Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Listemizin Son Hali

1-betoka ............31 ocak 2012++++++

2-mutluluk84……... Ocak 2012…...….……..Ekim 2012 ++++++

3-shsnm……….26 Nisan 2012…………….Ocak 2013+++++++

4-esraaaaa………..8 mayıs2012………..…..-----

5-suveyma……….15 Haziran 2012……….------

6-gece_yolculuğu…….10 Eylül 2012……..……..------------------

7-nisann83……...11 Eylül 2012 ……--------------------tüp bebek için bekliorrr

8-Onlyliz………...12Eylül 2012………++++++++++++++++++

9-ayseem…..…...29 Eylül 2012……..------

10-ayşenaz2013…....1Ekim 2012……..

11-poyrazmeltem……..20 Ekim 2012………Ocak 2013……………….sayı 32mil/ml hız (a+b)% 32 morfoloji(kruger) % 9 1.derece varikosel+++++

12-Neva …………..30 Ekim 2012………+++++++

13-akmelek………5 Kasım 2012…………++++++++(TÜP BEBEKLE KALDI)

14-limoncello…….20 Kasım 2012…….++++++++++++

15-renk11...aralık 2012......tüp bebek için bekliorrr

16-fd_dilek………..5 Ocak 2013………….--------

17-cdursun……….14 Ocak 2013………--------

18-aysgl_42……..18 Ocak 2013--------

19-ozlem_ahmet…..21 Ocak 2013…..------------(TÜP BEBEK TUTMADI)

20-avukat16....mayıs hamile+++++++++++(4ay sonra kaldı)

21-kelam.......mayıs hamile++++++++++(3.ayda hamile kaldı)

22-gogi... tüp bebek için bekliyorr

23-cemrem29……. 17 Ocak 2013--------

24-mehel…………30 Ocak 2013+++++

25-emha.......... ocak 2013++++++++(TÜP BEBEKLE OLDU)

26-minel........ mart++++++++++

27-eyican06......... mart+++++++(3.ayda hamile kaldı)

28-NAZARBONCUK ŞUBAT +++++++++++(TÜP BEBEKLE OLDU)

29-VENHAR ŞUBAT TÜP BEBEĞE BAŞLADI

30-Nurvey58++++++++++++

31-nuray29------------

32-ecrin2012---------

33-semragur------------

34-isterseninanma----------

35-herşeygüzelolacak-------------

36-adzeyneb--------------

37-jongoil------------

38-mayna---------------------

39-umutlusirin...2013 haziran-----------

40-aysegülarik (ameliyatdan 1yıl sonra)+++++++++++++++++

41-boya-------------tüp bebek için bekliorrr

42-gupse34...eylül2013----------------

43-zeliş82...eylül2013----------------

44-naninom...--------

NOT+ hamile kalanlar .....----hamile kalamayanlar)

merhaba arkadaşlarr uzun zamandır gelemiyordumm.. tüp bebeğe başlama aşamasında bulundum ancak fazla yumurta gelişmediği için aşılamaya çevirdik oda tutmadı.. inşalalh bir kaç ay içinde tedaviiye başlamayı düşünüyorum .. hayırlısı inşallah.. bakıyorumda + (artı) lar çoğalıyor yavaş yavaşş...

merhaba arkadaşlar eşim 2013 nisanda varikosel ameliyatı oldu hemen sonra amile kaldım 6 haftalık düştü.sonra değerleri düştü.bugün yine tahlıl verdi dopler çekildi.başka bi doktor üçüncü dereceden varikoselin var demiş.çok kötüyüm biz aylardır boşamı bekledik.eşim şeker tansiyon böbrek hastası ameliyatı mikro oldu güya erzurumda prof yaptı.siz bundan ne anladınız yardım edin nolur.kaan hocayamı gidelim.napalım kaldık ortada.3 yıldır evliyiz ve çocuk istiyoruz.

bu konularda bilgisizim hiç bişey bilmiyorum lütfen cevap verin hareketsizlik ve morfoloji sorunu olan her erkek bu ameliyatı olmak zorundamı yada varioksel daha farklı bişeymi

Malesef ki bende varim hamile kalamayan gecen hafta ameliyatimiz oldu hadi hayirlisi insallah cift cizgiyi yakinda herkesin gormesi dilegimle

kızlarr öncelikle hepinize geçmiş olsun. herkesin dileği en kısa zamanda yerini bulsun inşallah
eşim bugun ultrason çekildi raporunda her şey normal görünüyor fakat en altta
solda grade 1 (1.28mm) varikosel heline artmıştır yazıyor. bu ne demek varikoselin az çok ne demek biliyorum ama sol grade 1 yazınca hiç bişey anlamadım yani ameliyat gerekli mi? varikosel morfolojiyi bozar mı? eşimin morfolojisi 0 hızlı hareketli sperm yüzde 2 ve sayı 50 milyon

emegine saglık güzelim
uzun zamandır giremedim topige
sanırım tüp bebek denemişsin? hangi hastanede, hangi doktora gittin bilgi verirsen sevinirim

lıste için baya zaman gecırmış olmalısın,ınşallah o negatıflerın hepsı pozıtıfe doner hayırlısı ıle

aaa bende varım bu listede ama benım 2 negatıf tup bebek denemem var ınsallah 3.yu yaz sonunda denıcem dondurulmuslarla...

merhabaaa, bende uzun zmandır gelemiyordum :) sayfanın eskilerndenimm.. onliyz ile aynı dönem ameliyat ıolmuştu eşim.. maşllah o hamile kaldı ..bizz 2 aşılam yaptık olmaı.. sıra tüp bebekte hayırlısı inşallah...

ben de düşünüyorum canım,inşallah gerek kalmadan gelır bizimkiler de hayırlısı ıle

merhaba arkadaşlar.daha önceden belki başka topiklerden beni hatırlarsınız.ÜÇ yıllık eviliyiz 2,5 yıldır uğraş veriyoruz.eşim şeker tansiyon kby hastası.3.derece varikosel teşhisiyle ameliyat oldu 2013 nisanda mayısta hamile kaldım 7 haftalık düştü.müthiş bir duyguydu.3 ay korunduk.2014 şubat ayında kaan hocaya gittik.bundan önce genetik tahlilleri temiz çıktı.kaan hocada bir sürü tahlil istedi yaptırdık ve yeni bir şey daha çıktı.sperm dna hasarı kaan hoca yüksek dedi %42 ilaçverdi emodeks ve klomen bol nohut yeşillik yesin dedi sebze ağırlıklı et yemiyor.haziran ayına gün verdi tekrar düzelmişse uğraşa devam yoksa tüp bebeğe yönlendirecekmiş.sperm dna hasarını duydunuzmu bana yardımcı olurmusunuz.

arkadaşlar benim eşimde varikosel ameliyatı oldu kasımda bu ay tahlil verdik 3 hastanede de ayrı ayrı çıktı sonuçlarımız hangisine inanacağımızı şaşırdık...ben de yumurtlama takibindeyim inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize

merhaba kızlar varikosel ile mücadelemiz başlıyor diye topiğimiz var orada varikosel ile ilgili şeyleri bir birimize aktarıyoruz aktif bir site uğrayın isterseniz...listemiz falan var ameliyat sonrası kaçıncı ay hamile kalanları yazıyoruz...badefne test sonuçlarınız paylaşırsan yorum yapabiliriz...umarım iyi çıkmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…