Aman ya 2 tane yeter olanları kullan bence. 2 tane battaniye alcağına başka eksiklerini alırsın sende. 4 tane cidden gereksiz yer kaybı. Hem battaniye öyle çok göze gelen bişi de değil tabi bu benim fikrim. Bir yatak örtüsü olsa neysede battaniye işte.
bncde doldurmaa yada kendi zewkne gre bir tane dha al
Eve teslim oldugundan degisemezlermis yemek takimimiaptal seyler kilifa uydursam alirdiniz ama
ben byendim sylemştm yemek takmlarnı byendgmi zaten ablam, hç gerek yok bnce degstermene morlnide bozma...
süslü masad masa örtüsüyle tammlarsın o kadar sade ve sık güzel olurkiii
yemke takımların çok hoşşş kafan asla karısmasııın
AY NE Güzel dedin aşk ısıtırben alsam 4 alırım herhalde .bende ikisini beğendim ama bence bir koyu bir açık renk al hoş olur.hatta yatak odası mobilyanla uyumlu olsun teki
ben leoparı beyendim şekerim
bordo ne o öylee eski babaannem işi koca karı işik.bakmaa alma bnce o tarzz...
onu seryosun yatak odasnın bütün havasnıı bozyo yaa, annemdede var bitanee uyuz olyrm....
güllü dallı almaa cizgli pauntyeli leoparlı al bahttanyenii şöyle modern olsun
sende zaten leoparı beyenmişsin anladığım kadarylaa
gıııızzzz newresimdünyasından galba bunlar anladgım kadaryla smdi grdim baktım çok güzel bahtanyler var çok byendim çesitte cokk
canım leoparlı güzelmiş begendim bende çeyizim için mink battaniyeleri düşünüyorum bi arkadaşım aldı yumuşacık cok güzel duruyo bordo beğeniyosun sanırım ekliyorum resimleri bende çok begendim :)
Benim battaniyemde mink kızlar çok güzel yumuşacık ,İzmir Dantelce magazalarında var
Eve teslim oldugundan degisemezlermis yemek takimimiaptal seyler kilifa uydursam alirdiniz ama
amaaaaaaan ne kdr gıcık şu mağazalar ewe teslim ettm die alamm die bşimi wr saçmalamşlar kuzum ama bnde beğendm wala ddm ya bnmkide hem güllü hem geometrik desen bnce modası geçmick bşi sewe sewede kullanmalısın hç kuruntu yapma kndine anlayamadm ztn ndn içine sinmedğni beğenmedğni nankörlük yapmasanaaaa
ya gözdosum yen i modeller gördükce takımıma ihanet ettim birrazzten değiştirmiyorlarda
bn alırkn herks bna diodu ki yemek takımımı 4sene önce falan aldm bn modası geçer alma şmdiden snra aklın kalck yeni ewli olcksn eşyaların moda olan olmıck ddiler htta bn gttim çk çk güzel petek taban teflon takım aldım üstüne 1ay geçmedi şu seramik tabanlar çıktı ama onun üstünede kimbilir ne çıkck kuzum modaya uyamayz bz zengin insnlar diiliz yetişebilmenn iimkanı yok onun içn bnde hep derim nası olsa üstüne bşi dha çıkck yine eski moda olck şmdi moda die aldğm alınmş alınmştır derim bn bnce çk güzel hç kuruntu yapma kndine
dediğin gibi üstüne yenileri çıkcak evlensek bile.ben yinede bir çok şeyin nişanlandıktan sonra alınmasından yanayımözellikle elektrıklı esyaların
bn tam bir eski kafayım kız beşikte çeyiz eşikte alınmş alınmştır sewmeyerek kullanmzlk yapma sakın bak her eşyamzdan zewk almamız lazım ÇNKÜ ONLAR SEWDİCEKLERİMZLE BZMMMMMMMMM
minik ne ya marka mı ?
benim bildiğim porsuk gibi bir hayvan ama onun tüğünden yapılmıyordur heralde yumuşaklığından dolayı mink denilmiştir battaniyeye
minik degil MİNKminik ne ya marka mı ?
minik degil MİNK
bende uyum takıntısı varr nevresim değilde yatak örtüsü ,battaniye ve pike için uyum olsun isterim.sende iste beraber isteşelim haydee
ayy agznıı öpyim çok hoşma gittii koptum buralardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?