Eki Görüntüle 532141
kızlarr annem bimden 80 liraya bu yatak örtüsünü lmış günlük için sizce nasll ? acaba kullanışlımı ki:26:
teşekkür ederim canımkullanıslı mı bılemıcem ama gunluk ıcın gayet şık duruyor. Gule gule kullan .)
kız bunun somon rengini english home da beğendm bn yabimde bitmşmidir kampanya bugn iş çıkışı gitsem?
Eki Görüntüle 532141
kızlarr annem bimden 80 liraya bu yatak örtüsünü lmış günlük için sizce nasll ? acaba kullanışlımı ki:26:
teşekkür ederim canım
gözdem bu geçen haftanındı muhtemelen kalmamış olabilir ama fazla işlek olmayn bimde olabilir ,gez istersen
çok iyi yapmış annen ablam çok beyendim güle güle kullan
sade ve şıııııııık
Eki Görüntüle 532141
birz önce bimdeydiim biissüürüü vardıı ablam yatak örtünden gördüm
Dogrudur cunku bn fise bakip soyledim toplam fiyatti herhaldecanım benim annem de aldı bana ama 69 tlydi sen yanlış hatırladın galiba.. bence çeşit olarak kullanılabilir en azından %100 pamuk ve fiyatı uygun olduğu için iyi oldu güle güle kullanalım inşallah
bulamadm bn burda kalmamış hç bi yerde yamyamlarrrrrrrrrrrrrrr
Güzelmiş valla :) Bende günlük yemek takımımı 12 ye tamamlıcam ama istedigim gibi bişey bulamadığımdan ( Aslında beranrdonunkiler harikada 2 takım 600 tl yaptığından uygunlarına yöneldimEki Görüntüle 533383
kızlar buda rotarlı gelenve onikiye tamamlamak istediğim günlük yemek takımlarım
Güzelmiş valla :) Bende günlük yemek takımımı 12 ye tamamlıcam ama istedigim gibi bişey bulamadığımdan ( Aslında beranrdonunkiler harikada 2 takım 600 tl yaptığından uygunlarına yöneldim) Dün özdilekte porlandın beyaz porselen 6 kişilik yemek takımını gördüm 60 tl fiyatı bakın bakalım nasıl ?? Buna benziyor deseni sadece kenarlarında işlemeleri yok
Eki Görüntüle 533391
Pasta tabagı olmalı zaten , yemek tabagı servis tabagı , çorba kasesi birde pasta tabagı.. bnmde sade oluşu hoşuma gitdi :)sade ve hoş bence tatlım.bende 6 lısını 65 liraya aldım kütahya porselenin hemde. şimdi 12 tamamlayacağım inşallah.hem tam takım pasta tabağıda varr.
Pasta tabagı olmalı zaten , yemek tabagı servis tabagı , çorba kasesi birde pasta tabagı.. bnmde sade oluşu hoşuma gitdi :)
kızlar ya şu kaya maya ürünlerine bayıldım ya alan varmı hiç yakından görmedim nasıllar ?
hiç görmedim duymadım snden görüyorum vlla.çok şekerler nereden bakıyorsun ki?
Ay çok tatlıllaaarkızlar ya şu kaya maya ürünlerine bayıldım ya alan varmı hiç yakından görmedim nasıllar ?
kızlar ya şu kaya maya ürünlerine bayıldım ya alan varmı hiç yakından görmedim nasıllar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?