Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatı Olup Hamile olmayı bekleyenler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaslar benide eklermisiniz listeye ameliyat tarihimiz 1 Ekim 2012 sayımız 14 milyon ileri hareketli 0 yavaş hareketli 30 yerinde hareketli 12 morfolojimiz 1 esime 3 ay keçiboynuzu uyguladık şimdide havuca geçtik yaninda e vitamini cinko Ó 10 kullaniyo her aksam ceviz yiyo bu hafta test verecek inşallah sonuclar güzel cikar bizi bizden başka kimse anlayamaz arkadaslar Allah bu yoldaki herkese sabır versin....

pre-seed jel sperm dostuymuşş bende bu ay ilk defa kullanıcam hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş
bakalım ne olcak inş faydasını görürüz linkinden bakabilirsin canım bak istersen oraya gdip alırsan daha ucuz oluyor indirim iste bence alırsan
:: PRE~SEED Türkiye- Doğal Yolla Hamile Kalmayı Destekleyen, Sperm Dostu Vajinal Jel ::
öptüm cnm

Listemiz hızla büyüyorrr

Listemizin son hali;

suveyma 15haziran 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012

ameliyat olucaklar ;

cdursun 14 ocak 2012
cemrem29 17 ocak 2012
mehel 30 ocak 2012

Son düzenleme:
Listemiz hızla büyüyorrr

Listemizin son hali;

suveyma 15haziran 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2012

ameliyat olucaklar ;

cemrem29 17 ocak 2012
mehel 30 ocak 2012

kızlar eşim dün ameliyat oldu şimdi evdeyiz inşallah herşey iyi olur..dua edin

geçmiş olsun canımm bir haftaya kadar iyileşir ayaklanır hemen merakrtme iyi bak eşine patates püresi sebze sulu yemek yesin ...ilk hafta çok önemli bilgin olsun!!!

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin inş.mevlam hayırlısıyla tez zamanda yuvanızı çocuk sesiyle şenlendirir

teşekkür ederim canım..6 yıllık evliyiz iki tüp denememiz oldu.daha önce gittiğimiz üroloji doktorları varikosel varmı yokmu diye bakmamışlardı..azosperm hastasına ultrason bile önerilmemişti..sağolsun bu doktorumuz teşhisi koyup ameliyat olacak deyince hemen kabul ettik..bir umut işte..

Kılzar başka bir topikten alıntıdır arkadaşımızın eşi ameliyat olalı 4 ay olmuşş ve şu an hamile sizinlele paylaşmak istedimm topiğimizin ilk annesini birlikte kutlayalımm adı bize uğur getirsin inşşallah:)darısı bizim başımızaaaa

gece_yolculugu kullanıcısından alıntı

arkadaslar dogru yere yazıp yazmadıgımı bilmıyorum inşallah bir umut olur niyeti ile... biz 2 yıllık evliyiz ne zamandır bebek istiyorduk Allah'ın izni ile. bi süre denedikten sonra doktora gittik. bende çok şükür sorun cıkmadı eşimde sol varikosel vardı hemde 2 ayda baya ilerleme kaydetmişti. ama elhamdülillah dualarımızdan vazgecmedik. eşim 10 eylülde sol varikosel ameliyatı oldu eşimin sadece kardeşine haber verdik çünkü doktor basit bir ameliyat dedi. internette cok arastırma yaptık bir umut olur diye okumadıgım bilgi kalmadı ama en cok umut varikosel ameliyatı olduktan sonra hamile kalan arkadaşlardan oluyordu. bende o gün ahd ettim eğer hamile kalırsam buradaki arkadaşlarıma umut olurum diye yazacaktım. inşallah yanlış yere yazmıyorum. 10 eylülden sonra dün yani 15 ocakta hamileliğimin başlangıcında olduğunu öğrendik elhamdülillah. inşallah Rabbim herkese nasib eder. umudunuzu kaybetmeyin dualar çok önemli. Allah'a hiç bişey zor gelmez bol bol her vakitte dua edin, mümkünse gece namazlar kılın ağlayarak dua edin. hem rahatlıyorsunuz hem de Allah birşeyi diledi mi Ol demesi yeter O'na dayanın. hiç birşey zor değil Allah'ın izni ile. Rabbim şifasız hastalık vermesin inşallah. inşallah bi umut olur hepimize..

Son düzenleme:
Listemizin son hali;

gece_yolculugu 10 eylül 2012--15 ocak 2012
Onlyliz 12 eylül 2012
nisann83 11 eylül 2012
fd_dilek 5 ocak 2013
akmelek 5 kasım 2012
esraaaaa 8 mayıs 2012
suveyma 15haziran 2012
ayseem 29 eylül 2012
Neva 30 ekim 2012
shsnm 26 nisan 2012
limoncello 20 kasım 2012
ayşenaz2013 1 ekim 2012
cdursun 14 ocak 2012

ameliyat olucaklar ;

cemrem29 17 ocak 2012
mehel 30 ocak 2012

topiğimizin ilk hamiişi hayırlı uğurlu olsunnnn:))))))

Son düzenleme:
merhabalar geçenlerde yazmıştım 26 nisan ameliyat tarihimiz ve hala bekliyoruz diye vee sanırım o bekleyiş bitti bugün idrar testi yaptı birazcık silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama daha sırada kan testi var kesinleşsin tekrar yazacam mutlaka Allahım tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :)

shsnmmm canımmm çok sevindimm hayırlıı haberlerinii bekliyoruzz hadi inşallahh hayırlısyla gel bize güzel haberi verrrrr umutlarımız çoğalsın topiğimiz neşelensin bebek haberleriyle ...ohhh bee sonunda güzel haberler almaya başladıkk yaşasınnnn darısı bize olsun inşallahh:)
birde ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı ?yazarsan çok mutlu oluruz canımm

Son düzenleme:

canımm benim ,ya çok sevindim hayırlısı olsun inş.kucağınıza sağ sağlim almayı nasip etsin YÜCE RABBİM HADİ DARISI BİZLERE

teşekkür ederim onlyliz darısı tüm isteyenlere inşallahhh :)
ameliyat öncesi 2 milyondu değerimiz çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ilk dört ay sonraki test sonucumuz 14 milyona çıktı ikinci testte onuda geçen ay yaptırmıştık 37 milyon çıktı bu bizi dahada umutlandırdı tabi :) eşim l-arginin selenyum e vitaminini kullandı ama bunları son iki ay içmedi istemedi kendisi bende bazı vitanminler kullandım ama 1 ay sadece pek üstüne düşemedik ... Rabbim herkese bu duyguyu tatdırır inşallah :) gerçi şu an ne hissedeceğimi şaşırdım :)

Allah razı olsun canım darısı hepinizin basına inşallah.

silik çizgi cıktıysa tamamdır inşallah canım bende gecen hafta 2 defa ayrı ayrı yaptım silik cızgı cıktı dün kan testi yaptık daha cok yeni elhamdulillah. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar ihsan etsin bagıslasın inşallaaahh.. hayırlı ugurlu olsun canım insallah kucagımıza da almak nasib olur. Rabbim hepimizi salih evlatlarla taclandırsın müjdelesin inşallaaaaaahhh

canımm inşallah bizde tez zamanda bu mutluluğu sizlerle paylaşırız...tabi şu an şaşkınsındır benim elim ayağım tutmazdı snırım:)
peki canım sayı dışında hız ve morfoloji kaçtı?onuda yazarsan memnun oluruz

ameliyattan önce ilk testte ikinci testte
sayı 2 milyon sayı 14.4 milyon sayı 37.6 milyon
ileri hız :%10 ileri hız 10 ileri hız %34
morfoloji %2 mofoloji %2 morfoloji % 56 dediler ama test sonuclarında bulamadım

Darısı sizlere olsun kızlar inşallahhhh bol bol dua edicem hepinize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…