var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

aaa çk güzelmiş çk enerjisi yüksek tatlım severim böle şeyleri güne nası başlarsan öle gider ferah cıvıl cıvıl olmş tatlım bn çk beğendm kaç milyon dolara aldın

pazarlık sonuucu 250,00 milyon dolareee

Son düzenleme:
kızlar benim yemek takımım var ama onu çok beğenmiyorum çok klasik
tabakları kare olan böyle geometrik desenli falan olan yemek takımları çok hoşuma gidiyor
görüyorum onlardan da epey alan var acaba onların fiyatı ne kadardır?
yada bildiğiniz indirimde olan bi marka var mı?

Ayy tabikideeee
Aşk'la alınan herbişii Aşk kokuyor bana göreeeee
Cıvıl cıvıl bi sofran olsun,cıvıldaşın sizdeeeeee
doğru diyorsunn aşk kokuyor onlar.bende cıvıldaşmak için renkli istedim ötüşüp dururz

tatlım ilk sayfada benim yemek takımım var ,yuvarlak ve geometrik desen.bende aldım yenileri görünce beğenmez olmuştum

fiyatta iimiş hemen hemen piyasası öle ztn khvaltı takımlarının ben buara hç bşi alamıorm doru düzgün maddiyatta şafakta sıkıştırıo bunalıma giriorm yavaş yavaş

hayat hep böyle devam etmiyor etmeyecekte.sabret biraz.bende hem borçlanıp hem ödemeye çalışıyorum.bakma bende sıkışığım

Kızlar bir çeyiz listesi paylaşılmıştı kk da
Burada gibi hatırlıyorum yanlış mıyım?:26:
Acaba o listeyi gören bilen duyan var mı?:44:

evet canım buradada paylaşıldı ama ben bile hangi sayfada bilemiyorum.

kizlar denizlide oturan varmi kuzenim orda oturuyor bayramda geldi orda tekstil urunleri cok uygunmus oyle dedi gel burdan al dedi bilen varmi ya malum sakaryadayim git gel bosuna gtmiyim 1 ay sonrada tasincaklar buraya tayinleri cikti bu ay halletmem lazim 1000 tl ile gel hrseyni alirsin dedi

SEN sakaryadamısın.bende sakaryalıyım kız.denizli tekstilin merkezi ,bursa gibi evet ucuzdur,şansım olsa bende giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…