kaya maya aşkı...sayfadaa altta kataloğu nceleyini tıklayın kızlar fiyatkarıda yazyooo
- Kaya Maya
ama çok tatlıı yaaaaaaaa
ewet ablam cok tatlıda coktaa pahalıııııııı
YA SORma evet aman iki parça alsam yeterdi baaa
ewet aslında karı-koca için ıkı kışlık takım yapılablir kahvaltı falan için
bi tane kız 8 kişlik set oluştrmuş kahvaltı bunlardan 700 tl tutmuş bnlar
800 liraya 800 tane şey alırım hiç gerek yok
parasıı çok olan için bişey degildirdeeee..neysee cidden pahalı yaniii..
alt tarafıı ikii çöpp adaammm
kızlar ya şu kaya maya ürünlerine bayıldım ya alan varmı hiç yakından görmedim nasıllar ?
Ben yakından defalarca baktım Almakla almamak arasında kaldım 6 kişilik bi takım 400-450 gibi bişey tutuyodu Bana fazla geldiği için vazgeçtim malesef :26:
Yoksa çok tatlılar yakından
alsakmı kızlar çk iimiş burda fiyatı
kk olsa alırdım ama ben bunun 2tabağını amıştım teki 3.5 ten porlandmıydı acaba
:44:neler yazıoki içinde okunmuoki
Eki Görüntüle 534564
bu porselen takımım beğendiğim modeller kalmamıştı elimizde bu var dediler bende pek içime sinmesede almıstım nasıl sızce.?
Eki Görüntüle 534565
buda catal kaşık setim ikiside cok desenli demi
ana sndemi askercisinnerde askerin ne kdr kaldı gelmesine nişanlımsn nesin sn kimsin bnce çatal bıçak takımı değiştirme şansın varsa bşka dha düz model bakabilirsin yemek takımını beğendm bn
:) evet şafak 46 izmir foça:) nişanlı değilim daha gelince düşünüyoz inşallah. bende çatal kaşık takımımı begendim aslında 12 li bide günlük gibi alırım onuda düz alırım dedim. almışım değiştirmeyim hiç ilk göz agrım hesabı :) ben porselen takımımı pek sevmedım ama arada acıp bakınca heyecanlanıyorum:)
kahvaltı takımı almak ıstıyorum bıde bu model hosuma gıttı
Eki Görüntüle 534592
bıde bu
Eki Görüntüle 534593
sence ?:):)
:) evet şafak 46 izmir foça:) nişanlı değilim daha gelince düşünüyoz inşallah. bende çatal kaşık takımımı begendim aslında 12 li bide günlük gibi alırım onuda düz alırım dedim. almışım değiştirmeyim hiç ilk göz agrım hesabı :) ben porselen takımımı pek sevmedım ama arada acıp bakınca heyecanlanıyorum:)
kahvaltı takımı almak ıstıyorum bıde bu model hosuma gıttı
Eki Görüntüle 534592
merhaba canm bence ilk resimdeki daha güzel hatta bende almak istiyorum ama indirim fln olur mu acaba diye bekliyorum :) ne kadarmış fiyatı haberin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?