var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

karaca misafrlik takımım.günlüğümün fotosunu arıyorum.bulamazsam evde ceker koyarım

kısçekeler ketle ve tost mak homend almk istiorm bn duydunuzmu sz çk güzel diolar hem dnyada tek a sınıfı enerjitle çalışan küçük ev aleti karacanın homend karaca bayilerinde var zaten

Kızlar ne bu acele
Benim düğüne 9-10 ay var ben daha girişmedim yemek takımıyla çatal bıçak takımına..

kısçekeler ketle ve tost mak homend almk istiorm bn duydunuzmu sz çk güzel diolar hem dnyada tek a sınıfı enerjitle çalışan küçük ev aleti karacanın homend karaca bayilerinde var zaten

bnde hiç duymadım.kullanana sormak lazım:26:

Kızlar ne bu acele
Benim düğüne 9-10 ay var ben daha girişmedim yemek takımıyla çatal bıçak takımına..

biz bulgurluya yetişiyoruz ezgicikk son bir senedir üst baş hak getire çeyize adadım kendimi,onlarla mutlu oluyorum ufaktan almak lazım sonra sıkışıyor her şey.sende artık başla kz ne kaldıı

ben 2 snedir yaptığımı biliorm gün yüzü görmedm çkta memnunum bu işte kız nası yetiştircn bnce şuan koşup gitmelisin bi çeyizciye fırlaaaaaaa

biz bulgurluya yetişiyoruz ezgicikk son bir senedir üst baş hak getire çeyize adadım kendimi,onlarla mutlu oluyorum ufaktan almak lazım sonra sıkışıyor her şey.sende artık başla kz ne kaldıı

ben 2 snedir yaptığımı biliorm gün yüzü görmedm çkta memnunum bu işte kız nası yetiştircn bnce şuan koşup gitmelisin bi çeyizciye fırlaaaaaaa

bencede başlamalısın.... bizde eylül gibi düşünüyoruz ama hepsinin borcunu bitirmiş olucam ozamana

Valla manzara bu kızlar Bende kızıyorum anneme ne acele ediyorsun diye ama etmem lazım galiba..
Beyaz eşya sorunum yok birtek ondan sallıyorum herşeyi

Valla manzara bu kızlar Bende kızıyorum anneme ne acele ediyorsun diye ama etmem lazım galiba..
Beyaz eşya sorunum yok birtek ondan sallıyorum herşeyi

Eki Görüntüle 530115

başlamalısın bencede bende kızıyordum anneme ne gerek var.. şimdi birsürü taksit ödüyorum annem dediği zaman ufak ufak alsaydım böle olmuycaktı

Bende ayni oyleyim ne gorsem alasim geliyo inan su hayvanli pipetler var ya onlardan bile aldim

Canim homendin urunleri iyi diye biliyorum hatta kettle konusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…