var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

ay ya neguzel. . benm sevgilim fizyoterapist oldugu icin mecburen 12 ay yapck oyuzden uzuluyorum 1 sene ayri kalcam

benımkı muhendıs canım ama şansa öyle oldu.. onun arkadaşları hep uzun dönem 12 ay gittiler.. ama sağlık sektörü direk 12 ay

kızlar babylıss maşa ve düzleştirici kullanıyordum.. kız kardeşim şehir doşında üni kazanınca o maşayı götürdü düzleştirici bana kaldı.. geçen bayramda geldiğinde düzleştiriciyide verdim ona... kendime yenı aldım markası Remıngton.. daha önce hiç duymadım aldığım yerdekiler çok önerdi saçımdada denedim güzel oldu.. siz biliyormusunuz.

hiç duymadım bende babylııs tek geçerim,ama kullanmışsın memnunda kalmışsın.güle güle kullan canım.

Son düzenleme:

ay ya herseyimiz ayni desene benm sevgilimde 1 aralikta gidiyor sonra 12 ay olmucak ( evet o cocuk ikna etti ama onlari anneme aldim ben kendime delimano seramik temcere seti aldim ama bunlarda guzel yapistirmiyo hic. bide evet ben hepsini toptan aldim bide ben kodlarini soyledim o bulup getirdi hemde benim istedigim fiyattan internette buldugum en ucuz fiyati soyledim onlar onunda altina verdiler

evet canım bende duydum o markayı cok tahmınımce guzeldır

önerdiler işte bunu.. düzleştirici alana maşa hediyeydi denedim saçımda güzel yaptı kutularını daha açmadım belki değiştiririm diye..

benımkı muhendıs canım ama şansa öyle oldu.. onun arkadaşları hep uzun dönem 12 ay gittiler.. ama sağlık sektörü direk 12 ay

evet malesef oyle napalim beklicem sabirla bide ugrasmiyorum ben artik duzlestiricilerle sacima brezilya fonu yaptrdim 6 7 aydir kullaniyorum harika surekli fonlu gibi kurutup cikiyorum islakkende sekil verirsem eski dalgasini kullaniyorum muhtesemm

benım saçlarım çok rahat şekil alır.. kıvırcık değil düzde değil dalgalıdır.. köpük sürersem dalgalanır.. sümezsem elimle düzeltsem kurutsam düz kalır.. bunlarıda arada kullanıyorum çok yapmıyorum çünkü saçlarım yansın istemiyorum..

en iyisi cnm benmkilerde cok dalgali degiller ama ince telliler kabariyolardi artik olmuyo oyle biseyler şükür bide remingtonu bende duymustum fon ve kurutma mk iyi ama digerlerni bilmiyorum ins iyidir ben maşalarimi babylss almayi dusunuyorum.

denedim işte orda güzel yaptı.. set halınde vardı babylss işte ama düzleştiricisi çok inceydi aynı fiiyattaydı ve eski model dediler, bende bu markayı aldım çok fazla parada vermek istemedim açıkcası düzleştiriciye 200tl maşaya 100tl 300 felan yapıyordu babylss ın diğermodelleri.. bu markada kampanya ile düzleştirici alana maşa hediyeydi

bende su teflon konusunda çok kararsızım ne yapacağımı bilemedim.:18: seçkin evet uygun seviyorum o adamları belki bir gün oracıklardakarşılaşırız
kızlar bıde bu şaypada cem marka tavalar cok ındırıme gırıyor nasıl acaba kalıtesı

bizim evde cemin pilav tenceresi var eğer bulursam bnde alacağım pilavı cok güzel oluyor

kızlar buda benim listenin son sekli.tabi arada burda olmayan ve benim çer çöp niyetine topladıüım bir sürü şeyim var dahada alacaklarm buarada tahmini düğün 14.09.2014

kızlar a101 e bu battaniye geliyormuş 20 liraya günlük üstümüze örtmeye almak istiyorum.alanınız var mı ? ben daha önce bimden tek kişilik nevresim takımı almıştım zamanla elbet renklerinde değişmeler oluyor ama kendini tamamen kaybetmiş değil memnun kaldım yani bim ve a101 inde kalite standartları aynı ,kullandığımda uzun zaman oluyor.:26:

canim ozaman hic degistrme zaten cok yapmiyomussun gereksiz bosyere para verme gule gule kullanirsin ins. bide denemissin zaten kotu cikcagini sanmiyorum

2014 müüüü? Süpersin şimdiden bitmiş bile Benim haziran 2013 bende bu listeden çiziyorum hemen hemen aynı listemiz bakıcam ne zamandır çizik atamıyorum

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…