Canım bu bahsettiğin bitkileri herhangi bir aktardanmı edindin yoksa markalı bitkisel tabletlerden falan mı kullandınız?
saol canım benim.umarım perşembe günü geçmiş olacak:))şu an tatlı hasretiyle yanıyorum ama herşeye değer..büyüdü teyzesi 950gr oldu yiğenin.umarım bu kullandığım ilaçların ona bir yan etkisi olmaz.bugün sonuncu iğnemide oldum.inşallah perşembe günü güzel haberlerle gelirim.çok öpüyorum canım dualarım seninle.allaha emanet ol:1hug:a.s.Canım arkadaşım geçmiş olsun demek seker çıktı sende inçallah sorunsuz atlatırsın hayatım.Bebişinde büyümüş herif olmuş mübarek teyzesi yer o şekeri.Kendine ve yavruna iyi bak.
3 aylık bir evlilikte çocuğumuz olmuyor demek için çok erken bence ben 3 yıl bekledim başkalarının yanında benimki bile hiçbişeydi.bence canını fazla sıkma doktor yollarında strese girip kendinizi harap etmeyin sorununuz ne derecede bilmiyorum ama bence biraz vakit verin kendinize.iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.rabbim isteyen herkeze tez zamanda versin bebişini inşallahbende 3 aylık evliyim canım eşimde dediğim gibi varikosel var salı günü inşallah doktora gidicez bugünde test yaptım yapma sebebim kafamı rahatlatmaktı çünkü sürekli mide bulantısı ve baş dönmesi yaşıyodum son günlerde ama psikolojik olduğunu test yapınca anladım haliyle tek çizgi çıktı neyse Allah büyük gidelim bakalım doktora sana gelince Allah sana hayırlı evlat nasip etsin hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah darısı tüm isteyen arkadaşlarıma bana da nasip etsin Allah desteğin için tşk ederim canım
canım bizde ginseng aldık korean ginseng..
250 mg günde 2 tane kullanmalı imiş...,
spermler üzerinde çok etkili imiş....
ben umutluyum ..
ama eşim başka şeylerde kullanıyor...
evikap ..zinko...folik asit....
bunları yutturana kadar neler çekiyorum....
Arkadaslar HAMILEYIMMMMMMMMMMMM degerim 844 nasil az mi cok mu? Infertilite hakkinda herseyi biliyorum ama gebelik hakkinda hicbirsey bilmiyorum:)
Cok mutluyum Buyuk Allahim beni sevindirdin arkadaslarimida sevindir diye dua ediyorum hepinizi cok seviyorum .
cnm bn cok oluyorum ama internettten kartlamı ödeniyo yoksa kapıdamı ödeniyo bide ben ingiltere falan yazmışısın onu göremedim sitede yardımcı ol arkadaşım...
saol canım benim.umarım perşembe günü geçmiş olacak:))şu an tatlı hasretiyle yanıyorum ama herşeye değer..büyüdü teyzesi 950gr oldu yiğenin.umarım bu kullandığım ilaçların ona bir yan etkisi olmaz.bugün sonuncu iğnemide oldum.inşallah perşembe günü güzel haberlerle gelirim.çok öpüyorum canım dualarım seninle.allaha emanet ol:1hug:a.s.
3 aylık bir evlilikte çocuğumuz olmuyor demek için çok erken bence ben 3 yıl bekledim başkalarının yanında benimki bile hiçbişeydi.bence canını fazla sıkma doktor yollarında strese girip kendinizi harap etmeyin sorununuz ne derecede bilmiyorum ama bence biraz vakit verin kendinize.iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.rabbim isteyen herkeze tez zamanda versin bebişini inşallah
Arkadaslar eslerinizde varikosel varsa ve doktor ameliyat i oneriyorsa mutlaka ameliyatinizi yaptirin cunki varikosel spermde DNA hasarlarina yol aciyormus ve bunun sonucundada dusukler meydana geliyormus. Bize Teoman Cem Kadioglu aynen oyle soylemisti. Bizim 1. derece varikosel olmasina ragmen ameliyati olmayi tercih ettik cunki ilerde dahada kotulesecekti sonuclar dahada kotu olacakti. Biz tup bebege raziydik tup bebek yapacaktik ama ona ragmen Kaan Aydos esimin tedavi olmasini ona gore tup bebege gecmemiz gerektigini soyledi biz tup e hazirlanirken normal oldu. Bu yuzden ne ameliyattan nede ilaclardan korkmayin eger dogru doktora giderseniz sonuc alirsiniz mutlaka ...
Ilac tedavisi sirasinda da bitkisel destek almaya devam edebilirsiniz onunda faydali olduguna inandik ve kullandik hep.
Merhabalar arkadaşlarım. Adım Regina yabancyım. Türkçeyi çok iyi bilmiyorum. Bazen yanlış yazabilirim özür dilerim :). Benim eşimde Çarşamba günü tek taraflı varikosel ameliyatı olacak. Bu konu 10.01.2009 açıldı, bende bişey sormak istiyorum bugüne kadar ameliyattan sonra kimse hamile olmadı mı? Yani bu ameliyatın faydası var mı? Çok teşekkürler.
ronyacım senın esındede varıkosel cıktı degılmı( neyse canım en azından sebebı var spermlerdekı dusuklugun.ınsallah amelıyat sonrası sızınde 2. melegınız gelır
krizhazel evet cok dogru sölüyosun sana katılıyorum ameliyat şart senin eşin göbekten igne vurulan o ignelerin spermlere faydasıda cok galiba kaan aydosmuydu sizi tedavi eden bende mettini cok duydum siz memnunmuydunuz bende eşimin ii bi dktr tarafından tekrar görülmesini istiyorum hangi hastanede calışıyo bide muayne ücreti ne kadar cnm ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?