Erkek İnfertilitesi Varikosel, %1 morfoloji ve hızlı ileri sıfır ile doğal yoldan gebelik

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

masalperest_anne

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
2.023
2.055
333
Merhabalar

Benimle aynı durumu yaşayan vardır belki yardımcı olabilirim diye düşündüm ve yazmak istedim.
2 senedir bebek sahibi olmak istiyorduk. Eşimin sperm analizini hiç detaylı yaptırmamıştık 2 ay öncesine kadar. Sayısı 37 milyondu fakat morfoloji %1, varikosel teşhisi konuldu, ileri hızlı değeri 0, yavaş ileri %22 idi. Neofortil kullanmıştık geçen sene ama işe yaramadı. İnat ettik doğal yoldan ameliyat olmadan olacak inşallah dedik ve bir aktardan macun yaptırdım. kendim de hafize sultan macunu kullandım. Doktor cyclo-progynova ve maxijuno diye bir multivitamin verdi ayrıca bana. Eşime de ekstra stromega Q10 verdi. ilk ay geçti adet oldum ve 2.ay mucize gibi hamile kaldım. Şu an 3+3 günlük hamileyim bir aksilik çıkmazsa, daha kese için erken ama sizlerle paylaşmak istedim. İnşallah sizlerin de gönlünüzden geçenler kabul olur, sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi en kısa zamanda.

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, mucizeler ansızın gelir
Keşke bizde o mucizeyi yaşasak
Sayı 14.000ml morfoloji 2 ileri hareket %35 sonuç?? Sıfırda sıfır elde var sıfır

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, mucizeler ansızın gelir
Keşke bizde o mucizeyi yaşasak
Sayı 14.000ml morfoloji 2 ileri hareket %35 sonuç?? Sıfırda sıfır elde var sıfır
Amin insallah sizin durum kotu degil aslinda iyi sayilir macun falan denediniz mi ?

Amin insallah sizin durum kotu degil aslinda iyi sayilir macun falan denediniz mi ?
Hayır büyük bir şehirde yaşamıyorum ve hangi attara gitsek macun yapmıyoruz dilerseniz içindekileri alıp kendiniz yapın diyorlar
Bilsem ölçüleri ve içindekileri kendim yapardım
Ama sizin gibiler bizlere umud oluyır

Buradaki aktar kargo yapiyor. Bana cok iddiali konustu 643 bebegim var benim bu macunla dedi. Isterseniz bilgilerini verebilirim.

Hayırlı olsun aynı durum bizde de vardı. Morf 1, ileri hız 0 yavas hız 15, sayı 40 milyon ve 2. Derece varikosel(3 sene önce teşhisleri böyleydi) biz 2 sene tedaviler kürler kaan aydos vs denedik hicbisey değişmedi hamile kalamadım tüp bebekle oğlum oldu. Sonra da şimdi kendiliğimden hamileyim ne takviye ne sigara bırakma ne ameliyat. Bence iş kafada bitiyor. Siz onların yarayacagına inandıgınız icin, biz de artık cocuk fikrini düsünmeden yasadıgımız icin oldu Allahın izniyle

Hayrlı olsun ne güzel. Bizm de sayı yüksek hız normal morfoloji sıfır. 2 yıldır ne ilaç kullandysak olmadı. Grade1 varikosel var eşimde. Ameliyata karar verdk artk. Çünkü morfoloji sıfır hiçbir macunla degsmez artk bunu düşünüyrm. 1 bile olsa değişeceğine inancm olurdu ama sıfır. Inşallah ameliyattan sonra tez zamanda gebelk olur tek umudum bu

Bilmiyorum belki de zamanı vardı bir sürü şey yaptık ayni ay icinde tesaduf olamaz diye dusundum ben de :) Sizin de hayirlisi olsun saglikla kucaginiza alin bebeginizi :)

O fikri kafanzdan atablmek mesele çünkü bizim morfoloji sıfır 2 yldr 2 tüp bebek tutmadı. Kafamdan da atamyrm etrafm hep olanlarla dolu

Insallah ameliyattan sonra duzelir de bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder Allah :)

Baş anomalisi önemli o kaç? Baş ne kadar bozuksa gebelik o kadar zorlaşıyr

O fikri kafanzdan atablmek mesele çünkü bizim morfoloji sıfır 2 yldr 2 tüp bebek tutmadı. Kafamdan da atamyrm etrafm hep olanlarla dolu
Siz önce varikosel varsa ameliyatı düşünün yoksa embriyolarınıza pgt yaptırıp saglıklı olanı sectirin bizim 6 embriyomuzdan 3ü bozuk gelmişti eşim sebepli

Bilmiyorum belki de zamanı vardı bir sürü şey yaptık ayni ay icinde tesaduf olamaz diye dusundum ben de :) Sizin de hayirlisi olsun saglikla kucaginiza alin bebeginizi :)
İlk bebeğin sanırım senin inşallah sende sağ salim kucagına alırsın. Tavsiyem kese ve kalp icin acele etme 6. Haftayı doldur en azından

Siz önce varikosel varsa ameliyatı düşünün yoksa embriyolarınıza pgt yaptırıp saglıklı olanı sectirin bizim 6 embriyomuzdan 3ü bozuk gelmişti eşim sebepli
Baş anomalisi yüzde 56 falandı sanrm tam hatrlamyrm. Ama 4 ay önce 2. Tüp bebegi yaptgmzda embryolog kafa yapısı bir tane bile normal olan yok normale yakın olanı seçtim dedi. Zaten genetiğe gönderseydk hepsi kötü çıkardı eminim. Doktorum pahalı olur genetige göndermek büyük paralar bunlar dedi bizde göndermedk. Ama çaresi yok artk ameliyat olcak eşim

Insallah ameliyattan sonra duzelir de bebeginizi saglikla kucaginiza almayi nasip eder Allah :)
Amin inşallah saolun. Herşey kısmet artk ameliyattan sonra da olmayablr garantisi yok ama en azndan tekrar tüp bebek düşünürsek başarı oranı artar sanrm. 1 yıl içinde kendilgnden olur insalah

Evliliğimizin 5. Yılındayız olmadı bebeğimiz olmuyo 5-6 ay önce varikosel ameliyatı oldu kocam bugünde ilerleme varmı diye yine test yaptirdi ama bir gelişme yok azosprem sıkıntısı var bizde. cok zor bir durum Allahim yardim etsin hepimize şimdi ne olacak bilmiyorum bu kadar çok çocuk severken böyle bir imtihanın içindeyiz

Merhaba canim saglicakla kucagina alirsin insallah sayiniz totalde mi mld mi 37 milyon acaba bizimde sayi hiz morfoloji hepsi dusuk darisi bize olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…