var oLan ya da oLacak oLan çeyiz ürünleri iÇin fiKirLeşme köşesi(ResimLi)

ay ne güzel dedin aşk ısıtır Ben alsam 4 alırım herhalde .bende ikisini beğendim ama bence bir koyu bir açık renk al hoş olur.hatta yatak odası mobilyanla uyumlu olsun teki

kız sen bunu söyledin ya ben şimdi nevresimde almam mobilyama uysun diye.

kız sen bunu söyledin ya ben şimdi nevresimde almam mobilyama uysun diye.

bende uyum takıntısı varr nevresim değilde yatak örtüsü ,battaniye ve pike için uyum olsun isterim.sende iste beraber isteşelim haydee

ben leoparı beyendim şekerim
bordo ne o öylee eski babaannem işi koca karı işi k.bakmaa alma bnce o tarzz...
onu seryosun yatak odasnın bütün havasnıı bozyo yaa, annemdede var bitanee uyuz olyrm....
güllü dallı almaa cizgli pauntyeli leoparlı al bahttanyenii şöyle modern olsun
sende zaten leoparı beyenmişsin anladığım kadarylaa

Koca karı işi mi

canım leoparlı güzelmiş begendim bende çeyizim için mink battaniyeleri düşünüyorum bi arkadaşım aldı yumuşacık cok güzel duruyo bordo beğeniyosun sanırım ekliyorum resimleri bende çok begendim :)

Eklentiler

• $mink bordo taþlý.webp
    29 KB · Görüntüleme: 59
  • $Mink-Battaniye-Premium-625-Bordo__47792652_0.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 48
  • $BATTANIYE-TEK-KISILIK-MINK-PREMIUM-Kare-desen__56699864_0.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 67

çok modern beyendklerin çok güzelmiş

çok modern beyendklerin çok güzelmiş

evet bunları salonumuzda tv izlerken örtcez çok hayallerim var ama sanırım kayınvalideciğim ve anneciğim sayesinde battaniye hayallerim suya düşcek çünkü bi o bide annem almıs anneminki çiçekli falan pek beğenmedim ama kırmak istemiyorum diğerini daha görmedim :) sence 2 daha alsam çokmu olur ya herkes 4 demiş ama bide bunları sonra koycak yer arıycam diye korkuyorum :) ay ne cok konustum :))

Aman ya 2 tane yeter olanları kullan bence. 2 tane battaniye alcağına başka eksiklerini alırsın sende. 4 tane cidden gereksiz yer kaybı. Hem battaniye öyle çok göze gelen bişi de değil tabi bu benim fikrim. Bir yatak örtüsü olsa neysede battaniye işte.

bncde doldurmaa yada kendi zewkne gre bir tane dha al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…