Varikosel ameliyatı sonra gebelik

Bizde öyle 1 sene sonra fala öğrenmiştik direk ameliyat oldu öğrendiğimiz gibi şükür . İnşallah tez zamanda eşiniz iyi olmuş olsun sizde istediğiniz sürece kolayca ulaşın
Aslında eskilerden beri hep kadında bir promlem var sayıyoruz ama şuan günümüzde promlemin %80 erkekten kaynaklanıyor, sizin gibi bizim gibi hemen doktora gitse eşler tedavilerini olsa çok daha kolay, yada evlenmeden onlarda ürolojik muayeneden geçseler. İnşallah bakalım önümüzdeki hafta içi tekrar sperm testi vereceğiz amaliyatın üstünden 3 ay geçmiş oluyor

Doğru , erkekler akla önceden daha hiç gelmiyordu çocuk olmuyorsa kadından biliniyordu ama artık erkeklerde baktırınca anlaşılıyor. 3 ay da yine artmıştır ama belki istenen düzeye gelmemiş olabilir. Siz bütün ayları değerlendirin yumurtlama zamanlarınızı sizde herhangi bi hormonsal ve ya başka bi şey yoksa bence bi kaç ay içinde bebek olur gibi geliyor bana

Aslında hormon tahlili yaptırmıştım ama amhye bakmamış doktorum dün girdim baktım tekrar, değerlendiriyoruz bakalım ovulasyon takibide yapıyoruz

Yaşın kaç ?
Eşinin durumu inan düzelebilir bi durum hiç kafanıza takmayın. Tabiki de birbirimize dua edicez inşallah en kısa zaman da sağlıkla gelsin bi bebiş
Benim 35 maalesef o yüzden sürekli bir cana halindeyim eşim bu sene öğrendi varikoseli umrunda olmadığı için önceden umarım geçen zamanı telafi edebilirim. Çok sağ olun bazen korkuyorum varikosel değerleri daha kötü yaptıysa ya da ameliyat olursa daha kötü olursa Araf’ta gibiyim Allah razı olsun inşallah isteyen dileyen herkese versin Rabbim

İnşallah güzel sonuçlara gelirsiniz bize de haber verin olur mu ameliyat etkisi bize de Umut olur belki

Aslında hormon tahlili yaptırmıştım ama amhye bakmamış doktorum dün girdim baktım tekrar, değerlendiriyoruz bakalım ovulasyon takibide yapıyoruz
Rabbim çabalarınızı boşa çıkarmasın insallaaaah en hayırlı kısa zamanda hamile olduğunuz haberini duyarsınız Allah hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu

İnşallah canım inşallah , Allah senin o güzel gönlüne göre versin
İnşallah güzel haberlerini en kısa zaman da alalım

Ayy mesajlarıma bakıyorum acaba bir yerden eşimin kilosundan bahsettim mi diye evet eşim biraz kilolu diyetisyenle beraber amaliyattan sonra 14 kilo verdi
bir tanıdığım vardı o da ameliyat olup biraz da diyet uygulamıştı. Çünkü yağlardan salgılanan hormonlardan da cinsiyet hormonları etkileniyor. Fazla olan yağdan kurtulunması gerekli

İnşallah güzel sonuçlara gelirsiniz bize de haber verin olur mu ameliyat etkisi bize de Umut olur belki
Sonuçları aldık bugün değerleri eskiye nazaran baya düzelmiş, hareksiz sperm %87 den %50 ye düşmüş hareketlilik oranları 2 3 katı artmış çok şükür, morfoloji %60 düzelmiş, yumurta geliştirmek için ilaç verdi kadın doğum doktorum eşinle de konuş bütçenize uyarsa çipli aşılama yapalım bu ay dedi aşılama yapmazsakda çatlama iğnesi yaparız diğer ay deneriz aşılamayı dedi

Ya canım çok sevindim üç ay sonrası mı bu ikinci dereceydi değil mi eşinin varikosel inşallah doğaldan olur

Ya canım çok sevindim üç ay sonrası mı bu ikinci dereceydi değil mi eşinin varikosel inşallah doğaldan olur
Hayır ikinci derece değil sağ 3 sol4. Dereceydi soldan oldu sadece amaliyattan önce ileri hereketli 0.6 dı şuan 1.5 oldu

Hayır ikinci derece değil sağ 3 sol4. Dereceydi soldan oldu sadece amaliyattan önce ileri hereketli 0.6 dı şuan 1.5 oldu
Vitamin vs kullansın yaşam tarzına dikkat edin inşallah Allah nasip edecek Çok sevindim değişim olmasına bana da dua edin bu reglimi bekliyorum sonrasında tekrar rahim filmi ve eşim test verecek kötüyse ameliyat mecbur

Evet kullanıyor tedavi görülse şuan eşim, bu ay çipli aşılama önerdi doktor aşılama yaptıracağız. İnşaallah regl olmazsınız sağlıklı güzel bir gebeliğiniz olur

Kızlar bir şey soracağım biz geçici olarak yurtdışında katarda yaşıyoruz maaleswf buranın doktorlarını sevemedim ama mecburen görünüyoruz burda kocamın önceden gittiği doktor ürolog elle muayene yaptığında acı hissetmediği için önemsememiş iki senedir vitamin kullanıyor ama dalgalı spermleri tam iyileşme yok ve ikinci derece her gittiği doktor burdaki Türk doktor da ameliyat değişiklik kesin yapar diyemeyiz diyor çok ama çok vakit kaybettik sperm testi verdi değerleri hareket kötüyse mecbur ameliyat diyorum bana doktor musun sen diyor . Çünkü ben sadece tüp bebek değil doğaldan da denemek istiyprum kafam çok karıştı türkiyede iyi bir ürologa görünüp gerekirse onun fikriyle ameliyat olsun diye düşündüm bu sekizinci sperm testi kaldıramıyor insan sonuç ne diye düşünmekten . Bir de kocam sigara vs kullanmıyor dna hasarı yüksek çıktı bu engelmiş hamileliğe ve sebebi varikoselmiş eğer vitaminlerle düşmediyse göze alıp ameliyat olmalı diye düşündüm tecrübelerinize dayanarak yazmak istedim

Bence amaliyat olun çünkü aklınızda keşke kalmasın, biz ikinci test sonuçlarını aldık 06. Dan 1.5 çıkmış ileri hızlı hareketlilik kadın doğum doktoru çok beklemek istemediğini normal yolla gebelik için değerlerin yeterince iyi olmadığı için çipli aşılama önerdi, dün yaptırdık çipli aşılama da da işlemden sonra ileri hızlı hareketlilik %60 a çıkmış test kağıdınfa yazıyordu inşallah tutar

Şu an ileri hareket yüzde 60 mı sizin çok sevindim ne kadar süre sonra çıktı bu. Sayıda duzelme oldu mu peki . Senelerdir uğraşıyorum çok yoruldum tek başıma mücadele etmekten gerçekten

Şu an ileri hareket yüzde 60 mı sizin çok sevindim ne kadar süre sonra çıktı bu. Sayıda duzelme oldu mu peki . Senelerdir uğraşıyorum çok yoruldum tek başıma mücadele etmekten gerçekten
Amaliyattan sonra %60 olmadı malesef aşılama sırasında ki işlem sonrası öyle oldu şuan hâlâ çok düşük evet ama doktor bize %40 iyileşme var dedi hem ileri hareketlilik te hemde morfoloji de çok güzel duzelmeler var dedi. Sayı düşmüş biraz size iki amaliyat önce ve sonraki testi yükleyeyim

Eklentiler

• 1000032283.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000032284.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 7
Umarım karşınıza iyi bir doktor çıkar sizde rahatlarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…