alıncak şeylerım var beyaz esyayı en sona bırakmak istiyorm.yemek takmı çatal bıçak tncere felan aldımben kenara para atıp toplu ve indrmli almayı düşünyrm
beyaz eşya alma tabi.. bende öyle şeyler almadımki.. sevgilimle birlikte alıcaz biz onları..
BeYaz eşya ve diğer eektronikleri deemek istedim yazmamışım.ahh sevdicekler ahh
ewt bizde öyle düşünüyoruz.. mobilya içinde aynısını düşünüyoruz
tabi canm.bak dudu şimdi sana planlarımdan bahsedeyimyemek ,çtal,kaşık günlük misafirlik tamam sadece günlük çatal kaşığım kaldı pardon.sonra kahvaltılık takımım kahvaltılık çatal kaşık almayı düşünüyorum.sonra ufak ufak yorgandı nevresimdi onlara başlayacağım
tabi canm.bak dudu şimdi sana planlarımdan bahsedeyimyemek ,çtal,kaşık günlük misafirlik tamam sadece günlük çatal kaşığım kaldı pardon.sonra kahvaltılık takımım kahvaltılık çatal kaşık almayı düşünüyorum.sonra ufak ufak yorgandı nevresimdi onlara başlayacağım
ya kızlar napcaksınız okadar çok çatalı bıçağı kı..
Ayy bnde hic bise almicaksn sandmmeger buyuk esyalardan bahsediyomussun ya bide bende kahvalti icin ckb alsammi bilemiyorumm
ben almadım kahvaltı ttakımı yada kahvaltı için özel çatall bıçak. günlük için korkmazın setinden almıştım..
ben günlüğe bu takımı aldım .. küçük çatal ve bıçaklarıda var onlar zaten kahvaltılık kii.. set halinde 101 parça.. kepçesi kevgiri hepsi var içinde..
Eki Görüntüle 530018
benim gözüm aç kızlar bu çeyiz konusundaben kahvaltılık için böyle renkliler varya kahvaltı takımına uygun ucuz olanlardan alıcam ya 6 kişilk öyle pahalı bir şey değil.belki unuturm almam bile. kız tuceeeeee almam mı evdeki kanepeler benm ıvır zıvır dolu.ben pazarları çok severim bütün çeri çörü toplayıp gelirim her gidişimde hele 1 ve 3 .5 arası olan şeylerin hastasıyımdırrrr salon takımım olsun ne bilim patikti tülbenti aklıma gelmiyo işte var yani.çeyize 0 dan başlamıyrm
ben misafirlik karacadan aldm.üstüne gittim plastik kepce birde demirden asklı set aldım.misafirliğin içindekiler hiiç aklıma gelmemiştigünlüğü nehir düşünüyorum arkadaşım 12 kisliği tanıdık indirimiyle 80 lşraya almıstı elime para geçsin hemen alıcam
biizmde kullanmadığımız bir oda var o odada duruyor eşyalarım.. kaç zamandır bişe almıyordum dünde havlu aldım
canım bu korkmaz olanlar benım günlük takımım zaten.. karacadan aldım bende misafir çatal bıçaklarını..
senin parça sayın fazlaymıs bencede alma sen
ben hiç plastik ürün almadım... nefret ediyorum plastikten evde annem kullanıyor sinir oluyorumm .. attıramadım bir türkü.. limon sıkacağı aldım o bile camdan..
ewt canım işte ben 2 takım aldım ayrı ayrı 12 kişilik ikiside..
ay yığıldı artık dahada yığılacak.her şeyde gözüm kalıyor.geçen ilk maaşımı aldım elimde kalmadı param ,kalsa şimdiye almıstım.he birde günlk yemek takımıımı 1 2 ya tamamlayacağım onu eklemeyi unutmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?