var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

alıncak şeylerım var beyaz esyayı en sona bırakmak istiyorm.yemek takmı çatal bıçak tncere felan aldım ben kenara para atıp toplu ve indrmli almayı düşünyrm

beyaz eşya alma tabi.. bende öyle şeyler almadımki.. sevgilimle birlikte alıcaz biz onları..

beyaz eşya alma tabi.. bende öyle şeyler almadımki.. sevgilimle birlikte alıcaz biz onları..

BeYaz eşya ve diğer eektronikleri deemek istedim yazmamışım.ahh sevdicekler ahh

ewt bizde öyle düşünüyoruz.. mobilya içinde aynısını düşünüyoruz

tabi canm.bak dudu şimdi sana planlarımdan bahsedeyim yemek ,çtal,kaşık günlük misafirlik tamam sadece günlük çatal kaşığım kaldı pardon.sonra kahvaltılık takımım kahvaltılık çatal kaşık almayı düşünüyorum.sonra ufak ufak yorgandı nevresimdi onlara başlayacağım

Ayy bnde hic bise almicaksn sandm meger buyuk esyalardan bahsediyomussun ya bide bende kahvalti icin ckb alsammi bilemiyorumm

ben almadım kahvaltı ttakımı yada kahvaltı için özel çatall bıçak. günlük için korkmazın setinden almıştım..

ben günlüğe bu takımı aldım .. küçük çatal ve bıçaklarıda var onlar zaten kahvaltılık kii.. set halinde 101 parça.. kepçesi kevgiri hepsi var içinde..

Ayy bnde hic bise almicaksn sandm meger buyuk esyalardan bahsediyomussun ya bide bende kahvalti icin ckb alsammi bilemiyorumm

ben almadım kahvaltı ttakımı yada kahvaltı için özel çatall bıçak. günlük için korkmazın setinden almıştım..

benim gözüm aç kızlar bu çeyiz konusunda ben kahvaltılık için böyle renkliler varya kahvaltı takımına uygun ucuz olanlardan alıcam ya 6 kişilk öyle pahalı bir şey değil.belki unuturm almam bile. kız tuceeeeee almam mı evdeki kanepeler benm ıvır zıvır dolu.ben pazarları çok severim bütün çeri çörü toplayıp gelirim her gidişimde hele 1 ve 3 .5 arası olan şeylerin hastasıyımdırrrr salon takımım olsun ne bilim patikti tülbenti aklıma gelmiyo işte var yani.çeyize 0 dan başlamıyrm

ben günlüğe bu takımı aldım .. küçük çatal ve bıçaklarıda var onlar zaten kahvaltılık kii.. set halinde 101 parça.. kepçesi kevgiri hepsi var içinde..

Eki Görüntüle 530018

ben misafirlik karacadan aldm.üstüne gittim plastik kepce birde demirden asklı set aldım.misafirliğin içindekiler hiiç aklıma gelmemişti günlüğü nehir düşünüyorum arkadaşım 12 kisliği tanıdık indirimiyle 80 lşraya almıstı elime para geçsin hemen alıcam

biizmde kullanmadığımız bir oda var o odada duruyor eşyalarım.. kaç zamandır bişe almıyordum dünde havlu aldım

canım bu korkmaz olanlar benım günlük takımım zaten.. karacadan aldım bende misafir çatal bıçaklarını..

biizmde kullanmadığımız bir oda var o odada duruyor eşyalarım.. kaç zamandır bişe almıyordum dünde havlu aldım

ay yığıldı artık dahada yığılacak.her şeyde gözüm kalıyor.geçen ilk maaşımı aldım elimde kalmadı param ,kalsa şimdiye almıstım.he birde günlk yemek takımıımı 1 2 ya tamamlayacağım onu eklemeyi unutmusum

ben hiç plastik ürün almadım... nefret ediyorum plastikten evde annem kullanıyor sinir oluyorumm .. attıramadım bir türkü.. limon sıkacağı aldım o bile camdan..

ben hiç plastik ürün almadım... nefret ediyorum plastikten evde annem kullanıyor sinir oluyorumm .. attıramadım bir türkü.. limon sıkacağı aldım o bile camdan..

ewt canım işte ben 2 takım aldım ayrı ayrı 12 kişilik ikiside..

aslında cam en sağlıklısı haklısın.ben plastiği teflon tavalar için aldım,tahtayı çok seviyorum ama makinede yıkanması sağlıksız ee tahta mutlaka o deterjanı çekiyor

ben herşeyden 12 kişilik aldım .. 6 kişilik oluyor ya günlük yemek takımları 2 şer tane aldım hep onlardan.. modelleri nasıl senın yemek takınla çatalbıçaklarının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…