Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyati

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Aselhannn

Rebbi hebli mines salihin🙏
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
1.587
2.912
83
Eşi varikosel ameliyatı olan var mi arkdslar ne kadar sürede gebelikelde ettiniz. Bizim sayı yüksek hız orta morfoloji sıfır. 2 tüp bebek tutmadı. Morfoloji sıfır için ameliyat olcak eşim. Grade1 varikosel varms

Hayrlı olsun maşallah. Ben 1 ay gibi kısa bi sürede beklemyrm 1 yıl sonra olsun yeterki olsun da beklemeye razıym. Sizin sperm sayınızda mı sıkıntı vardı neyden dolayı eşiniz ameliyat oldu

Hayrlı olsun maşallah. Ben 1 ay gibi kısa bi sürede beklemyrm 1 yıl sonra olsun yeterki olsun da beklemeye razıym. Sizin sperm sayınızda mı sıkıntı vardı neyden dolayı eşiniz ameliyat oldu

Varikosel den ameliyat oldu. Bizim herşey sifirdi nerdeyse. Düzelmez bile dediler. Ben Şubat Mart gibi tüp bebek yaptırmayı planlıyordum. Allah verdi

Varikosel den ameliyat oldu. Bizim herşey sifirdi nerdeyse. Düzelmez bile dediler. Ben Şubat Mart gibi tüp bebek yaptırmayı planlıyordum. Allah verdi
Ne güzel bizimde hemen etkisini gösterir inşallah olumlu bi şekilde. Bizi. Morfoloji sıfır bunun için ameliyat olcak bide hızda da ilk zamanlar problem vardı şimdi normal gibi ama daha cok Morfoloji için olcak eşim. Sırf morfolji için ameliyat olan var mı acaba

Ameliyat olmadan başka doktorlara da görünün derim. Çünkü bazı doktorlar için morfolojide önemli değil. Bazı vitamin ilaçlarıyla onları yukseltebiliyorlar. Hele ki tese ameliyatını falan hiç önermiyorlar deneme tahtası gibi. Ben dün tüm yaşadıklarımı kadın doğum doktoruna anlattım. Doktor erkek ve bu ilin en iyi doktoru diyebilirim. Bize olmaz demişlerdi hocam dedim. Olmaz diyenlere kapak olsun dedi. Bazen 1 tane bile olsa hamile kalabiliyormussun yumurtlama günlerinize dikkat edin. Ve kendinizi şartlamayin. Hatta çok çocuk istiyorsanız. Adet bitiminizden her 2 günde bir ilişkiye girin bence. Çünkü her kadının yumurtlamasi farklı olabiliyor.

Eşim 5 farklı doktora gitti bunlardan 4ü ameliyat olsan daha iyi olur dedi. Biz bu sorunla 2 yıldır savaşıyoruz canm denemedgmz ilaç kür kalmadı. Sadece sayı ve hız yükseldi ki sayı zaten yüksek. Ama morfoloji hep sıfır kaldi. Doktorlar morfoloji zor zaten dedilr ben 2 yldr yumurtlama günlerime ovulasyon günlerine hepsine çok diklat edyrm olmuyo yani hiç bi şekilde olmuyo ki olsa tüp bebekler tutardı. O yüzden bi an önce ameliyat olcak eşim

Bencede ameliyattan başka çare yok. Ama varikoselse olsun. Tese ameliyatı falan derlerse tese sakin olmasin. Onun içinde celalettin Peru var. Ona gidersiniz.

bizimde sayımız yüksek 75 milyon morfoloji 3 hareketsiz sperm %60. tansel beye gidiyoruz ameliyat olabilir dedi.
bir kaç devlet hastanesinde sonuçları gösterdik ameliyata gerek yok diyor.
kararsız kaldık 6 tüp denememiz var yumurtamız az ama döllenme ve ilerleme olmuyor kaliteli embriyo elde edemedik.
eşimin grade III ve grade V yazıyor sonucunda.

Cok geçmiş olsun canm grade3 ge grade5 için hala neyi beklysnz hemen ameliyat olması lazm eşinizn. Hiç beklemeyn. Yazk 6 tüp bebel diosun üzüldüm şu an bir sürü para demek nasl doktorlar ameliyat olsun demiyo şu an aklm almyo. Bizim grade1 2 tüp bebek başarısızlgmz var yumurtalar dollenyo 5. Güne gelio hersey iyi ilerlyo fakat sonuç negatif . E demek ki sperm bi yere kadar gidyo sonra gelişimi duruyo sebebi de varikosel. Biz iyi bi doktor bulduk bulundgmz yere yakn bu ameliyatı yapan iyi bir ürolog bulduk şükür ona gidcez p.tesi 1 haftaya da ameliyat olur dedi doktor. Başka çaresi yok bunun eşiniz ameliyatı 1 dk bile gecktrmesn. Sonra doğal yoldan gebelik elde edecksnz inşallah

canım biz 2 deneme yaptık spermlere bakıldı sayımız iyiydi benim amh düşüktü 5,6 yumurta anca çıkıyordu bize hep spermde sorun yok dediler yumurtan kalitesiz dediler.
grade 1 varikosel vardı önemi yok dediler.
son denemelerde artık toplanan yumurta bile döllenmemeye başladı.
bizde 6 deneme üzerine başka bi merkeze gittik orda doktorda tamam eşinin yumurtası az ama spermde bunu döllemiyor dedi muayene etti elle varikosel ve kist var dedi eşimdede ara ara ağrı ve aşırı terleme vardı o bölgede.
ultrason istedi detaylı orda grade 3 ve 5 yazıyor. isterseniz ameliyat edebilirim dedi şimdi bi kaç devlet hastanesi gösterdik sonuçları sayı çok iyi diye gerek yok diyorlar anlamadık.
buarada ameliyat fiyatı 8 bin size ne kadar dediler ?

Bence ameliyatı hiç geciktirmeyin.
Yazık 6 deneme dile kolay.
Bizde geçtiğimiz haziran ayında ameliyat olduk, sayımız artıyor, hız çok fazla artmadı, morfoloji de aynı.
8 bin çok uçuk bir rakam.
Gerçi çift taraflı mı?
Bizimkisi tek taraflıydı 1200 tl ameliyat ücreti ödedik.

evet çift taraflı birde kist var ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…