var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

SEN sakaryadamısın.bende sakaryalıyım kız.denizli tekstilin merkezi ,bursa gibi evet ucuzdur,şansım olsa bende giderdim

anaaa neresndesin sakaryanin kiz ben kuzenmle gtcem kendi arabamzla gel sende :)bi emin olabilirsem fiyatlardan gitcem :)

Damlaaaa çok eksiğiiim vaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hiçbirşey almamışım ben sanki yaaaaaaa

Eki Görüntüle 541827

canım üst tarafta olanlar büyük parçalar onları hallettikten sonra ki sen halletmişsin gerisi çarşı pazarda gezerken bile halloluyor merak etme

birde bakmışsın 284 gün geçmiş liste çoktaaaan bitmiş

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:97:
Ağzından bal damlıyo bal:97:

Yukarısıda bitmemiş ki henüz,yavaş yavaş devam edecem ama ben
Yılmak yok
Ufak tefekler çabuk halloluyo sanki

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:97:
Ağzından bal damlıyo bal:97:

Yukarısıda bitmemiş ki henüz,yavaş yavaş devam edecem ama ben
Yılmak yok
Ufak tefekler çabuk halloluyo sanki

bitmemişse de az kalmış az bence iyi gidiyosun Allah nazardan saklasın

ufaklara da yavaş yavaş başla ama birden almaya kalkarsan hiç azımsanmayacak kadar tutuyor onlarda küçükleri zamana yaymak lazım

merkez kızzzz.sen neredesin.ah imkanım olsada gelsem.hemen bana nerelerden alışveriş yptığını yaz

damlaaaa sen harikasınnn

güle güle tamamlayın çeyizleri inş tatlım

hepimize Allah kolaylık versin

bitmemişse de az kalmış az bence iyi gidiyosun Allah nazardan saklasın

ufaklara da yavaş yavaş başla ama birden almaya kalkarsan hiç azımsanmayacak kadar tutuyor onlarda küçükleri zamana yaymak lazım
Bende yaymaya başladım işte
9 ay var daha,yetişir inşAllah

aldıklarımı çizdim, maviyle işaretlediklerimi alacağım, diğerlerini almayacağım

merkez kızzzz.sen neredesin.ah imkanım olsada gelsem.hemen bana nerelerden alışveriş yptığını yaz

damlaaaa sen harikasınnn

bende merkez kiz meslegin orda oturuyorum ben toplu aldim seckin avm var katli pazarin orda parkin karsisinda ordan aldim baya tanidik uygun verdi bak yaziyorum aldiklarimi ve toplam fiyati onun haricinde serdivan avm englsh home ve karaca var ordan bide adacenterde mudoda farkli guzel seyler var bi bak istersen cnm.

karaca white 84 parca yemek tk
karaca halley 91 prc ckb tk
karaca color 24 prc yemek tk (2 takim aldm)
karaca redline 48 prckahvalti tk
karaca bardak tk (sanirim 65 prc tam bilmiyorum 12 kisilik)
karaca golf baharat seti
emsan aragon tencere seti (4 tencere 1 duduklu 1caydanlik 3 cezvesi var)
emsan reyhan kepce seti
2tane sicak servis kabi (markasini hatrlamiyorum)
islamoglu 27 prc cay seti
tac seramik tencere+ tava

philips airfryer yagsz fritoz
philips ekmek kizartma
tefal cay keyfi cayci
braun multiquick 7 sarjli blender
braun multiquick 5 kati meyve sikacagi
braun sac kurutma mk

hatirlamadigim bisey kaldimi bilmiyorum ama hepsi 4200 tuttu normal fiyati 5 in ustune cikiyodu

güle güle kullan canım almışsın herşeyini.. topik açda bakalımm aldıkarına

güle güle kullan canım almışsın herşeyini.. topik açda bakalımm aldıkarına

acicm canm biraz daha toplansn dyorum topik accak kadar cok degiller sanki bunlarin disindada biseyler var yavas yavas tamamlaniyo gibi zaten 2014 gelini olcam sanirim tam tarih belli degil askere gidiyo bocegim son 1 ayimiz(

acicm canm biraz daha toplansn dyorum topik accak kadar cok degiller sanki bunlarin disindada biseyler var yavas yavas tamamlaniyo gibi zaten 2014 gelini olcam sanirim tam tarih belli degil askere gidiyo bocegim son 1 ayimiz(

zaman cabuk geçiyor üzülme sevgılımde askerde 5.5 ay onunkı kısa dönem yarısı bitiiiti bile

güle güle tamamlayın çeyizleri inş tatlım

hepimize Allah kolaylık versin
güzel duaların için çoook teşekkürler canm

kızzz orda halam oturuyor ya benm ay seçkin benim mağaza ayol kahvaltı t. günlüğü felan oradan aldım.daha bir şeyler alacağım.sen ne çok şey almışsın hangi ara aldın kız birde bu yazdıklarını toplumu aldın anlamadım.kesin taç tavalarınıda seçkinden almışsındır sarı çocuk ikna etmiştir benimde tavam eksik ne marka alacağıma karar vermedm.benm sevdiğimde asker şafağımızı yarıladık ,kafa hesabımıza göre bende 2014 gelini olacağım kısmetse ,şimdiden başladım bende ee anca

zaman cabuk geçiyor üzülme sevgılımde askerde 5.5 ay onunkı kısa dönem yarısı bitiiiti bile

ay ya neguzel. . benm sevgilim fizyoterapist oldugu icin mecburen 12 ay yapck oyuzden uzuluyorum 1 sene ayri kalcam

ay ya neguzel. . benm sevgilim fizyoterapist oldugu icin mecburen 12 ay yapck oyuzden uzuluyorum 1 sene ayri kalcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…