var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

kızlarrrrrrrrrrrrrrr en önemli konuya değiniyorummm

bu tupperwareler varya meşhurrrrr :)

hangileri alınmalı bi söyleyi verinnnnn banaaa

bu tupper olayını ben abarttımı ne yaptım her şeyini aldım yani mesela limon sıkaçağımı tupperdan aldım patates soğanımı koymak için kilerini aldım mesela öyle ufak tefek alınacak şeyleride tupperdan alınca baya bi tupperim olmuş oldu evlenince bu kız plastiği doldurmuş gelmiş dicekler hahaa

2009 yılının sonunda tencere tabak çatal kaşığımıda aldım müsafir için olanları ama klasik modelller aldığım için bir ömür modası geçmez dye düşünüyorum ve tabaklarıma resmen aşığımm bence evlenmeyi düşünenler bir an önce başlasın al al bitmiyor..

tupperin en gereklilierini yazıyorum
mucize kaplar
peynirlik
yagdanlık
rende
soysoy ( kesinlikle çok süper)
süzgeç
eko kap ve bi turuncu kabı vardı adı aklıma gelmiyor
su set
vede bunlara damla set ekleybilrsin görüntüsü çok hoş aynı zamanda servis amalıda kullanıbilrsin
ve antartika serisi buzluk için haa evlendikten sonrada alabilrsin sonuçta kimse buzdolabı poşetini çeyzinde götürmüyor

bunların haricinde bıcak setininde müthiş oluğunu söyluyorlar ben aldım biraz tuzlu kulalnınca değdimi göreceğim bu arada yaklaşık 2 bin tl yakın para harcamışımdır

kızlar bu nevresim takımına aşık oldum ama markasını bile bilmiyorum bilen varmı

Eklentiler

• $saten elmas süslemeli nevresim.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 280
Rengi koyu oLmasina ragmn begendim bende. Nerden bakti resime kenarda kosede yaziyodur kiz

Kylie Mendez Slate diye bi markaymış başka topigede paylaşmıştım yardım yetşti ama bi sorun var yabancı türkiye satışı yok sanırım ama ebay ve amazondan satışı var güvenirsem markaya alırım ordan daha öncede amazondan bişeyler istemiştim geç ama sorunsuz gelmişti bak diğer modellerde harika paylaşym burya

rastgele açtım googledn aynı markanın bunlarda :)

Eklentiler

• $Kylie Yorona Square Pillowcase_A_L.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $Kylie Kiana Champagne Duvet Cover_A_L.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 81
  • $G_158850052_50_20110824.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar hele bi yardım edin
2013 mayıs gibi dugunu dusunuyoruzda
Şu bulaşık makinesinin taksidine simdiden girsemmi

Ama koyacak yerimiz yok magazada bekletmekte guvenlimi
Siz naptınız bu konuda
Yoksa evlenmeye 1-2 ay kalamı alsak?

güvenilir biyer bulursan al cnm yardımcı oluyolar arkadasım öyle almıştı bulamazsanda mecbur alıncak taksit öder gibi her ay paranı kenara at nakit alınca cok indirim oluyo daha cok var dugunune :)

şu ebay yda amazondan nası alışveriş yapıosnz bnada öğretin yaa:26:

bnmde düğünüm 2014te ama aldım bulaşık makinasını ewe bile getirtmedm arkadaşım ohhhh misler gbi arçelik bayisinde duruo hçte sorun olmuo onuda al çıksın aradan derim bn

rastgele açtım googledn aynı markanın bunlarda :)
bayıldımmmm yaaaaa

elektronik eşya biraz şans işi canım ya.bence şuan kenara para at beyaz eşyaların varsa başka alınacak toplu alırsın hem ozmaan indirimde yapıyorlar hediyenide istersin bayide bırakırken mesuliyet kabul etmeyiz derlerse kesinlikle bırakma ama diyeceklerinide sanmıyorum.

para biriktirin hepsini toplu alın cnm en güzeli hiç beklemesin mağazanın deposunda arkadaşım aynı şeyi yaptı takip de etmedi adamlar tasıtarağı toplamış çekip gitmişer ee tabi parasını ödedikleri eşyalarıda gitti allah korusun bizim başımıza gelmez diye düşünürüz belki ama şu sıralar piyasa çok kötü

ayy canım ya nekaadar çok sey almıssın ama hepside gereklidir kesin :S kafam karıştı cok bide kiler diye bişeyi varmış sebzeler hep taze kalıyomus bilgin varmı acaba

Tanıdğın bildiğin bi yer veya marka ise, 2013 de başka bir model beğenirsen üstüne parasını ekleyip alabilmek şartı ile anlaş öyle al derim ben. Bu şekilde yapanlar var.

Eki Görüntüle 520635 Bunun deseni ben hiç beğenmedim. Diğerleri güzel.

refal yada arçelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…