bndede wr bundan bn nekdr almştm hatırlamıorm bide böle kare sarı puf gbi bi anahtarlıklarımz wr üstündede birinde karımı seviorm birindede kocamı seviorm yazıo onlarda çk güzel ama bulamadm onun resmini
anacım bu ne kaaa pahalıymısss
Mafkafoni de 8 tl imiş ama suan yok kampanya konu da actım canım bı arkadas bı bujitere soracaktı, bende hediye yapmak istiyorum da konumda var.
Bulursam haber veririm canim
Kızlar yapmayın etmeyin
Hediyelikçilerde var 5 tl biraz bakının mutlaka bulursunuz
hee ya bu internetten alışveriş modası başladı 5 liralık seylere 24 lira veriyorlar.24 yanında 8 iyi gelmişti açıkçası ki ben ucuz ve güzel şeylere bayılıırım
Evet canım internette herşey ucuz sanıyoruz ama bazıları 3-4 katı, ne gerek var..
kızlarrr dün aşkam bimde ekmek kızartma makinesi gördüm.kararsız kaldım alıp almamakta.arkadaşım bizde var bozulmadı ama tost makinesi alacaksan gereksiz dedi ,arada kaldım.napsam acep:44:
Eki Görüntüle 527993
canım ben aldım çünki evlendgmzde malum 2 kişi oluyoruz fazla ekmek tüketilmiyor buzluga atmayı düşünüyorum ekmeklerimi süreklide ekmek almaya gtmkternse buyuk ekmek almaktan yanayım direk atınca cıkardıgında aynı tazelıkte oluyor. tost makınelerı ısıtıp kurutuyor ekmek makınlernın buz çözme özellikleri var buna dikkat ederek alırsan kullanışlı olur tost makinasınıda ayrı olarak aldm onuda ızgarada vs kullanabilmek için tamamen açılanlardan aldım resimlerini ekliyorum belki fikir olur :81:
çok teşkkür ederim cnm ama brde ben evlenene kadar garantisi biterfiyatıda nrmalinden ucuzdu ya.:44:
canım ben aldım ama garantilerini başlatmadım benmde daha nerden baksan 2.5 - 3 sene var evlenmeme
mesela bnmde bornoz takımım wr hç sewmiorm annem bn dha nişanlanmadan önce almş bnden hbrsiz görüpte heweslenmiim ewlenmk istemiim die sölememş bna nişanlandktn snra gösterdi hç beğenmedm Eki Görüntüle 528118 kırılmasın die beğenmedmde demedm ögggg bn bnyomu yeşil falan yapmm dha farklı bi renk istiorm değiştirme şansımda yok ama mecburum kullanmaya galiba
bence kötü değil canımcım yaa.
hdi hdi gücenmicm gerçkçi ol seni gidi gidi gidi
bn hç beğenmedm hç tarzım diil
normalde kalkıp almam.varsada kullanmamzlık etmem yani,sende öyle yap.eskirse alırsın yenisini nolcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?