Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaslar benımde esım 8 ay once varıkosel amleıyatı oldu amelıyat oncesı 10 mılyon %15i hareketli spermi vardı 8 ay sonra ise

8 mılyon ve
ılerı hızlı %6
keske amelıyat olmasaydı dıoruz tamoxifen ıcıodu 1 aydır ayırca 4 aydırda keçıboynuzu kuru yapıorum evıcap ıcıo buna ragmen sonuçlar boyle dr bıze bekleyeceksınız 3.derece varıkoseller uzun surer iyıleşmesı ama en cok fayda sağlanılanda 3.derecelerdır dedı
benım enıstemde 3.dereceden amlıyat olmustu 3.yıllarında doğal yoldan olamk uzere 3 tane coocukları var ama benım 3 yıl dayanacak gucum yok 1 yıldır korunmuoruz agustosa tup bebek dusunuyoruz ıyıleşme olursada 2.bebeğimiz doğal yolla olsun dıoruz allahın ıznıyle napalım
kriztazel arkadasım 6.aya kadarda bekleyın duzelme yoksa ozaman hanı bısıler dusunursunuz bızımde amelıyattan sonra 3 ayda sonuçlar hemen hemen boyleydı 8.aydada boyle

kızlar bısı sorcam bu varıkosel amelıyatı ıle brlıkte sperm degerlerı sıfırlanıyr mu.yani amelıyatta sıfırlanıp 3 ayda yenıden sperm uretımımı oluyor.yoksa eskı degerler devam mı edıyor.bılgısı olan varmı

esım yarın teoman cem kadıogluna gıdıyor.ona bu amelıyat sonrası spermlerın hıc cıkmaması olayını da sordurtucam.acaba neden.kritshazel belkıde normaldr panık yapacak durum yktur.belkı 6. ayda yaptrdıgınızda degerlerınız cok artmıs olur ınsallah

Sorarsaniz cok sevinirim canim sonucta boyle bir risk var ve bizim basimiza geldi sizde bunu bilerek ameliyat olun . Teoman bey bizede ameliyat sart demisti onlara istinaden olduk zaten. 6 . aydaki test onemli diyolar ama biz yikildik resmen 6 . aya kadar ne oluruz bilemiyorum.

canım esım bugun sperm testı yaptramadı.3 gunumuz dolmamıs.zaten 3 bıle az en az 4 gunluk ıstıyorlarmıs.yarın yaptrcak.pers esımle gıtcez artık yıne.

ama dr. esıme demıskı sakın bıtkısel seyler kullanma.degerlerını sıfıra ındırenlerı bıle gorduk demıs.yanı bence sızın bu sıfırı gorme nedenınız kullandıgı seyler olabılır.kecıboynuzu ıcersede cok degıl az ıc demıs.ben sımdı vermıycem.korktum yaa.pers gunu gıdınce yıne sordugum seyler olursa yazarım

Arkadaslar bugun kesin sonucları aldım onlarda baska bir hocaya daha gostermışler spermimi ona göre degerlendirip az önce yolladılar
sperm sayım 0 degılmis fakat normal degerlendirme sayısı olan 3 milyonun altındaymış sıfır degilmiş. 3 milyonun altında olduğu içinde tam sayı yazmamışlar
sonuclar asagıdakı gıbı

abs. suresi 3 gun
volum 1.8 cc
ph 7,60
yuvarlak hücre %23

1 cc de sperm <3 milyon
total sperma < 5 milyon

ileri hızlı %30
yavas ileri % 5
yerinde hareketli % 5
hareketsiz %60

vitalite % 40

H.O.S testi % 46

lokosit 180000

morfolojı WHO mormal %55 Anormal %45

morfolojı Kruger Normal % 14 Anormal %86

Ameliyat oncesi degerlerimiz ise

ml de 19 milyon

ileri hizli 0
morfoloji 0 idi.

sok ustune sok yasiyorum sevinsemmi uzulsemmi bilmiyorum sayi 19 milyondan 3 milyonun altina dusmus ama ileri hizli ile morfoloji ucmus,

Hemen ameliyati yapan doktora gittik sonuclari gostermeye bakti bu tahlil yanlis tup bebek merkezinde yaptirin gelin dedi . yarin tekrar sperm testi yaptiracagiz.

Canim arkadaslarim Hepinize desteginiz icin cok tesekkur ederim. 2 gun kabus gibi gecti hala etkisinden kurtulamadk. Ama simdide bu ileri hizli ile morfoloji degerinin dogru olmasini istiyoruz:)))

kızlar bizim sonuclarda cok kötü ameliyattan 6 ay sonra testte azosperm cıktı acaba geri düzelme gibi bi şansımız varmı bizim durumla aynı durumda olan varmı acaba

arkadaşım görüyormusun hiç birşey göründüğü gibi değildir.morfoloji düzelmiş,ileri hızlın çıkmış,değerlerde yükselirse ballı kaymak.
allah bir kapıyı kapatırsa bin kapı açarmış,geldimmi sözüme:))))
Ben hiç bir zaman umudumu kaybetmedim enacılı olduğum günlerde bile içimde umut kırıntıları wardı,sabredelim mükafatımız muhakkaki olur.

Esim bu surecte cok kur vitamin ve ilac icti .Ama Benim tek ilacim sendin:)) Sen besledin beni . Canim benim iyiki varsin.
Yeni testi haftaya verecegiz son 3 gundur cok uzulduk yiprandik . Simdi test verirsek kotu cikar diye 1 hafta bekleyecegiz . Bugun yazliga gidiyoruz pazara kadar yokuz donuncede sperm verecegiz bakalim hayirlisi .

canım sana özel mesajda atmıştım bak yanlış bakmışlar sayı sorunu sorun bile sayılmaz çünkü çok kolay artar en önemli ve zor değişen morfoloji oluyo inşallah en kısa zamanda düzelecek ben eminim :Saruboceq:

Canim benim cok sagol
Ama doktorumuz bu test hatali dedi , tup bebek merkezinde tekrarlamamizi istedi . Sayi olarak cok dusmustu ama ileri hizli ve morfoloji superdi . Simdide o hatali denilen testin dogru olmasini istiyorum:))
Bakalim haftaya belli olacak

tatlım iyi tatiller bol moral toplayarak we dinlenerek gelin hepimize lazım olan o.Aallah senden
de razı olsun hielerimiz karşılıklı canım arkadaşım.Sana özel mesaj atmıştım gene yollayamadım galiba ,dün benim eşimde test weri ama yarısını yere dökmüş sakarr:)))
cuma günü kısmetse yeniden yapacağız hayırlısın olsun tüplaba giecek bu sefer.
bize bu topikte yarımcı olan bizimle beraber üzülen sewinen desteğini eksik etmeyen KADER ARKADAŞLARIMA çok teşekkür ederim önceliklide krishazel arkadaşıma ,seni bir kız kardeş kadar sewiyorum ,güzel günler çokyakın buna inan...

Adamciklarimiz ne yapsin heyecandan stresten dokuveriyolar iste . Onlarinda durumu cok zor onlar birde gurur meselesi yapiyolar.
Test sonucunu alinca hemen yaz mutlaka bana . Bu suredede moralini iyi tut esinin . Oda stres yapmasin Tumlab cok iyi bir merkez acele etmeden versin testi biz orada yaptirdigimizda oyle demislerdi icerde nekadar kalacagin onemli degil sakin ol acele etme demislerdi.
Sperm testini kaca yapiyolar suan ?

bence çok güzel çıkcak inşallahhhhhhhhhhhh

erkek infertelisenin güzel hamişleri topiğinde kızlar göbişlerini çekip koymuşlar imrendim walla maşallah.bebişlernin ultrason görüntüleride war çok tatlı ,bizim topikte hamile olan bidaha uğramıyo,hadi arkadaşlar sizde bir süpriz yapın,yollayon resimlerinizi.
salı pazarına gitcem birazdan sebze almaya Allahtan yakın ama bu sıcakta çekilmez,Hepsi gelecek bebeğim için oda annesini üzmesin gelsin artık dimi:))))

kızlar canım cok sıkkın bugun tumlabdakı sperm sonucumuz su

1cc 8 mılyon
total 21.6000mılyon

ılerı hareketlı&#37;22
yavas hareketlı %23
hareketsız %55

morfolojı
normal % 1
anormal %99
ozelde yptrdıgımızla daglar kadar fark var yaaa offf

canım yeni gördüm yazını galiba 100 yapıyorlar ama kroger yöntemiyle bakıyorlar

Canım üzülme ya sonucun o kadarda kötü değil,keçi boynuzu kürü yapıyormusun yapmıyorsan başla,kuru siyam üzüm yedir morfolojiye iyi geliyormuş birde multivitaminler warya arginmax yada proxeed plus onlarda morfolojiye iyi geliyormuş üzülme canım Allahtan umut kesilmez,doğacak bebeğini hayal et kollarında o büyük mutluluk için bu küçük sıkıntılar nedirki...:)))

kecıboynuzu bır bucuk aydr kullanıyr.amelıyat sart .2. derec varıkosel var dedı teoman cem kadıoglu.pers gıdıcez kesın amelıyat dıycek barı erken tarıh verse

kecıboynuzu bır bucuk aydr kullanıyr.amelıyat sart .2. derec varıkosel var dedı teoman cem kadıoglu.pers gıdıcez kesın amelıyat dıycek barı erken tarıh verse

normalde çok doktor 1. we 2. derece warikoseli ameliyat yapmaz sadece teoman hoca yapıyor 15 gün sonrasınada en fazla 1 ay randewu weriyor sana tawsiyem bu sonuçları başka ürolıklara da göster bu durumda bir arkaaaaaaaadaşım war senin değerler walla daha güzel doktor ona multivitamin wermiş kullan eğer değişiklik olmazsa son çare ameliyat demiş ,o yüzden teomen hoca bana pek güwen wermiyor .
Düşün taşın ameliyatı 3.5 bin tl yapıyo indirimli, kadıoğlu gibi ikiiiinci sınıf bir özel hastanede tek doktorla kalmayın kaş yapayım derkende göz çıkarrrrmayın...öptüm tatlişim.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…