ay ya neguzel. . benm sevgilim fizyoterapist oldugu icin mecburen 12 ay yapck oyuzden uzuluyorum 1 sene ayri kalcam
kızlar babylıss maşa ve düzleştirici kullanıyordum.. kız kardeşim şehir doşında üni kazanınca o maşayı götürdü düzleştirici bana kaldı.. geçen bayramda geldiğinde düzleştiriciyide verdim ona... kendime yenı aldım markası Remıngton.. daha önce hiç duymadım aldığım yerdekiler çok önerdi saçımdada denedim güzel oldu.. siz biliyormusunuz.
güzel duaların için çoook teşekkürler canm
kızzz orda halam oturuyor ya benmay seçkin benim mağaza ayol kahvaltı t. günlüğü felan oradan aldım.daha bir şeyler alacağım.sen ne çok şey almışsın hangi ara aldın kız birde bu yazdıklarını toplumu aldın anlamadım.kesin taç tavalarınıda seçkinden almışsındır sarı çocuk ikna etmiştir benimde tavam eksik ne marka alacağıma karar vermedm.benm sevdiğimde asker şafağımızı yarıladık ,kafa hesabımıza göre bende 2014 gelini olacağım kısmetse ,şimdiden başladım bende ee anca
evet canım bende duydum o markayı cok tahmınımce guzeldırkızlar babylıss maşa ve düzleştirici kullanıyordum.. kız kardeşim şehir doşında üni kazanınca o maşayı götürdü düzleştirici bana kaldı.. geçen bayramda geldiğinde düzleştiriciyide verdim ona... kendime yenı aldım markası Remıngton.. daha önce hiç duymadım aldığım yerdekiler çok önerdi saçımdada denedim güzel oldu.. siz biliyormusunuz.
benımkı muhendıs canım ama şansa öyle oldu.. onun arkadaşları hep uzun dönem 12 ay gittiler.. ama sağlık sektörü direk 12 ay
evet malesef oyle napalim beklicem sabirlabide ugrasmiyorum ben artik duzlestiricilerle sacima brezilya fonu yaptrdim 6 7 aydir kullaniyorum harika surekli fonlu gibi kurutup cikiyorum islakkende sekil verirsem eski dalgasini kullaniyorum muhtesemm
benım saçlarım çok rahat şekil alır.. kıvırcık değil düzde değil dalgalıdır.. köpük sürersem dalgalanır.. sümezsem elimle düzeltsem kurutsam düz kalır.. bunlarıda arada kullanıyorum çok yapmıyorum çünkü saçlarım yansın istemiyorum..
en iyisi cnm benmkilerde cok dalgali degiller ama ince telliler kabariyolardi artik olmuyo oyle biseyler şükürbide remingtonu bende duymustum fon ve kurutma mk iyi ama digerlerni bilmiyorum ins iyidir ben maşalarimi babylss almayi dusunuyorum.
bende su teflon konusunda çok kararsızım ne yapacağımı bilemedim.:18: seçkin evet uygun seviyorum o adamlarıay ya herseyimiz ayni desene benm sevgilimde 1 aralikta gidiyor sonra 12 ay olmucak( evet o cocuk ikna etti ama onlari anneme aldim ben kendime delimano seramik temcere seti aldim ama bunlarda guzel yapistirmiyo hic. bide evet ben hepsini toptan aldim bide ben kodlarini soyledim o bulup getirdi hemde benim istedigim fiyattan internette buldugum en ucuz fiyati soyledim onlar onunda altina verdiler
kızlar bıde bu şaypada cem marka tavalar cok ındırıme gırıyor nasıl acaba kalıtesı
denedim işte orda güzel yaptı.. set halınde vardı babylss işte ama düzleştiricisi çok inceydi aynı fiiyattaydı ve eski model dediler, bende bu markayı aldım çok fazla parada vermek istemedim açıkcası düzleştiriciye 200tl maşaya 100tl 300 felan yapıyordu babylss ın diğermodelleri.. bu markada kampanya ile düzleştirici alana maşa hediyeydi
bende su teflon konusunda çok kararsızım ne yapacağımı bilemedim.:18: seçkin evet uygun seviyorum o adamlarıbelki bir gün oracıklardakarşılaşırız
kimbilir tatlim belki karsilasiriz ben sık sık giderim oraya yeni seyler varmi diyebide teflon alma bnce seramikler cok cok daha iyi diyorum ya anneme verdm onu kullaniyoruz markasida tac yani cok iyi bisey degil ama hic yapistirmiyo bildigin yagsiz tavaya yumurta kiriyorum bir zerresi bile yapismiyo cok guzel
bende su teflon konusunda çok kararsızım ne yapacağımı bilemedim.:18: seçkin evet uygun seviyorum o adamlarıbelki bir gün oracıklardakarşılaşırız
bizim evde cemin pilav tenceresi var eğer bulursam bnde alacağım pilavı cok güzel oluyor
Eki Görüntüle 542116
kızlar buda benim listenin son sekli.tabi arada burda olmayan ve benim çer çöp niyetine topladıüım bir sürü şeyim var dahada alacaklarmbuarada tahmini düğün 14.09.2014
canim ozaman hic degistrme zaten cok yapmiyomussun gereksiz bosyere para verme gule gule kullanirsin ins. bide denemissin zaten kotu cikcagini sanmiyorum
ben ancak cumartesi gidebiliyorum ,alacağım şeyler varsa oda.yoksa her seyde gözüm kalıyor.astarı yüzünü aşıyordaha 200 lira brcum var buarada askerlik mevzusunu çene yarıstırcam diye es geçmişim.geçiyor kuzum öyle böyle biraz zorlasa sıkıstırsada geciyor.merak etmee :)
kimbilir tatlim belki karsilasiriz ben sık sık giderim oraya yeni seyler varmi diyebide teflon alma bnce seramikler cok cok daha iyi diyorum ya anneme verdm onu kullaniyoruz markasida tac yani cok iyi bisey degil ama hic yapistirmiyo bildigin yagsiz tavaya yumurta kiriyorum bir zerresi bile yapismiyo cok guzel
2014 müüüü? Süpersin şimdiden bitmiş bileBenim haziran 2013 bende bu listeden çiziyorum hemen hemen aynı listemiz bakıcam ne zamandır çizik atamıyorum
anca dedim bir senedir yemez içmez çeyiz alar oldum.askerden gelene kadar bir çok şey bitsin istiyorum ne bleyim.birazda kendimi oyalıyorum sanırm.sen gel birde benim çer çöpleri gör teyzesi
canim ozaman hic degistrme zaten cok yapmiyomussun gereksiz bosyere para verme gule gule kullanirsin ins. bide denemissin zaten kotu cikcagini sanmiyorum
ben ancak cumartesi gidebiliyorum ,alacağım şeyler varsa oda.yoksa her seyde gözüm kalıyor.astarı yüzünü aşıyordaha 200 lira brcum var
anca dedim bir senedir yemez içmez çeyiz alar oldum.askerden gelene kadar bir çok şey bitsin istiyorum ne bleyim.birazda kendimi oyalıyorum sanırm.sen gel birde benim çer çöpleri gör teyzesi
Hiç sorma, yemez içmezi bırak her hafta kendi üstüme başıma oyuma buyuma vericek param kalmıyor elimdeTaksitten ondan bundan kurtaramadım kendimi. Ve sürekli birşey alma gereksinimleri var benim sadece 7 ayım kaldı... Bu bayramda nişanlım bayramlık aldıda çocuk gibi mutlu oldum hahaha
ben kesin kararlıyım mümkün olduğunca az alıyorum. Ama eminim çer çöp olacaktır.millet eline geçeni getirir şimdi. Biz taşındığmız da ortalık borcam, bardak, saklama kaplarından geçilmiyordu Yine öyle olacaktır
ben bile daha simdiden bıktım.bu maas bitti diğer maasın hesabını yapar oldum ondan bile elime kalan çok az onuda kesin kullanırım ben.ya mutlaka gelecekte insann hr seyde gözü kalıyor yaHiç sorma, yemez içmezi bırak her hafta kendi üstüme başıma oyuma buyuma vericek param kalmıyor elimdeTaksitten ondan bundan kurtaramadım kendimi. Ve sürekli birşey alma gereksinimleri var benim sadece 7 ayım kaldı... Bu bayramda nişanlım bayramlık aldıda çocuk gibi mutlu oldum hahaha
ben kesin kararlıyım mümkün olduğunca az alıyorum. Ama eminim çer çöp olacaktır.millet eline geçeni getirir şimdi. Biz taşındığmız da ortalık borcam, bardak, saklama kaplarından geçilmiyordu Yine öyle olacaktır bakalım persembe o battinyeye yakından bakacağım ,ben işten çıkana kadar kalırsa ve de beğenirsm alacağım
ben ancak cumartesi gidebiliyorum ,alacağım şeyler varsa oda.yoksa her seyde gözüm kalıyor.astarı yüzünü aşıyordaha 200 lira brcum var buarada askerlik mevzusunu çene yarıstırcam diye es geçmişim.geçiyor kuzum öyle böyle biraz zorlasa sıkıstırsada geciyor.merak etmee :)[/B
canim ya ins oyle olur hergun bulusuyoruz ya bigun gormesem.ozluyorum napcam bilmiyorum hastanenin yollarini asi.dirdim gide gele zaten surekli telefonda konusyorz mesajlasyoruz falan aaayyyybunalia gircem galibaa
ben bile daha simdiden bıktım.bu maas bitti diğer maasın hesabını yapar oldum ondan bile elime kalan çok az onuda kesin kullanırım ben.ya mutlaka gelecekte insann hr seyde gözü kalıyor yabakalım persembe o battinyeye yakından bakacağım ,ben işten çıkana kadar kalırsa ve de beğenirsm alacağım
canım battanıyen sımdıden hayırlı olsunn .) sende bır ceyız baslıgı acmayı dusunmuyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?