var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

kare takımların masada çok yer kapladığını makineye falan zor sığdığını söylüyor herkes ama ben çok beğeniyorum

misafir yemek takımımda günlüğümde hep yuvarlak ama kahvaltı takımını kare tercih ettim bende pasta seti alırsam onu da kare almak istiyorum

ben de makinede kırıldığını duymuştum ama kahvaltı takımını ben de kare aldım:118:

ben de makinede kırıldığını duymuştum ama kahvaltı takımını ben de kare aldım:118:

zaten büyük sıkıntı yerleştirirken yaşanır ve köşelere çarptıkça kırılması muhtemel olur o nedenle büyük takımlar değilde kahvaltı takımı gibi az sayılı tabaklar daha rahat sığar ve sorun yaşamayız yada ben kendimi kandırıyorum

neyse hevesimizi kahvaltı tabaklarıyla alırız bizlerde

birde çok pahalılar o kadar para verdikten sonra bi parçası bile kırılsa evlat acısı gibi koyar insana

aynen sizler gibi düşünüyorum kızlar..köşelerinin kırıldığına birebir şahitte oldum yazık günah.ayrıca yuvarlağın modası hiç geçmez.bende hevesimi kahvaltıdan alanlardanım onu günlük ya da misafirlik gibi sürekli kullanmaayacağımı düşündüğüm için öyle tercih ettim.altı kisilik aldım yeterli olacağını düşünüyorum zaten çalışan insan olacağım kısmetse ancak hafta sonu gelen olur kahvlatıya 6 kisiden fazlada olursa cıkarırım günlüklermi cnm napıyım kalkıp ayıplıcak halleri yok :)

Son düzenleme:

canım peki şahit oldum dediğin takım kemik tozundan yapılanlardan mıydı yoksa normal porselen falan mı çünkü ben onlarda kırılır zannediyorum

haklısın 6 kişilikten fazla kişi gelirse bir sürü servis takımı aldık günlüğü ayrı misafirliği ayrı çıkarırız beğenen oturur yer beğenmeyenin de keyfi bilir valla

normal porselendi bu kemik tozundan dnilenler nasıldır bilemem tabak tabaktır sert darbede kırılır yani en nihayetinde.ben fuzuli şeylere para vermeyi çok sevmiyorum neden 6 kişil alayım ki her zaman kullanılmıyor soncta.bu pasta setide neymiş hiç duymadım.aslında bu kahvaltılıkları bile pasta seti olarak kullanabilirim ayrıca tabak var yok diye gelende gelmesin dmi ama

Son düzenleme:

özellikle de pasta seti cidden çok gereksiz. bi sürü tabak çanak oluyor ya. ne gerek var.

özellikle de pasta seti cidden çok gereksiz. bi sürü tabak çanak oluyor ya. ne gerek var.

öyle takım olduğunu burda gördüm haberim bile yok ev esyadan gecilmeyince koycak yeride bulamıyorsun.gereksiz işte annelerimiz bunlarıda görmemiş.kimisi bir yatak odasına gitmiş kimi hiçliğe.şükürler olsun lazım olanı alabiliyoruz.fazlasına gerek yok

yemek takımının servis tabakları yeter pasta ikramı için yaa ben bazen kendimi aşıyorum renk renk görünce hemen alasım geliyor ama sonra bunları koyacak dolap bile insanın başına dert olur diye düşünüp hemen vazgeçiyorum

birde misafir bardak seti alsam mı almasam mı kafamda hep bi soru işareti :44:

aslında senin tabak için söylediğin gibi bardağıma gelen hiç gelmesin demek daha doğru olacak sanırım

]
misafir bardak seti derken su takımımı :26:

pasta seti lafı benden çıktı dimi ağzıma biber sürcem

kesinlikle katılıyorum. Bende bilmiyordum. Bu sene çeyiz hazırlıkları yaparken bernardo nun sitesinde dikkatimi çekmişti pasta seti diye. Bi baktım kahvaltı setine bi iki servis tabağı ekleyip pasta seti diye koymuşlar önümüze. Para tuzağından başka birşey değil. Bu kahvaltı takımlarımızı bile Allah bilir kaç kez kullanmak nasip olacak ? Dediğin gibi annem mesela o kadar misafir gelmesine rağmen kaç yıllık 12 kişilik yemek takımını kaç kere çıkarmıştır acaba yani. Çeyiz yaparken biraz açgözlü oluyoruz. Herşey olsun istiyoruz. Onuda geçtim herşey fazla fazla olsun istiyoruz...

doğru ifade tam anlamıyla aç gözlüyüz.tam 3 tane limon sıkacağı almışım .aldıkalrımı unutuyorm artık çerleri çöpleri toplamışım hep.lakin çok hoşuma gidiyor ya üşenmesem belli zamanlarda açıp açıp bakacağım,bazen arkadaşlar geliyor hemen gösteriyorm

]

misafir bardak seti derken su takımımı :26:

evet hem su takımı hem çay seti için demiştim elde dahi yıkanmayan üstelik ayrıca vitrin gerektirip evde bir sürü yer işgal eden sırf insana ceza için yaptıkları o takımdan bahsediyorum söylerken bile soğudum yaa

ben daha onları indirip kullanan birini hiç görmedim biliyor musun.bana altılısı hediye geldi 100 liraydı bnde altılısını aldım 12 ye tamamladım sırf olmak için oldu.çok beğendiğim bir şey değil ee baktım herkes kullanılmıyor bile dedi deiştirmedim o yüzden.oda çok gerekli değil ama yeni modellerde gözm kalmıyor değil hani aslında o çay seti tepsiyle beraber 6 bardak ta çok gereksz kullanmıyor cünkü.gecen sordm 250 dedi ona vereceğime baska sey alırım

ya al benden de o kadar 3 limon sıkacağı ayrı yeten narenciye sıkma makinesi var ve halada ıvır zıvır gözüm düşüyo resmen

annem sonradan bunları atacak yer ararsın diyor haklıda aslında ama ben onların en ufak parçasına bile gezdim gördüm beğendim çok emek verdim kolilenmiş hallerini bile seviyorum yaa onlar benim bebeklerim kıyamam hiç

benimde oyuncaklarımmmmmmmmmmm

bende görmedim kullananı zaten Türk kadınlarının evinde 3 çeşit bardak olurmuş biri günlük biri misafirlik biride vitrinlik ben bu sonuncudan mahrum mu kalayım şimdi

bende görmedim kullananı zaten Türk kadınlarının evinde 3 çeşit bardak olurmuş biri günlük biri misafirlik biride vitrinlik ben bu sonuncudan mahrum mu kalayım şimdi

buna çok güldüm iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…