canım bende şimdi sana özelden eşimde varikosel falan çıktığını yazdım :))
canım umarım ameliyatla düzelir
eşim şimdilik antibiyotik içiyor herhangi bir enfeksiyon yada tıkaç varsa onu yoketsin diye
olmadı düzelmedi değerler ameliyat olcak
canım senin eşinin çift taraflımıydı varikosel kaçıncı dereceydi
Canim Kaan Aydos Ankarada devlet hastanesinde . ozelde calismiyor
Biz ameliyati Deniz ersev e olduk o istanbulda
Doktor cok onemli arkadasim dogru doktoru bulun mutlaka
canım dün tüm gün hastanedeydim baya yorucu geçti 100gr şeker yüklemesi yapıldı 4 kez kan aldılar falan ama sonuçta çok şükür şekerde idrar yolu enfeksiyonuda geçmiş:Saruboceq:diyete dikkat etmeye devam et dedi doktor doyasıya yiyemiyeceğim anşalıdı hamileliğin son günlerindeMaşşllaah maşallah bayağı büyümüş kereta,kocaman olmuş .İnşallah doktordan iyi habelerle dönersiniz.
Duanı eksik etmediğin için saolhayatım .allah azı olsun .Kendine iyi bak.
krizhazel evet cok dogru sölüyosun sana katılıyorum ameliyat şart senin eşin göbekten igne vurulan o ignelerin spermlere faydasıda cok galiba kaan aydosmuydu sizi tedavi eden bende mettini cok duydum siz memnunmuydunuz bende eşimin ii bi dktr tarafından tekrar görülmesini istiyorum hangi hastanede calışıyo bide muayne ücreti ne kadar cnm ya ...
canım dün tüm gün hastanedeydim baya yorucu geçti 100gr şeker yüklemesi yapıldı 4 kez kan aldılar falan ama sonuçta çok şükür şekerde idrar yolu enfeksiyonuda geçmiş:Saruboceq:diyete dikkat etmeye devam et dedi doktor doyasıya yiyemiyeceğim anşalıdı hamileliğin son günlerindeama yinede allaha şükürler olsun ki bebeğimin durumu iyi.teyzesi babası oğluma Kıvanç ismini koymaya karar derdi ben hala çok kararsızım ne dersin nasıl bir isim.çok zormuş bu isim mevzusu eşim birden Kıvanç olacak deyince panik oldum dur bakalım belki başka birşey buluruz falan dedim.inşallah oğlumunda beğeneciği bir isim buluruz.burada da herkezin fikirlerini bekliyorum.çok öpüyorum canım sende kendine çok iyi bak:1hug:a.s.
canım ben sana tepki olsun diye söylemedim zaten endişelenmemen için söyledim.seni çok iyi anlıyorum benim eşimde ameliyat olmak isitemiyordu ben burada ameliyat olanlarda olan düzelmeleri okudukca ameliyat olmasını istiyordum ama doktoru şu an için ameliyata gerek yok dediğinden ameliyat olmadı.senin eşinin durumu ne düzeyde spermler nekadar etkilenmiş bilemiyorum ama inşallah gerekliyse ameliyatını olur ve değerleri normale döner.benim bir arkadaşımın eşine doktoru sen ameliyat olmazsan çocuğun olmaz dedi ama sonra oldu çocukları sonrasında ikinci bebekleri bile oldu onlarda şok oldular umarım bu mucizeler buradaki herkezi bulur.umarım beni yanlış anlamamışsındır.kendine iyi bak hayatım.öpüyoruma.s.canım ben 3 aylık evliyim ama çocuğum olmuyor kelimesini kullanmadım eşimde varikosel var ve bunu hergün erteliyor benim sorunum da bu hastaneye bugün gidecektik ama malum gidemedik ameliyat korkusu var kendinde hee eşim de varikosel sorunu olmasaydı inanın bana 3 sene çocuk düşünmezdim mafoldumben
merhaba hayatım:))yok aslında sırf bu yüzden düşünüyorum bu isim olmasın diye sanki ondan esinlenilip koyulmuş gibi diye.aslında eşimde başta istemiyodu ama şimdi Kıvanç deyip duruyor.tam ismi Ahmet Kıvanç olacak bakalım.erkek ismide çok zormuş kız olsa daha kolay çok güzel isimler var.HIIII kıvanç tatlıtuğdan mı bu isim:)))))) Samimi söylüyorum güzel bir isim oğlişinede yakışr.
merhaba hayatım:))yok aslında sırf bu yüzden düşünüyorum bu isim olmasın diye sanki ondan esinlenilip koyulmuş gibi diye.aslında eşimde başta istemiyodu ama şimdi Kıvanç deyip duruyor.tam ismi Ahmet Kıvanç olacak bakalım.erkek ismide çok zormuş kız olsa daha kolay çok güzel isimler var.
canım uzun aradan sonra karşılaştık senle sohbet etmeyi çok isterdim ama benim hazırlanıp dışarı çıkmam gerekiyor.umarım yine böyle denk gelir uzun uzun sohbet ederiz.kendine çok iyi bak.çook öptümopuyorumnanaktan
saol canım sende.Ahmet ismini bende sırf bu yüzden istiyorum zaten.beğenmene çok sevindim.çok öptüm canımAllah a emanet ol:))))
ronya tatlım sizde enson değerler kaçtı canım,birde tedavinizi kim yönlendiriyor
arada kür uyğuluyormusunuz ,bilgilendirirsen sevinirim canım.
Ben ameliyatin 6. ayinda hamile kaldim canim
kurlere devam edin faydasi oluyor
Sagol arkadasim Allah razi olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?