Valla manzara bu kızlarBende kızıyorum anneme ne acele ediyorsun diye ama etmem lazım galiba..
Beyaz eşya sorunum yok birtek ondan sallıyorum herşeyi
kız koşşşş koşşşş ,sallanma az kaldı ama acelede eetme tabi
Eki Görüntüle 530115
Bende ayni oyleyim ne gorsem alasim geliyo inan su hayvanli pipetler var ya onlardan bile aldim
onlar nası bişe canımm
ya kızlar bende ütü ve süpürgede kararsızım bu sıra onları almak istiyorum
ütüde herkes philips diyo tamamda ama hangisi
bide kazanlı mı çok gerek var mı bilemedim bi yardım edin lütfen
bu ay bunları alcam süpürgede sulu düşünüyorum ama bilemedim ne marka alerjim varda
ondada philips diyolar hep fakirde güzel hatta harika ama suluda arnicada güzelmiş anlıcanız kafam çok karışık
yardımlarınaz ihtiyacım var
birde fritöz markası lütfen fakir gala düşünüyorum sizce ne?
ya çok soru sordum ama malum çeyiz?
bu ay bunları alcam süpürgede sulu düşünüyorum ama bilemedim ne marka alerjim varda
ondada philips diyolar hep fakirde güzel hatta harika ama suluda arnicada güzelmiş anlıcanız kafam çok karışık
bizi m gelinde ve annesindede arnca var çok memnunlar kızlar kafamı iyice karıştırdınız.sulu banada zor geliyor ama benimde toza alerjim var alırsam ne nasıl alırım karıstı kafam.ütüde philips düsünüyorum kazanlı demisiniz hangi model oluyor ki aa sulandım ben:111::111:Su ile çalışan süpürgeyi tavsiye etmiyorum. Her süpürdüğünde içini iyice temizlemen gerekicek yoksa koku yapıyor. Açıkçası sürekli temizlemek bana yorucu ve miğde bulandırıcı geliyor. Şu an annem philips kullanıyor bi ara sulu aldığına çok pişman oldu tabi bende öyle. Philipsten çok memnunuz. Süper süpürüyor :) 1 sene önce 500 Tl ye aldık. Kodu FC9170 bunu bi araştır derim. Kendi evimede bundan almayı düşünüyorum.
bizi m gelinde ve annesindede arnca var çok memnunlar kızlar kafamı iyice karıştırdınız.sulu banada zor geliyor ama benimde toza alerjim var alırsam ne nasıl alırım karıstı kafam.ütüde philips düsünüyorum kazanlı demisiniz hangi model oluyor ki aa sulandım ben:111::111:
bizi m gelinde ve annesindede arnca var çok memnunlar kızlar kafamı iyice karıştırdınız.sulu banada zor geliyor ama benimde toza alerjim var alırsam ne nasıl alırım karıstı kafam.ütüde philips düsünüyorum kazanlı demisiniz hangi model oluyor ki aa sulandım ben:111::111:
selam kızlar bende bu çatal bıçak takımını düşünüyorum. biçağı biraz farklı tereddütteyim oyzden, siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 516335
bence al. emsanın değil mi:)) ben de miragesini aldım amaa sakın 450 den fazla vermeben benimklileri 420 ye aldım pazarlıkla internette bile bulabiliyorsun uyguna ona göre
Kızlar bohça yapıyor musunuz ?
Benim ütümde fritözümde tefal daha kullanmadım ama mutfak aletlerinde tefale çok güveniyorum..
Kazanlı ütülerin fiyatları malum 600-700 lira o kadar paraya değer mi bilemiyorum.. Bozulsa benim içim acır
Elektrik süpürgesi hakkında hiç fikrim yok
Yaa bence kazanlıyya hiç gerek yok. Kocaman yaa boş yere yer kaplıyor uğraş, bi de suyun ısınmasını bekleme gibi bi dert var sanırım onda. 1 tane çamaşır için açamazsın. Öyle duydum. Annem kazansız kullanıo. Philips almıştı 200+ tl ye çok güzel kırışıklık açıyor gayet iyi 10 numara ütü
600-700 müü hayatta vereememm okadar para .ben bilmiyordum pahalı olduğunu vışşşş gerek yok ozaman bende kazansız alırım.ezgi benimde kücük ev aletler,m tefal evdede tefal ütü kullanıyoruz ama ütüd philips dmeseler benimde tercihim tefal olurdu.bohça sizdedemi var kız .ben gereksiz görüyorum ona yapılan masrafı ama annem yaparız ayıp tek oğlan bir görüncen var diyor.aman biz bzim geline yapılmıcak dedik baktık düğünde teyzeme varısya getirmisler bizde mecbur düğünden snra yaptık tam 600 küsür masraf ettik illallah geldi çok saçma boşa masraf
Evet canım bende fiyatlarına çok şaşırmıştım
Bizim erkek tarafı kalabalık olduğu için kayınvalidem 20 bohça istedi biz 24 bohça yapıyoruz, baya zor işmiş ama bizim o kadar tutmadı siz ne koydunuz ki içine ?
20 Mİ mi yuh desem ayıp olur mu ?.kız tarafı olarak onlar ,erkeğe kadına üst kıyafet,erkeğe kadına yine alt üst iç çamaşırı,çorap,seccade ,tesbih.kaynanaya pike takımı koymuslardı,lif,tülbent ,erkeğe takke hatırladığım bukadar.kişiye göre bohçalar değişti aslında öyle desem daha doğru olur.mesela bizde oğlan tarafı olarak gelininkinden işaretdiklerim hari c koyduk.gelin daha çok yapıyor ya.mesela geliin ablası evli kocasına kndine birde bebeğine koymustuk.cok zor bu işler ya.keske aranızda anlasıp sadece aile bireylerine yapsaydınız.ya da sadece damada.
Bohça onlar için çok önemliymiş zaten kayınvalidem sordu imkanınız var mı yoksa ben kendim yapacağım dedi annem de yaparım dedi..
Bizde her bohçaya; seccade, eşarp, tülbent, kadın tek parça kıyafet, erkek gömlek, erkek çorap, kadın atlet, erkek atlet, lif, patik..
Bunları kouyduk.. Şükür akraba kısmı bitti şimdi kayınvalide, kayınpeder, kayınlarım kaldı onlara daha özel olacak tabii..
O bohçalar İstanbula nasıl gidecek bilmiyorumOnlarda bize yapacak ama biz sayı vermedik belki onlarda eşit olsun diye 20 adet yapar bilemiyorum
bence al. emsanın değil mi:)) ben de miragesini aldım amaa sakın 450 den fazla vermeben benimklileri 420 ye aldım pazarlıkla internette bile bulabiliyorsun uyguna ona göre
Eki Görüntüle 532141
kızlarr annem bimden 80 liraya bu yatak örtüsünü lmış günlük için sizce nasll ? acaba kullanışlımı ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?