var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

Bende ayni oyleyim ne gorsem alasim geliyo inan su hayvanli pipetler var ya onlardan bile aldim

ALLAH iyiliini versin bende aç gözlülükten 3 tane limon sıkacağı almışım

ya kızlar bende ütü ve süpürgede kararsızım bu sıra onları almak istiyorum
ütüde herkes philips diyo tamamda ama hangisi
bide kazanlı mı çok gerek var mı bilemedim bi yardım edin lütfen
bu ay bunları alcam süpürgede sulu düşünüyorum ama bilemedim ne marka alerjim varda
ondada philips diyolar hep fakirde güzel hatta harika ama suluda arnicada güzelmiş anlıcanız kafam çok karışık
yardımlarınaz ihtiyacım var
birde fritöz markası lütfen fakir gala düşünüyorum sizce ne?
ya çok soru sordum ama malum çeyiz?

Eklentiler

• $Hayvan-Figurlu-Suslu-Pipet-1-Adet__50888416_0.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 83

canım sorularına tek tek yanıt veriyorum önce ütüden başlayalım kesinlikle philips evet çünkü annemin ütüsü benden büyük ve hala tık demeden çalışıyordu ben düşürüp kırdım kablo yerin iyi bi sakar olarak sonra arzum aldık beş para etmez ne kırışıkları açıyo ne bişey ayrıca senesine varmadan bozuldu sonra eski ütüyü yaptırdık annem vazgecemediği için onu kullanıyoruz. kazanlımı kazansızmı dersen eger ben kazanlı alcm çünkü ütüden nefret ederim ve sevgili kayın valideciğim böceğimin çoraplarını bile ütülemiş öyle alışmıs ne var ne yok ütülücem gibime geliyo bide bende ütüsüz giymem ama daha modele karar vermedim .

simdi sıra süpürgede yine doğru karar vermissin kesinlikle sulu ama ne fakir nede arnica!!! arkadaşım arnica kullanıyor ve okadar pişmanki anlatamam bizde fakir var berbat çekmiyor bile ilk aldığımızda çeker gibiydi sonradan çekmediğini anladık zaten onu annem yoruluyo diye almıştım anneme evde ihlas aura cleanmax temizlik robotu var
eğer maddi durumun yetiyorsa ve 1 kere alayım diyorsan ihlas aura cleanmax alın diyorum fiyatı 1500tl civarı kesinlikle harika 7 senedir kullanıyoruz tık demedi emiş gücünde hiçbirr azalma olmadı halılar yıkanmış gibi ayağnı basınca yumuşaklığı ve farkı hissediyosun evi sadce süpürsen bile ben temizlendim diyor valla ve hem halı yıkama hemde süpürge olduğu için kullanışlı annem bütün yatakları koltukları halıları yıkıyo tertemiz oluyolar normalde halı yıkamalı olanlar iyi olmaz ama bu öyle değil şimdiye kadar hiç arıza vermedi. ve tabiki su filtreli olduğu için hiçbir şekilde dışarı toz çıkarmıyor zaten açınca ne kadar güzel çektiğni anlayabiliyoruz cunkı su resmen çamur gibi oluyor diğer süpürgelerin hiçbiri öyle temizlemiyor eğer içinde su bırakmazsan koku olmuyor aksine süpürürken içine parfüm damlatıyorum ev mis gibi kokuyor . ve son olarak ihlas servisi harika müsterisiyle çok ilgileniyor telefon açıyoruz gelip alıyorlar evden ve eve teslım ediyorlar(bakımı için ve arızaları için bikere açma kapama düğmesi kırılmıştı oda düşürdüğmüz için ) 2 senede 1 bakımı var 6 ayda yasa senede 1 de filtresini değiştiriyoruz 10 tl gibi bi fiyatı var ve tekrar tekrar söylüyorum kesinlikle ihlas aura cleanmax...
ama eğer daha uygun bişey istiyosan philipsin yeni bi süpürgesi var ona bak istersen aqua

ve son olarakta fritöz kesinlikle yağlılardan alma derim çok sağlıksız ben philips airfryer aldım şuan evdede kullanıyoruz harika sulu yemekte pişiriyor patateste kızartıyor köftede tavukta sebzede yani aklına gelebilecek herşey tefalin actifry sinide teyzem kullanıyor ama sulu yemek yapamıyor ortasında dönen aparatı var ordan motora kaçabiliyor ve dönerek pişirdiği için balık vs hassas yiyeçekleri parçalıyor ben 250 tl ye almıştım bunu al diyorum şiddetle tavsiye ediyorum
ayy ne çok konuştum ya umarım işine yarar

Su ile çalışan süpürgeyi tavsiye etmiyorum. Her süpürdüğünde içini iyice temizlemen gerekicek yoksa koku yapıyor. Açıkçası sürekli temizlemek bana yorucu ve miğde bulandırıcı geliyor. Şu an annem philips kullanıyor bi ara sulu aldığına çok pişman oldu tabi bende öyle. Philipsten çok memnunuz. Süper süpürüyor :) 1 sene önce 500 Tl ye aldık. Kodu FC9170 bunu bi araştır derim. Kendi evimede bundan almayı düşünüyorum.

bizi m gelinde ve annesindede arnca var çok memnunlar kızlar kafamı iyice karıştırdınız.sulu banada zor geliyor ama benimde toza alerjim var alırsam ne nasıl alırım karıstı kafam.ütüde philips düsünüyorum kazanlı demisiniz hangi model oluyor ki aa sulandım ben:111::111:

Canim yukardada yazdm zaten sulu al kesinlikle her supurmeden sonra suyu dokup bi calkala hic koku falan olmuyo kuru kalinca bi sıkıtı yasamiycagna eminim

Yaa bence kazanlıyya hiç gerek yok. Kocaman yaa boş yere yer kaplıyor uğraş, bi de suyun ısınmasını bekleme gibi bi dert var sanırım onda. 1 tane çamaşır için açamazsın. Öyle duydum. Annem kazansız kullanıo. Philips almıştı 200+ tl ye çok güzel kırışıklık açıyor gayet iyi 10 numara ütü

Benim ütümde fritözümde tefal daha kullanmadım ama mutfak aletlerinde tefale çok güveniyorum..
Kazanlı ütülerin fiyatları malum 600-700 lira o kadar paraya değer mi bilemiyorum.. Bozulsa benim içim acır
Elektrik süpürgesi hakkında hiç fikrim yok

bence al. emsanın değil mi:)) ben de miragesini aldım amaa sakın 450 den fazla verme ben benimklileri 420 ye aldım pazarlıkla internette bile bulabiliyorsun uyguna ona göre

Canim sende cok vermissin bende mirage alcaktim once 450 gbi bi fiyat vermisti satici tanidik 300 e vericm dedi tanidikta olsa sonucta 0 karla vermez kazaniyolar demekki. Sonra karacanin halleyini aldim misafrlerme emsanida gunluk alcm mirageyi

Kızlar bohça yapıyor musunuz ?

600-700 müü hayatta vereememm okadar para .ben bilmiyordum pahalı olduğunu vışşşş gerek yok ozaman bende kazansız alırım.ezgi benimde kücük ev aletler,m tefal evdede tefal ütü kullanıyoruz ama ütüd philips dmeseler benimde tercihim tefal olurdu.bohça sizdedemi var kız .ben gereksiz görüyorum ona yapılan masrafı ama annem yaparız ayıp tek oğlan bir görüncen var diyor.aman biz bzim geline yapılmıcak dedik baktık düğünde teyzeme varısya getirmisler bizde mecbur düğünden snra yaptık tam 600 küsür masraf ettik illallah geldi çok saçma boşa masraf

Evet canım bende fiyatlarına çok şaşırmıştım
Bizim erkek tarafı kalabalık olduğu için kayınvalidem 20 bohça istedi biz 24 bohça yapıyoruz, baya zor işmiş ama bizim o kadar tutmadı siz ne koydunuz ki içine ?

20 Mİ mi yuh desem ayıp olur mu ?.kız tarafı olarak onlar ,erkeğe kadına üst kıyafet,erkeğe kadına yine alt üst iç çamaşırı,çorap,seccade ,tesbih.kaynanaya pike takımı koymuslardı,lif,tülbent ,erkeğe takke hatırladığım bukadar.kişiye göre bohçalar değişti aslında öyle desem daha doğru olur.mesela bizde oğlan tarafı olarak gelininkinden işaretdiklerim hari c koyduk.gelin daha çok yapıyor ya.mesela geliin ablası evli kocasına kndine birde bebeğine koymustuk.cok zor bu işler ya.keske aranızda anlasıp sadece aile bireylerine yapsaydınız.ya da sadece damada.

Bohça onlar için çok önemliymiş zaten kayınvalidem sordu imkanınız var mı yoksa ben kendim yapacağım dedi annem de yaparım dedi..
Bizde her bohçaya; seccade, eşarp, tülbent, kadın tek parça kıyafet, erkek gömlek, erkek çorap, kadın atlet, erkek atlet, lif, patik..
Bunları kouyduk.. Şükür akraba kısmı bitti şimdi kayınvalide, kayınpeder, kayınlarım kaldı onlara daha özel olacak tabii..
O bohçalar İstanbula nasıl gidecek bilmiyorum Onlarda bize yapacak ama biz sayı vermedik belki onlarda eşit olsun diye 20 adet yapar bilemiyorum

işte bizime aynı çok gereksiz yaa boşa masraf.ben yapıcam diyorsa karşı taraf aşağı kalmamk için mecbur kalıyorsun.işte aile bireylerine biraz daha özel oluyor ek oluyor daha doğrusu.birde mesela bizim gelinin kardeşleri 4 tane biz hpsine yaptık e ben tektim bana 4 kisiye göre daha cesit koymaları lazımdı işte bu tarz şeyler oluyor .çok önemli değil tabi ama gereksiz.dedeydi halaydı teyzeydi dayıydıı oldu 600 BİZEde istanbuldan geldi gelir gider hiç dert etme

Son düzenleme:
bence al. emsanın değil mi:)) ben de miragesini aldım amaa sakın 450 den fazla verme ben benimklileri 420 ye aldım pazarlıkla internette bile bulabiliyorsun uyguna ona göre

canım araştırdım biraz, emsanda paslanma şikayeti çok oluyormuş. yeni evli arkadaşım binpişman oldu. vazgeçtim hisar alıcam

kızlarr annem bimden 80 liraya bu yatak örtüsünü lmış günlük için sizce nasll ? acaba kullanışlımı ki:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…