İyi dedi ama 4 ay oldu bide yumurtalıkta su birikmiş ya bu ameliyata özel iç çamaşırı kullanması lazımdı az kullandı eşim bide işi gereği ayakta genelde .. eğer bi kaç aya kadar geçmezse ameliyat olman lazım dedi yineBenim eşimde ameliyat oldu doktorunuz ne söyledi peki size
Ameliyat sonrası mı böyle düştü?Merhaba arkadaşlar,
Eşinin değerlerinde ani düşüş olan var mı? 77 milyondan 18 milyona, hızı 50%den 0 a inmiş. Morfoloji de 4ten 1e. Bu kadar ani düşüşün sebebi ne olabilir?
Hiç ameliyat olmadı. Henüz bir teşhis de koymadılar. Sebebini anlamaya çalışıyoruz varikosel mi acaba diye.Ameliyat sonrası mı böyle düştü?
İki test arası ne kadar oldu?Hiç ameliyat olmadı. Henüz bir teşhis de koymadılar. Sebebini anlamaya çalışıyoruz varikosel mi acaba diye.
canım ileri seviye de değilse varikosel ameliyatı olsun ama bizimkisi ileri seviyedeydi ve ameliyat oldu bir şans dedikEşi varikosel ameliyatı olan var mi arkdslar ne kadar sürede gebelikelde ettiniz. Bizim sayı yüksek hız orta morfoloji sıfır. 2 tüp bebek tutmadı. Morfoloji sıfır için ameliyat olcak eşim. Grade1 varikosel varms
aynen bu ay biz de geçen ay tüp yaptık ve tutmadı. Eşimin üzerine çok eğilmemişlerdi sonra söylediler tüp için verdiği örnekte çok azdı sperm sayısı diye biz de o yüzden yeniden yaptırdık. Benim yumurta rezervim az genelde o yüzden hep bana yöneliyorlar. Keşke negatifi almadan önce tüm sorunları araştırsalar önlemini alıp yapsalar.canım ileri seviye de değilse varikosel ameliyatı olsun ama bizimkisi ileri seviyedeydi ve ameliyat oldu bir şans dedik
Bu ayda bir de tüp bebek denedik ama tutmadı morfoloji 1 sayı ve hız sorunu da var
Nerede yaptırdın? Peki ben devlette yaptırdım benim belliydi baştan olmayacağı eşimde problem olduğundan dolayı genede denemek istedik ama bu bize bir tecrübe oldu özelde deneyeceğim ve bize bu tarz islemler yapildi ama tutmadi daha ileri tetkikler isteyeceğimaynen bu ay biz de geçen ay tüp yaptık ve tutmadı. Eşimin üzerine çok eğilmemişlerdi sonra söylediler tüp için verdiği örnekte çok azdı sperm sayısı diye biz de o yüzden yeniden yaptırdık. Benim yumurta rezervim az genelde o yüzden hep bana yöneliyorlar. Keşke negatifi almadan önce tüm sorunları araştırsalar önlemini alıp yapsalar.
Maslak Acıbadem'de yaptırdım eşimin üzerinde durmamışlardı bile beni görünce. Tüpten sonra söylediler eşinin değerleri çok kötüydü diye. Ora da aynı yani her şeye bakmıyorlar ilk iki sefer için.Nerede yaptırdın? Peki ben devlette yaptırdım benim belliydi baştan olmayacağı eşimde problem olduğundan dolayı genede denemek istedik ama bu bize bir tecrübe oldu özelde deneyeceğim ve bize bu tarz islemler yapildi ama tutmadi daha ileri tetkikler isteyeceğim
evet aslında genetik bölümü var zeynep kamilde yaptırmıştım bende ama gidip kendi aklına gelirse yada birinden duyarsan randevu alıyorsun onun haricinde gel bir bakalım demiyorlarMaslak Acıbadem'de yaptırdım eşimin üzerinde durmamışlardı bile beni görünce. Tüpten sonra söylediler eşinin değerleri çok kötüydü diye. Ora da aynı yani her şeye bakmıyorlar ilk iki sefer için.
Bize imsi uyguladılar o da aslında sadece en hızlıyı seçmek için ideal morfoloji ve iç yapısı için mutlaka 5. güne getirilip genetik test yaptırmak gerek ki tutma şansı artsın.evet aslında genetik bölümü var zeynep kamilde yaptırmıştım bende ama gidip kendi aklına gelirse yada birinden duyarsan randevu alıyorsun onun haricinde gel bir bakalım demiyorlar
Eşimde problem olduğu için ben klasik tüp bebeğin fayda edeceğini sanmıyordum zaten
İmsi tekniği gibi tekniklerin olması gerekiyor sperm seçmeleri için çünk morfoloji 1 sayı ve hareket neredeyse yok denecek kadar az o yüzden o tekniği yapan bir yer düşünüyorum
Birde embriyolarımı dondurmak istiyorum .. yazık sürekli vucudumuza hormon yükleniyoruz her dakika tüp bebek parası da çıkartamam kii
bende yaptırmak istersem o şekilde yaptırmak istiyorum canımBize imsi uyguladılar o da aslında sadece en hızlıyı seçmek için ideal morfoloji ve iç yapısı için mutlaka 5. güne getirilip genetik test yaptırmak gerek ki tutma şansı artsın.
Merhaba su toplaması nasıl geçti benim eşimde de yUn süre şişlik olduÖncelikle geçmiş olsun benim eşim de ameliyat oldu çocuğa engel bir durum yoktu ama oldu yine de Eylül de ameliyat oldu daha bir sonuç elde etmedik hatta yumurtalıklar da su birikmesi olmuş .. eşin olduğunda o ameliyata özel içamasırı kullansın 3 ay kadar yoksa su toplanıyor
Merhaba aynı düşüş eşimde oldu87 milyondan 9 milyona. Nasıl hamile kaldınız değerler düzeldi mi?Merhaba arkadaşlar,
Eşinin değerlerinde ani düşüş olan var mı? 77 milyondan 18 milyona, hızı 50%den 0 a inmiş. Morfoloji de 4ten 1e. Bu kadar ani düşüşün sebebi ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?