var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr en önemli konuya değiniyorummm

bu tupperwareler varya meşhurrrrr :)

hangileri alınmalı bi söyleyi verinnnnn banaaa
doğru söylüyorsun yanii bir uyum ,ahnek lazım dimi qıı ay o tupper belasına bende bulasmak üzereyim.kararımı verdim tini mini hanım seti var 4 lü set 170 tl felan herkes onu meth etmiş ,çok indirime girdiğinden girmezmiş bu aralar oyüzden mecbur o fiyata alıcam.birde bu kuru bakliyatar için set var onu düşünüyorum,antartika set var buzluğa felan konulmak için saklama kabı,birde belki peynir kutusu vs vs aslında rendede istiyordum ama 85 lira,onu alacağıma hani thopshop reklamlarında görmüşsünüzdür çok parçalı bir rende var şişko amcam anlatıp duruyor onda gözüm var onu alabilirim

kızlarrrrrrrrrrrrrrr en önemli konuya değiniyorummm

bu tupperwareler varya meşhurrrrr :)

hangileri alınmalı bi söyleyi verinnnnn banaaa

Of yaa ewet tam lanetli bisey o aldikca daha degisikleri ckyo yok sebze kutusu yok o yok bu tecrubeli bi arkadas bize asil lazim olanlari tek tek yazsa bzde ona gore fikir edinmis oluruz bide onun mini sef diye kucucuk el mikseri gibi biseyi var cok pratik gibi duruyo ama bilemedim

ben koca karı işi diyen arkadasın kendıne aldıgı battanıyeleri gerçekten cok merak ettim şimdi :) yaraası warmıs gibi yorum yapan arkaadaşlara öyle bi çıkışmışki çözemedim :))

ben koca karı işi diyen arkadasın kendıne aldıgı battanıyeleri gerçekten cok merak ettim şimdi :) yaraası warmıs gibi yorum yapan arkaadaşlara öyle bi çıkışmışki çözemedim :))

yok kız tanıyorum onu ben kötü nyetnden demedi valla bak

olsun bence uslubu cok yanlışş..yorum yapan kişilere yaklaşımıda çirkin.. neyse kişiliği bu heralde anlamak lazım:)

ağzunnnn bal yesin emiiiiii doğru diyorsunn şekerimmmmmm .bana yemeğe gelcen sen yicen o tabaklardan

hpimzin ağzı bal yesin ömür boyu inş! gelir yerim ama snde bna en güzel yemeklerini yaparsıııııııınn

bide şu kübün olayını anlamadm yaa insanlara garip yda ard niyetli gelio kübün konuşma tarzı ama bz onu bildğmz içn bize ormal gelio kübde diğer arkadaşta hçççç kötü niyetli konuşmamışlar küb çk ii bi insan burdan herkese duyrulur birazda dobra

olsun bence uslubu cok yanlışş..yorum yapan kişilere yaklaşımıda çirkin.. neyse kişiliği bu heralde anlamak lazım:)

ypmam mı gııızzzzz n güzel ve özelini yaparımm.blue olayına gelincede haklısın biz tanıdğmız için tuaf gelmiyor art niyet zaten yok,tarzı bu dobralık .neyse bu topiğin amacı bambaşka ,başka şeyler konuşulsun yorum yapıp uzasın istemyorum.sizden istediğim bu konuda yorumlarda burada kapansın.çeyizle aşkla dolalm

çeyiz fotosu hç koyamıorm bn buraya yaa ne foto koyck olssam boyutu fzla gelio okdr kaliteli şeyler almşm yani kaldıramadı kk

çeyiz fotosu hç koyamıorm bn buraya yaa ne foto koyck olssam boyutu fzla gelio okdr kaliteli şeyler almşm yani kaldıramadı kk

senin kafana ne takıldı çeyzle ilgili de paylaşcan kusum.yaa neyle çektn düşür boyutnu istiyorum görmek

kızlar ceyız ıcın bu kadar uğrasıoruzda bnm aklımda cok baska seyler takılıo artık:) gelinlik saçç we en dusundurucusu fotoğraf cekımı kaswete düşürüo benı iyice

kızlar ceyız ıcın bu kadar uğrasıoruzda bnm aklımda cok baska seyler takılıo artık:) gelinlik saçç we en dusundurucusu fotoğraf cekımı kaswete düşürüo benı iyice

varya ne kadar çok düşünürsen okaadar olmuyr istediğin.her seyi adm adım zamanı geldiğinde düşüneceksin.sıkıntı yapma şimdiden.önce çeyizi halledek

koca karı işi diyen bnm arkadasım madem çok merak ettin!
bahtanye almadım kendmee hiç aldığım zaman sana gösteririm
arkadas iki secenek koymuş ıkısnde yorumumu yaptm bir tanesini beyendm dgerne koca karı işi dedim!
konuşma tarzım buu

konuyu kapattık ama uzamasın yavrucum

bn bidhaaa yorum morum yapmam dha buryada gelmem...
çatlak dolu hepsii aranyoo kavga cıkartma peşinde arkadaslar..
açsanaa msnyii müsatsen

buraya neden gelmiyorsun onu anlaamadım ben şimdi,benim tepeyi attırma şimdi açıyorum ,geç yazabilirim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…