aslında cam en sağlıklısı haklısın.ben plastiği teflon tavalar için aldım,tahtayı çok seviyorum ama makinede yıkanması sağlıksız ee tahta mutlaka o deterjanı çekiyor
Eki Görüntüle 530083
karaca misafrlik takımım.günlüğümün fotosunu arıyorum.bulamazsam evde ceker koyarım
TESEkkürler canım.günlüğünkine bulamadım eklcem ama.seninkide sade ve şık
kısçekeler ketle ve tost mak homend almk istiorm bn duydunuzmu sz çk güzel diolar hem dnyada tek a sınıfı enerjitle çalışan küçük ev aleti karacanın homend karaca bayilerinde var zaten
kısçekeler ketle ve tost mak homend almk istiorm bn duydunuzmu sz çk güzel diolar hem dnyada tek a sınıfı enerjitle çalışan küçük ev aleti karacanın homend karaca bayilerinde var zaten
Kızlar ne bu acele
Benim düğüne 9-10 ay var ben daha girişmedim yemek takımıyla çatal bıçak takımına..
Kızlar ne bu acele
Benim düğüne 9-10 ay var ben daha girişmedim yemek takımıyla çatal bıçak takımına..
biz bulgurluya yetişiyoruz ezgicikkson bir senedir üst baş hak getire çeyize adadım kendimi,onlarla mutlu oluyorum ufaktan almak lazım sonra sıkışıyor her şey.sende artık başla kz ne kaldıı
ben 2 snedir yaptığımı biliorm gün yüzü görmedm çkta memnunum bu işte kız nası yetiştircn bnce şuan koşup gitmelisin bi çeyizciye fırlaaaaaaa
bencede başlamalısın.... bizde eylül gibi düşünüyoruz ama hepsinin borcunu bitirmiş olucam ozamana
Valla manzara bu kızlarBende kızıyorum anneme ne acele ediyorsun diye ama etmem lazım galiba..
Beyaz eşya sorunum yok birtek ondan sallıyorum herşeyi
Eki Görüntüle 530115
benim gözüm aç kızlar bu çeyiz konusundaben kahvaltılık için böyle renkliler varya kahvaltı takımına uygun ucuz olanlardan alıcam ya 6 kişilk öyle pahalı bir şey değil.belki unuturm almam bile. kız tuceeeeee almam mı evdeki kanepeler benm ıvır zıvır dolu.ben pazarları çok severim bütün çeri çörü toplayıp gelirim her gidişimde hele 1 ve 3 .5 arası olan şeylerin hastasıyımdırrrr salon takımım olsun ne bilim patikti tülbenti aklıma gelmiyo işte var yani.çeyize 0 dan başlamıyrm
ben 2 snedir yaptığımı biliorm gün yüzü görmedm çkta memnunum bu işte kız nası yetiştircn bnce şuan koşup gitmelisin bi çeyizciye fırlaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?