Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ronya tatlım sizde enson değerler kaçtı canım,birde tedavinizi kim yönlendiriyor
arada kür uyğuluyormusunuz ,bilgilendirirsen sevinirim canım.

Canim Kaan Aydos Ankarada devlet hastanesinde . ozelde calismiyor
Biz ameliyati Deniz ersev e olduk o istanbulda
Doktor cok onemli arkadasim dogru doktoru bulun mutlaka

Canım ben geldim ,çok şükür dün çok yoğundum ama geldi ve gitti misafirler,Rabbim eksikliklerini göstermesin ,gecede bir araştırmaa yapıyordum giremedim (islam tarihi hz Ebu bekir ,Düşünce ,dil ,eylem) hani sormuştunya ne ödevi diye İslam tarihinin önemli olaylarını araştırıp bunları çıkş nedenlerini ,çözümlerini araştırıyorum.
Özet çıkarıp istenilen mercilere gönderiyorum.
Çıkacak olan bir kitap için taslaklar hazırlıyoruz.Benim hayata tutunma meşgalem de bu ,okudukçaCanım arkadaşım ,dünyadan kopup sornlarımı unutuyorum bir neyi profeyonel bi hobi benimki.
Sen ne yaptın gittinmi doktora hayatım?
bu mesajı özeline atacaktım bir türlü beceremedim,Canım arkadaşım kendine iyi bak...

Maşşllaah maşallah bayağı büyümüş kereta,kocaman olmuş .İnşallah doktordan iyi habelerle dönersiniz.
Duanı eksik etmediğin için saolhayatım .allah azı olsun .Kendine iyi bak.
canım dün tüm gün hastanedeydim baya yorucu geçti 100gr şeker yüklemesi yapıldı 4 kez kan aldılar falan ama sonuçta çok şükür şekerde idrar yolu enfeksiyonuda geçmiş:Saruboceq:diyete dikkat etmeye devam et dedi doktor doyasıya yiyemiyeceğim anşalıdı hamileliğin son günlerindeama yinede allaha şükürler olsun ki bebeğimin durumu iyi.teyzesi babası oğluma Kıvanç ismini koymaya karar derdi ben hala çok kararsızım ne dersin nasıl bir isim.çok zormuş bu isim mevzusu eşim birden Kıvanç olacak deyince panik oldum dur bakalım belki başka birşey buluruz falan dedim.inşallah oğlumunda beğeneciği bir isim buluruz.burada da herkezin fikirlerini bekliyorum.çok öpüyorum canım sende kendine çok iyi bak:1hug:a.s.

Canım bana netten adres olarak cebeci tüp bebek hastanesi diye gönderdi,1 ay sonra sonuçlarımızla(fsh,testesteron hormonu) yapıp gelin dedi ,Şu an bize endol ve trendal verdi,galiba özelde de muayenesi var ,araştır istersen.Allah yardımcın olsun.

Tatlım çok şükür sende iyisin bebişinde ,sana önericeüim tek isim yahya eymen malesef çünki başka hiç bir isim bana hoş gelmiyor:))))

HIIII kıvanç tatlıtuğdan mı bu isim:)))))) Samimi söylüyorum güzel bir isim oğlişinede yakışr.

canım ben sana tepki olsun diye söylemedim zaten endişelenmemen için söyledim.seni çok iyi anlıyorum benim eşimde ameliyat olmak isitemiyordu ben burada ameliyat olanlarda olan düzelmeleri okudukca ameliyat olmasını istiyordum ama doktoru şu an için ameliyata gerek yok dediğinden ameliyat olmadı.senin eşinin durumu ne düzeyde spermler nekadar etkilenmiş bilemiyorum ama inşallah gerekliyse ameliyatını olur ve değerleri normale döner.benim bir arkadaşımın eşine doktoru sen ameliyat olmazsan çocuğun olmaz dedi ama sonra oldu çocukları sonrasında ikinci bebekleri bile oldu onlarda şok oldular umarım bu mucizeler buradaki herkezi bulur.umarım beni yanlış anlamamışsındır.kendine iyi bak hayatım.öpüyoruma.s.

HIIII kıvanç tatlıtuğdan mı bu isim:)))))) Samimi söylüyorum güzel bir isim oğlişinede yakışr.
merhaba hayatım:))yok aslında sırf bu yüzden düşünüyorum bu isim olmasın diye sanki ondan esinlenilip koyulmuş gibi diye.aslında eşimde başta istemiyodu ama şimdi Kıvanç deyip duruyor.tam ismi Ahmet Kıvanç olacak bakalım.erkek ismide çok zormuş kız olsa daha kolay çok güzel isimler var.

canım uzun aradan sonra karşılaştık senle sohbet etmeyi çok isterdim ama benim hazırlanıp dışarı çıkmam gerekiyor.umarım yine böyle denk gelir uzun uzun sohbet ederiz.kendine çok iyi bak.çook öptümopuyorumnanaktan

Ahmet koymanız çok iyi olmuş peygamber efendimizin ismi tuttum bu ismi ,ikisinin uyumuda güzel ,Rabbim ismiyle yaşatsın inşalllah.

ronya tatlım sizde enson değerler kaçtı canım,birde tedavinizi kim yönlendiriyor
arada kür uyğuluyormusunuz ,bilgilendirirsen sevinirim canım.

canişkom biz izmirde bir profa gidiyoz
ama aynı zamanda kaan aydos hocayada yazıyorum
izmirdeki dr.nin verdiği ilaçları kaan hocada uygun buldu
canım kür falan hiç bir şey yapmıyoz
eşimin bugünn antibiyotiği bitiyor 20 gün sonra tekrar test vercez
eğer düzelme olmamışsa ameliyat olcak duruma göre kaan hocanın tavsiye ettiği
proxeed plus almayı düşünüyorum
canım inşallah hepimiz şifa buluruz

Canim dun gittik doktora 5+5 haftalikmis sadece keseyi gorduk ici dolu dedi ama kalp atisi icin henuz cok erken dedi haftaya tekrar cagirdi
akintim ve kasintim vardi onlar icinde fitil ve krem verdi zarari yok kullan dedi ama korkuyorum kullanmaya
diger verdigi ilaclarada devam
ama doktor cok kizdi 9 gunde 1.7 kg almisim bu ne boyle dedi 30 kilo alirsin sen bu hizla dedi diyetisyene gonderirim bak dedi ( anlasilan cok yemisim
esim yediriyor aslinda pesimde dolasiyor findik ceviz meyve sebze sut yogurt et balik :)) okula giderken beslembe hazirliyor resmen gun icinde de arayip soruyor sunu yedinmi bunu yedinmi diye :)

gittiğimiz 3. doktor ve varikosel olmadığını söylüyor 3. doktor yeniden tahliller her doktor tahlilleri yeniliyorr kafamız karıştıı iyice 2 doktor varikosel diyor 1 doktor değil diyorrr kürleri bıraktı eşimmm allahım yardımcımız olsunnn

merhaba arkadaşlar benım eşim ağustos ayında varıkosel amelyatı oldu yanı doktor sorun ortadan kalktı dedı acaba eşi amelyat olup kaç ay içinde hamıle kaldınız arkadaşlar benı bıraz bılgılendırın lutfen kasım ayında da test için gidicez hayırlısıla bı hamıle kalsam bu benım ıkıncı sorunum ben 1 sene vajınısmus hastasıydım malesef onu yendım bu olay çıktı allahın iznıyle bunuda kazasız yenmek ıstıyoruz allah herkese ıstedığı seyi versın beklemek gerçekten çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…