- 10 Şubat 2025
- 153
- 43
- 13
- 27
Amaliyatı evet belli bir derece sonra yapıyorlar sizinki 2. Dereceydi galiba. Benim abim İstanbul da varikosel amaliyatı olmuştu baya uzun zaman oldu doktorun ismini hatırladığını sanmıyorum ama Bağcılar devlet Hastanesi'nde bir profesör varmış orda olmuştu. İlk başlarda sorun olmuyor ama dediğiniz gibi zaman ilerledikçe yıpratıcı bir süreç oluyor, amh bildiğim kadarıyla tedaviyle yükselmiyor aşılama falan yaptırdınız mı hiç yada düşünüyormusunuzCanım morfolojisi hep iyi hiç sıkıntı olmadı onda harekette iyiydi son zamanlarda yüzde 15 yüzde 5 hatta yüzde 0 olduğu zamanlar oldu sayı sa on beş milyona bazen yakın bazen altında eşim ameliyat olmam demiyor ama doktorlar değişik önermiyorlar iyi bir doktor lazım bana profesör alanında iyi bildiğiniz var mı istanbulda eşimde sigara yok spor düzenli çok güzel beslenir ama nasip kader ne yazık ki senelerce sadece kendimi suçladım doktorlar Amh yüzünden dedi ama baktım etrafımda Amh düşük doğaldan kalan kaldı baya bizde çift sorun olunca çok yordu bizi Allah büyüktür Rabbim kucaklarımızı doldursun bir an önce hayırla