Bize ne kadarda deseler mecbur eşim olcak Başka çaresi yok. Bizimde saymz çok yüksek hızımız normal ama morfoloji sıfır tüp bebeklerde tutmuyo ve bu varikosel ilerlyo solda vardı sadece şimdi sağda da var gibi dedi doktor. Sayı yüksek de olsa taklmayn olsun hemen eşinizcanım biz 2 deneme yaptık spermlere bakıldı sayımız iyiydi benim amh düşüktü 5,6 yumurta anca çıkıyordu bize hep spermde sorun yok dediler yumurtan kalitesiz dediler.
grade 1 varikosel vardı önemi yok dediler.
son denemelerde artık toplanan yumurta bile döllenmemeye başladı.
bizde 6 deneme üzerine başka bi merkeze gittik orda doktorda tamam eşinin yumurtası az ama spermde bunu döllemiyor dedi muayene etti elle varikosel ve kist var dedi eşimdede ara ara ağrı ve aşırı terleme vardı o bölgede.
ultrason istedi detaylı orda grade 3 ve 5 yazıyor. isterseniz ameliyat edebilirim dedi şimdi bi kaç devlet hastanesi gösterdik sonuçları sayı çok iyi diye gerek yok diyorlar anlamadık.
buarada ameliyat fiyatı 8 bin size ne kadar dediler ?
aynen bizde karar verdik olucak ameliyat .Bize
Bize ne kadarda deseler mecbur eşim olcak Başka çaresi yok. Bizimde saymz çok yüksek hızımız normal ama morfoloji sıfır tüp bebeklerde tutmuyo ve bu varikosel ilerlyo solda vardı sadece şimdi sağda da var gibi dedi doktor. Sayı yüksek de olsa taklmayn olsun hemen eşiniz
Benim esimde oldu ameliyat 6 ay sonra tekrar gitti doktora bir gelişme yokMerhaba
Benim eşimde ameliyat oldu ama henüz gebelik olmadı.
1 yılda anca etki ediyormuş gönlünüzü ferah tutun olcak insallah. Bazılarında geç etki ediyo demek ki. Hatta bi arkdsn 3. Ayda değerleri düşüşe geçmiş 6.ayda eski haline dönmüş ve ancak 1 yl sonra gebelik oluşmuş o yüzden moralinizi bozmayın takviye bitki kürleri deneynBenim esimde oldu ameliyat 6 ay sonra tekrar gitti doktora bir gelişme yokAma Allahtan umut kesilmez
Allah razi olsun insallah etki eder .Keçiboynuzuna devam ediyo bide sperm için bir ilaç verdi doktor onun haricinde takviye ne yapabiliriz sizce varmı oneriniz1 yılda anca etki ediyormuş gönlünüzü ferah tutun olcak insallah. Bazılarında geç etki ediyo demek ki. Hatta bi arkdsn 3. Ayda değerleri düşüşe geçmiş 6.ayda eski haline dönmüş ve ancak 1 yl sonra gebelik oluşmuş o yüzden moralinizi bozmayın takviye bitki kürleri deneyn
Wala bu bitkisel macunlar var canm arkdsm 8 yıl sonra hamile kaldı. 6 ay macun kıllandılar eşiyle beraber sonra hamile kaldı tüp bebekle bile kalamamsti. Aktarciya gidersenz erkek macunu kadın macunu istersenz verrler ama her yerde var mı blmyrm. Ama macunhane diye bi site var instgrmda ordan da sipariş vereblrsnz. Eğer istanbul civarı oturysanz orda varms iyi bir aktarci ordan da kargoyla gelyms. Bitkisel macunlar ilaçtan daha etkili. Benmde eşim haftaya ameliyat olcak bizde hemen bu macunlara başlıcaz. Kapsül ilaç olarak da arı sütü polen propolis var eczaneden alablrnz. Insallah tez zamnda olur. Olduğu zaman bana da haber verrsnz çünkü ameliyat sonrası hamile kalnlar bana umut oluyorAllah razi olsun insallah etki eder .Keçiboynuzuna devam ediyo bide sperm için bir ilaç verdi doktor onun haricinde takviye ne yapabiliriz sizce varmı oneriniz
Tamam canm eğer güzel haberler alırsam sana yazarım inşallah olur .rabbim hepimizin yüzünü güldürsünWala bu bitkisel macunlar var canm arkdsm 8 yıl sonra hamile kaldı. 6 ay macun kıllandılar eşiyle beraber sonra hamile kaldı tüp bebekle bile kalamamsti. Aktarciya gidersenz erkek macunu kadın macunu istersenz verrler ama her yerde var mı blmyrm. Ama macunhane diye bi site var instgrmda ordan da sipariş vereblrsnz. Eğer istanbul civarı oturysanz orda varms iyi bir aktarci ordan da kargoyla gelyms. Bitkisel macunlar ilaçtan daha etkili. Benmde eşim haftaya ameliyat olcak bizde hemen bu macunlara başlıcaz. Kapsül ilaç olarak da arı sütü polen propolis var eczaneden alablrnz. Insallah tez zamnda olur. Olduğu zaman bana da haber verrsnz çünkü ameliyat sonrası hamile kalnlar bana umut oluyor
MerhabaBenim esimde oldu ameliyat 6 ay sonra tekrar gitti doktora bir gelişme yokAma Allahtan umut kesilmez
Inşallah canm aminTamam canm eğer güzel haberler alırsam sana yazarım inşallah olur .rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
Azospremden dolayı ameliyat oldu 0 sperm . Dünde hareketiz 1 tane görüldüMerhaba
Değerleriniz nasıldı ameliyattan önce ben şimdi nasıl ?
Bende varikosel sanmıştım. Bu tarz ameliyatlar zaman istiyor maalesef. İnşallah zamanla daha da düzelecektir.Azospremden dolayı ameliyat oldu 0 sperm . Dünde hareketiz 1 tane görüldü
Aynı zamanda varikosel. O yüzden varikosel ameliyati da oldu .inşallah düzelir sağolasın canmBende varikosel sanmıştım. Bu tarz ameliyatlar zaman istiyor maalesef. İnşallah zamanla daha da düzelecektir.
Zaten sanırım varikoselden dolayı spermde sıkıntı oluyoAynı zamanda varikosel. O yüzden varikosel ameliyati da oldu .inşallah düzelir sağolasın canm
Peki takviye ilaç vs kullandınız mı?Zaten sanırım varikoselden dolayı spermde sıkıntı oluyo
Evet doktorun verdiği bir ilaç var onu kullandı birkaç ay .sadece 1 aydır kullanamıyo ama yine alıp devam etcek keçi boynuzu pekmezi de içti. Onada devam edecek .Peki takviye ilaç vs kullandınız mı?
Öncelikle geçmiş olsun benim eşim de ameliyat oldu çocuğa engel bir durum yoktu ama oldu yine de Eylül de ameliyat oldu daha bir sonuç elde etmedik hatta yumurtalıklar da su birikmesi olmuş .. eşin olduğunda o ameliyata özel içamasırı kullansın 3 ay kadar yoksa su toplanıyorEşi varikosel ameliyatı olan var mi arkdslar ne kadar sürede gebelikelde ettiniz. Bizim sayı yüksek hız orta morfoloji sıfır. 2 tüp bebek tutmadı. Morfoloji sıfır için ameliyat olcak eşim. Grade1 varikosel varms
Sonuçlarınızı doktora gösterdiniz mi sadece hareketlilik te biraz düşüklük varBuda bizim sonuç bilen yorumlayabilir mi ? ☺☺
Evet cnm bak bunlar da eski olan sonuçlar bide eşim ameliyat oldu çift taraflı varikosel den bunlar ameliyattan önce ki .. ilk attıklarımda ameliyattan 3 ay sonrasınınSonuçlarınızı doktora gösterdiniz mi sadece hareketlilik te biraz düşüklük var
Benim eşimde ameliyat oldu doktorunuz ne söyledi peki sizeEvet cnm bak bunlar da eski olan sonuçlar bide eşim ameliyat oldu çift taraflı varikosel den bunlar ameliyattan önce ki .. ilk attıklarımda ameliyattan 3 ay sonrasının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?