var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

bndede wr bundan bn nekdr almştm hatırlamıorm bide böle kare sarı puf gbi bi anahtarlıklarımz wr üstündede birinde karımı seviorm birindede kocamı seviorm yazıo onlarda çk güzel ama bulamadm onun resmini

yaaaa nerden aldın.evde çekk at çok merak ettim.bende istiyorm yaaaa

anacım bu ne kaaa pahalıymısss

Mafkafoni de 8 tl imiş ama suan yok kampanya konu da actım canım bı arkadas bı bujitere soracaktı, bende hediye yapmak istiyorum da konumda var.

Bulursam haber veririm canim

Mafkafoni de 8 tl imiş ama suan yok kampanya konu da actım canım bı arkadas bı bujitere soracaktı, bende hediye yapmak istiyorum da konumda var.

Bulursam haber veririm canim

canım cok tesekkür ederim ,bekliyorum

Kızlar yapmayın etmeyin
Hediyelikçilerde var 5 tl biraz bakının mutlaka bulursunuz

Kızlar yapmayın etmeyin
Hediyelikçilerde var 5 tl biraz bakının mutlaka bulursunuz

hee ya bu internetten alışveriş modası başladı 5 liralık seylere 24 lira veriyorlar.24 yanında 8 iyi gelmişti açıkçası ki ben ucuz ve güzel şeylere bayılıırım

hee ya bu internetten alışveriş modası başladı 5 liralık seylere 24 lira veriyorlar.24 yanında 8 iyi gelmişti açıkçası ki ben ucuz ve güzel şeylere bayılıırım

Evet canım internette herşey ucuz sanıyoruz ama bazıları 3-4 katı, ne gerek var..

Evet canım internette herşey ucuz sanıyoruz ama bazıları 3-4 katı, ne gerek var..

bende heves ediyrdum ama dısardan aldığım bir seyi orda daha fazla fiyata gördüm.valla pazardanda alıyorum marketlerden de sonucta hepsi eskimeyecek mi .

kızlarrr dün aşkam bimde ekmek kızartma makinesi gördüm.kararsız kaldım alıp almamakta.arkadaşım bizde var bozulmadı ama tost makinesi alacaksan gereksiz dedi ,arada kaldım.napsam acep:44:

canım ben aldım çünki evlendgmzde malum 2 kişi oluyoruz fazla ekmek tüketilmiyor buzluga atmayı düşünüyorum ekmeklerimi süreklide ekmek almaya gtmkternse buyuk ekmek almaktan yanayım direk atınca cıkardıgında aynı tazelıkte oluyor. tost makınelerı ısıtıp kurutuyor ekmek makınlernın buz çözme özellikleri var buna dikkat ederek alırsan kullanışlı olur tost makinasınıda ayrı olarak aldm onuda ızgarada vs kullanabilmek için tamamen açılanlardan aldım resimlerini ekliyorum belki fikir olur :81:

Eklentiler

• $images.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 65
  • $phýlýpsss.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 72

çok teşkkür ederim cnm ama brde ben evlenene kadar garantisi biter fiyatıda nrmalinden ucuzdu ya.:44:

Son düzenleme:
çok teşkkür ederim cnm ama brde ben evlenene kadar garantisi biter fiyatıda nrmalinden ucuzdu ya.:44:

canım ben aldım ama garantilerini başlatmadım benmde daha nerden baksan 2.5 - 3 sene var evlenmeme

mesela bnmde bornoz takımım wr hç sewmiorm annem bn dha nişanlanmadan önce almş bnden hbrsiz görüpte heweslenmiim ewlenmk istemiim die sölememş bna nişanlandktn snra gösterdi hç beğenmedm Eki Görüntüle 528118 kırılmasın die beğenmedmde demedm ögggg bn bnyomu yeşil falan yapmm dha farklı bi renk istiorm değiştirme şansımda yok ama mecburum kullanmaya galiba

bence kötü değil canımcım yaa.

cnm zaten iki takım bornoz lazım bir tanesi şık göstermelik birtanede günlük bunları günlük yaparsın kıyamam annen düşünüp almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…