cnm zaten iki takım bornoz lazım bir tanesi şık göstermelik birtanede günlük bunları günlük yaparsınkıyamam annen düşünüp almış
ama ben bimde görmüştüm öyle bir şansım yokki
mesela bnmde bornoz takımım wr hç sewmiorm annem bn dha nişanlanmadan önce almş bnden hbrsiz görüpte heweslenmiim ewlenmk istemiim die sölememş bna nişanlandktn snra gösterdi hç beğenmedm Eki Görüntüle 528118 kırılmasın die beğenmedmde demedm ögggg bn bnyomu yeşil falan yapmm dha farklı bi renk istiorm değiştirme şansımda yok ama mecburum kullanmaya galiba
ama ben bimde görmüştüm öyle bir şansım yokki
kızlar ya bide ben hafta sonu linensten mikrojel 2yorgan ve 4yastık aldm onlarında 3 sene garantileri var çalışan kızlar önemli değil en güvendiğimiz ürünümüz ne olursa olsun kaç sene geçerse geçsin getir belirtiriz hemen kullanmadığını dediler inş bi problem çıkmaz ve hiç gerek kalmaz aldım ama aklıma takıldı bi fikri olan varmı
canım bugun bende linensden havlu aldm ve şuan kullanmaya yastık alalım dedi annem senınkı eskıdı dedı.. ben deneyecem o yastığı bakalım memnun kalıcakmıyım:) sana söylerim
ayy canım ya çok mutlu olurummaldın dimi canım sen simdi
ewt cnmm ama annem tututrmuş bunları yıkıyayım öyle kullan... yıkamasam mı diyo güneşe mi koysam bakalım annem karar verırse kullancam :=) hemde bugun aldıkk..
ewt cnmm ama annem tututrmuş bunları yıkıyayım öyle kullan... yıkamasam mı diyo güneşe mi koysam bakalım annem karar verırse kullancam :=) hemde bugun aldıkk..
bide güneşe koyunca noluyo kız :)
eski pamuk yün yatak yastıklar kabarırdı güneşte htta bn hala pamuk yatakta yatarım üstüne yoktur hazır yatakta yattımmı heryerim tutuk kalkıormgüneşte kabarıo ama silikonlarıda koyuorz onda etkisi wrmı yoksa psikolojikmi bile yok
Cnm ya cok yumusak olmuyomu bnde yumusak yatakta asla yatamam bnmde heryerim agriyo yumusak yatakta hatta sewgilim yumusakta yatar su yarisi yumusak yarisi sert olan bi yataklar vatya onlardan almayi dusunuyorum :) ama sen napcn kiz pamukta yatmayinca tutulyorum diyosun esini simdiden hazirla bu fikrebu arada annen ne guzel pamuklara sarmis kiz seni
canım işte oyüzden ben aldığım elektronik ürünleri ve mutfak eşyalarmın hepsini spot bi magazadan aldım burda tanıdık biyer seninde öyle bi şansın olabilirse öyle al derim mesela aldığımız tabak catal kaşık vb hepsinin belirli bi garanti süresi var bn öyle aldığım için onaylamadılar evlendiğim zaman gidip başlatcam :83: inş sende bulursun öyle biryer
Alışveriş merkezlerinde öyle bir şans yok malesef..
Bende genelde garantilerini başlatmam, ama kipadan aldığım şeylerin fln mecburen başlıyor
ben zaten artık almıyorum.birtek kücük ev aletlerimi almıstım mecbur oda daha almam nişanlanınca almayı düsünüyorum.
canım işte oyüzden ben aldığım elektronik ürünleri ve mutfak eşyalarmın hepsini spot bi magazadan aldım burda tanıdık biyer seninde öyle bi şansın olabilirse öyle al derim mesela aldığımız tabak catal kaşık vb hepsinin belirli bi garanti süresi var bn öyle aldığım için onaylamadılar evlendiğim zaman gidip başlatcam :83: inş sende bulursun öyle biryer
Alışveriş merkezlerinde öyle bir şans yok malesef..
Bende genelde garantilerini başlatmam, ama kipadan aldığım şeylerin fln mecburen başlıyor
ben zaten artık almıyorum.birtek kücük ev aletlerimi almıstım mecbur oda daha almam nişanlanınca almayı düsünüyorum.
Canim eger nisaninla dugunun arasi kisa olcaksa ki hep oyle oluyor bence yawas yawas almaya basla cunku az gibi gozukyo ama cok pahali hersey benm aldklarim daha smdiden 5 bin oldu ve daha birsuru eksigim var bi 5 bin daha gitcek tabi bide yatak odasi mobilyalarinida sayarsak toplam 15 bin civari birden yapma bnce
takribi 2 senem var canım acele etmek istemiyorm çok.eksiğim fazla alacaklarım da öyle
Canim bence almaya basla bende nisanlanmadim sozde olmadi hatta isteme bile yok daha askerlik var sadce aileler biliyor askerlikten snra olck bseyler nerden baksan 3 sene war ama anca alirim herseyimi cunku hersey istedigim gibi olsn istiyorum herseyi ozenerek aliyorum biliyosun basit biseyler almak istemez kimse ee birdende agir gelcgi icin yawas yawas basladim
modası geçmeyecek seylerı alabılırsın mesela yemek takımını en sona bırakırsın... ama tencereler hep aynı tür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?