o ewli kullanıo müthiş açıo gözümle gördüm

bene almak istiyorum ama kalmadı para valla.bu elektro worlde özel fiyatmı acep:26:

ya kızlar hemen herkesin aldığı çeyizine çok güzel bi anahtarlık var ikili ev şeklinde onu nerden alıyorlar yabir ben bulamıyorum herhalde İstanbulda yaşıyorum nerden alabilirim..

ya kızlar hemen herkesin aldığı çeyizine çok güzel bi anahtarlık var ikili ev şeklinde onu nerden alıyorlar yabir ben bulamıyorum herhalde İstanbulda yaşıyorum nerden alabilirim..

Ara sıra markafoniye geliyor takip et istersen.

Ara sıra markafoniye geliyor takip et istersen.

takip ederde bilgin olursa benimde haberim olsun canm olur mu ? birde o deterjan kutusundan istiyorum aramadım gerçide,hangi sitede var kkzlarr?

anacım bu ne kaaa pahalıymısss

bndede wr bundan bn nekdr almştm hatırlamıorm bide böle kare sarı puf gbi bi anahtarlıklarımz wr üstündede birinde karımı seviorm birindede kocamı seviorm yazıo onlarda çk güzel ama bulamadm onun resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…