Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba cnm sen amelyattan ne kadar sonra hamile kaldın doğal yolla mı_? tebrik edrimmm darısı basımıza esşim amelıyat oldu bekloyoruz inşallah

özlemcim tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınada alırsın uzun zamandır yazamadım ama tüp denemelerini takip ettim zamanı şimdiymiş bu arada aramızda bir ay var :)

özlemcim tebrik ederim çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınada alırsın uzun zamandır yazamadım ama tüp denemelerini takip ettim zamanı şimdiymiş bu arada aramızda bir ay var :)

amin cnm çok teşekkür ederim bende seni tebrik ederim evet araları az olacak sıpaların inşallah senin normal yolla mı oldu tüp bebekle mi

1-betoka ............31 ocak 2012++++++

2-mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012 ++++++

3-shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013+++++++

4-esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..-----

5-suveyma……….15 Haziran 2012……….------

6-gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..------------------

7-nisann83……...11 Eylül 2012 ……++++++++++++++++++

8-Onlyliz………...12Eylül 2012………++++++++++++++++++

9-ayseem…..…...29 Eylül 2012……..------

10-ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

11-poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel+++++

12-Neva …………..30 Ekim 2012………+++++++

13-akmelek………5 Kasım 2012…………++++++++(TÜP BEBEKLE KALDI)

14-limoncello…….20 Kasım 2012…….++++++++++++

15-renk11...aralık 2012......tüp bebek için bekliorrr

16-fd_dilek………..5 Ocak 2013………….--------

17-cdursun……….14 Ocak 2013………--------

18-aysgl_42……..18 Ocak 2013++++++++++++++++

19-ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..+++++++++++(2. tüp bebek)

20-avukat16....mayıs hamile+++++++++++(4ay sonra kaldı)

21-kelam.......mayıs hamile++++++++++(3.ayda hamile kaldı)

22-gogi... ++++++++++++++++++++++++

23-cemrem29……. 17 Ocak 2013--------

24-mehel…………30 Ocak 2013+++++

25-emha.......... ocak 2013++++++++(TÜP BEBEKLE OLDU)

26-minel........ mart++++++++++

27-eyican06......... mart+++++++(3.ayda hamile kaldı)

28-NAZARBONCUK ŞUBAT +++++++++++(TÜP BEBEKLE OLDU)

29-VENHAR ŞUBAT TÜP BEBEĞE BAŞLADI

30-Nurvey58++++++++++++

31-nuray29------------

32-ecrin2012---------

33-semragur------------

34-isterseninanma----------

35-herşeygüzelolacak-------------

36-adzeyneb+++++++++++++++++++++++++

37-jongoil------------

38-mayna---------------------

39-umutlusirin...2013 haziran-----------

40-aysegülarik (ameliyatdan 1yıl sonra)+++++++++++++++++

41-boya-------------tüp bebek için bekliorrr

42-gupse34...eylül2013----------------

43-zeliş82...eylül2013----------------

44-naninom...--------

NOT+ hamile kalanlar .....----hamile kalamayanlar

çokk şükürrr.. listee tamamlanır inşalalh + larla :)

Iyi gunler arkadawlar.Benim ewim 4 aprel 2014oldu ameliyyat bu ayin 4u 3ay bitdi. Bundan sonrami ola bilir? Amma xayalardan biri awagi dogru sarkmiw. Bir az.Ameliyyat olmayan taraf. Bu arada ben azeriyim. Anlamiwsinizdir sanirim.Cinsel zayif ayni zamanda! Burda bu hastalik son zamanlar cok

selam bi kaç sayfa öncesinde bi listemiz var prda ameliyatdan sonra kendiliinden normal yolla veya tüp bebekle hamile kalanların adı yazıo kaç zaman sonra hamile kalmışlar oraya bakabilirsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba cnm sen amelyattan ne kadar sonra hamile kaldın doğal yolla mı_? tebrik edrimmm darısı basımıza esşim amelıyat oldu bekloyoruz inşallah

tşkler canım amin inşallah sizde gzel haber alırsınız geçmiş olsun ben eşim ameliyat olduktan 4 ay sonra hamile kaldım allahın izniyle doğal yolla:) darısı sizin başınıza arkadaşım:)

tşkler canım amin inşallah sizde gzel haber alırsınız geçmiş olsun ben eşim ameliyat olduktan 4 ay sonra hamile kaldım allahın izniyle doğal yolla:) darısı sizin başınıza arkadaşım:)

İnşallahhhhh canım bnm Rabbim evladını sana bağışlasın darısı başımıza eşimin ameliyatına 1 ay oldu adetim geldi malesef neyse bebiş gelsinde 2. 3.4. Ay hiç farketmez yeterki çok uzak olmayan hayırlı zamanda gelsin :)))

özlem tebrik ederim
ALLAH hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah
nerde yaptırdın 2.tüp bebegi?
ben ilkini acıbademde yaptırdım tuttu ama düşük oldu 5.haftanın içindeyken
şimdi düşügün sebebi araştırılıyor

senide tebrik ederim güzelim
ALLAH saglıkla kucagına almayı nasip etsin

cnm JiNemed tbm murat Erdemir de yaptırdım ama sanırım bnm de düşük le sonuçlanacak

cnm JiNemed tbm murat Erdemir de yaptırdım ama sanırım bnm de düşük le sonuçlanacak

ayyy deme neolur inşallah olmaz öyle birşey
neden düşük olması için sebep ne?
yani kanamanmı var?

kızlar bende sayfanıza yeni katıldım. adım ceren... 5 senelik evliyim. başlarda bebek konusunu dert etmiyorduk ama zaman geçtikçe insanlar sormaya başladıkça canımız sıkılmaya başladı. baslarda sorun bendeydi miyomlarım vardı geçen sene mayıs ayında ameliyat oldum.tam herşey düzeldi artık olur diye bekledik ama 1 seneyi geçmesine rağmen olmadı. daha sonra eşim de varikosel cıktı. ve temmuzun 2'sinde tek taraflı sol varikosel ameliyatı oldu. doktor 6 ay ile 1 yıl arasında olur dedi. olmazsa o zaman tüp bebek çaresine bakarsınız dedi. ameliyattan sonta proseed diye bi sıvı verdi eşim onu her gün içiyo sabahları. bi de akşamları keçiboynuzu yediriyorum ama daha bi çaresini bulamadık. yazımı okuyan arkadaşlardan bi akıl bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…