Evet canım . erkekler daha çok duygularını gizlemeye çalışıyorlar... Güçlü gözükmeye çalışıyoarlar amaa... işte arada engel olamadıkları zmanlarda oluyor..
İnşallah canımm iyi çıkar sonuçlarımızz4. ayımızdayız acaba 6. ayımı beklesek bilmiyorumki . 3. ayda yaptırmadı test, gitmiyor ocaktı yeni yıldı ,sınav var dedi salladı durdu (( Boll bol dua ediyorum zatenn. en büyük desteğim o . dularımızı Allah'ım kabul etsin inşallah. güzel haberler alalım ..
birde bahsettiğin jel ney cnm ? merak ettim
kızlar eşim dün ameliyat oldu şimdi evdeyiz inşallah herşey iyi olur..dua edin
geçmiş olsun canım ALLAH acil şifalar versin inş.mevlam hayırlısıyla tez zamanda yuvanızı çocuk sesiyle şenlendirir
geçmiş olsun canımm bir haftaya kadar iyileşir ayaklanır hemen merakrtme iyi bak eşine patates püresi sebze sulu yemek yesin ...ilk hafta çok önemli bilgin olsun!!!
merhabalar geçenlerde yazmıştım 26 nisan ameliyat tarihimiz ve hala bekliyoruz diye vee sanırım o bekleyiş bitti bugün idrar testi yaptı birazcık silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama daha sırada kan testi var kesinleşsin tekrar yazacam mutlaka Allahım tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :)
merhabalar geçenlerde yazmıştım 26 nisan ameliyat tarihimiz ve hala bekliyoruz diye vee sanırım o bekleyiş bitti bugün idrar testi yaptı birazcık silikte olsa ikinci çizgiyi gördüm ama daha sırada kan testi var kesinleşsin tekrar yazacam mutlaka Allahım tüm evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh :)
shsnmmm canımmm çok sevindimm hayırlıı haberlerinii bekliyoruzz hadi inşallahh hayırlısyla gel bize güzel haberi verrrrr umutlarımız çoğalsın topiğimiz neşelensin bebek haberleriyle ...ohhh bee sonunda güzel haberler almaya başladıkk yaşasınnnn darısı bize olsun inşallahh:)
birde ameliyat öncesi değerleriniz nasıldı ?yazarsan çok mutlu oluruz canımm
Kılzar başka bir topikten alıntıdır arkadaşımızın eşi ameliyat olalı 4 ay olmuşş ve şu an hamile sizinlele paylaşmak istedimm topiğimizin ilk annesini birlikte kutlayalımm adı bize uğur getirsin inşşallah:)darısı bizim başımızaaaa
gece_yolculugu kullanıcısından alıntı
arkadaslar dogru yere yazıp yazmadıgımı bilmıyorum inşallah bir umut olur niyeti ile... biz 2 yıllık evliyiz ne zamandır bebek istiyorduk Allah'ın izni ile. bi süre denedikten sonra doktora gittik. bende çok şükür sorun cıkmadı eşimde sol varikosel vardı hemde 2 ayda baya ilerleme kaydetmişti. ama elhamdülillah dualarımızdan vazgecmedik. eşim 10 eylülde sol varikosel ameliyatı oldu eşimin sadece kardeşine haber verdik çünkü doktor basit bir ameliyat dedi. internette cok arastırma yaptık bir umut olur diye okumadıgım bilgi kalmadı ama en cok umut varikosel ameliyatı olduktan sonra hamile kalan arkadaşlardan oluyordu. bende o gün ahd ettim eğer hamile kalırsam buradaki arkadaşlarıma umut olurum diye yazacaktım. inşallah yanlış yere yazmıyorum. 10 eylülden sonra dün yani 15 ocakta hamileliğimin başlangıcında olduğunu öğrendik elhamdülillah. inşallah Rabbim herkese nasib eder. umudunuzu kaybetmeyin dualar çok önemli. Allah'a hiç bişey zor gelmez bol bol her vakitte dua edin, mümkünse gece namazlar kılın ağlayarak dua edin. hem rahatlıyorsunuz hem de Allah birşeyi diledi mi Ol demesi yeter O'na dayanın. hiç birşey zor değil Allah'ın izni ile. Rabbim şifasız hastalık vermesin inşallah. inşallah bi umut olur hepimize..
teşekkür ederim onlyliz darısı tüm isteyenlere inşallahhh :)
ameliyat öncesi 2 milyondu değerimiz çift taraflı varikosel ameliyatı oldu ilk dört ay sonraki test sonucumuz 14 milyona çıktı ikinci testte onuda geçen ay yaptırmıştık 37 milyon çıktı bu bizi dahada umutlandırdı tabi :) eşim l-arginin selenyum e vitaminini kullandı ama bunları son iki ay içmedi istemedi kendisi bende bazı vitanminler kullandım ama 1 ay sadece pek üstüne düşemedik ... Rabbim herkese bu duyguyu tatdırır inşallah :) gerçi şu an ne hissedeceğimi şaşırdım :)
canımm inşallah bizde tez zamanda bu mutluluğu sizlerle paylaşırız...tabi şu an şaşkınsındır benim elim ayağım tutmazdı snırım:)
peki canım sayı dışında hız ve morfoloji kaçtı?onuda yazarsan memnun oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?