benim herşeyim uyumluus olsun die araştırma yapıyorum bu gidişle hi.çç bişey alamıcam valla :)sadece kıyafetlerimle gidecem :)
hadi isyeşelim:))
ama napim herşeyim uyumlu olsun istiyorum kahverengi mobilyaya kalkıp gri veya siyah nevresim takımı alamam ki haha:)
doğru söylüyorsun yanii bir uyum ,ahnek lazım dimi qııkızlarrrrrrrrrrrrrrr en önemli konuya değiniyorummm
bu tupperwareler varya meşhurrrrr :)
hangileri alınmalı bi söyleyi verinnnnn banaaa
kızlarrrrrrrrrrrrrrr en önemli konuya değiniyorummm
bu tupperwareler varya meşhurrrrr :)
hangileri alınmalı bi söyleyi verinnnnn banaaa
ben koca karı işi diyen arkadasın kendıne aldıgı battanıyeleri gerçekten cok merak ettim şimdi :) yaraası warmıs gibi yorum yapan arkaadaşlara öyle bi çıkışmışki çözemedim :))
ağzunnnn bal yesin emiiiiiidoğru diyorsunn şekerimmmmmm .bana yemeğe gelcen sen yicen o tabaklardan
olsun bence uslubu cok yanlışş..yorum yapan kişilere yaklaşımıda çirkin.. neyse kişiliği bu heralde anlamak lazım:)
hpimzin ağzı bal yesin ömür boyu inş! gelir yerim ama snde bna en güzel yemeklerini yaparsıııııııınn
bide şu kübün olayını anlamadm yaa insanlara garip yda ard niyetli gelio kübün konuşma tarzı ama bz onu bildğmz içn bize ormal geliokübde diğer arkadaşta hçççç kötü niyetli konuşmamışlar küb çk ii bi insan burdan herkese duyrulur birazda dobra
ypmam mı gııızzzzz n güzel ve özelini yaparımm.blue olayına gelincede haklısın biz tanıdğmız için tuaf gelmiyor art niyet zaten yok,tarzı bu dobralık .neyse bu topiğin amacı bambaşka ,başka şeyler konuşulsun yorum yapıp uzasın istemyorum.sizden istediğim bu konuda yorumlarda burada kapansın.çeyizle aşkla dolalm
çeyiz fotosu hç koyamıorm bn buraya yaa ne foto koyck olssam boyutu fzla gelio okdr kaliteli şeyler almşm yani kaldıramadı kk
kızlar ceyız ıcın bu kadar uğrasıoruzda bnm aklımda cok baska seyler takılıo artık:) gelinlik saçç we en dusundurucusu fotoğraf cekımıkaswete düşürüo benı iyice
ben koca karı işi diyen arkadasın kendıne aldıgı battanıyeleri gerçekten cok merak ettim şimdi :) yaraası warmıs gibi yorum yapan arkaadaşlara öyle bi çıkışmışki çözemedim :))
koca karı işi diyen bnm arkadasım madem çok merak ettin!
bahtanye almadım kendmee hiç aldığım zaman sana gösteririm
arkadas iki secenek koymuş ıkısnde yorumumu yaptm bir tanesini beyendm dgerne koca karı işi dedim!
konuşma tarzım buu
konuyu kapattık ama uzamasın yavrucum
amaa ablacıımm herkess takmışş bana napablirim bnm ne suçum günahım var
YAramazlık yapma tamam kapandı gitti bitti,çeyiz konuşakk çeyizz.elalem aldı başını gidiyor
bn bidhaaa yorum morum yapmam dha buryada gelmem...
çatlak dolu hepsii aranyoo kavga cıkartma peşinde arkadaslar..
açsanaa msnyii müsatsen
buraya neden gelmiyorsun onu anlaamadım ben şimdi,benim tepeyi attırma şimdiaçıyorum ,geç yazabilirim ama
kimseye bişey demeye gelmyo, yorum falan yapılmaz herkes art niyet ve kavga peşinde
allah akıl fkir wersin bylelerine
uzatma herkese cevap yazmak zorunda değilsin bana yaz yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?