Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım bu bahsettiğin bitkileri herhangi bir aktardanmı edindin yoksa markalı bitkisel tabletlerden falan mı kullandınız?

Canim aktardan almadik biz amerikadan getirttik hepsini ama buradada satiliyor GNC satiyor sanirim solgar in falan da var . Hap seklinde aldik biz . Internetten almamaya calisin mumkunse eczanelerden yada GNC den alin.

canım bizde ginseng aldık korean ginseng..
250 mg günde 2 tane kullanmalı imiş...,
spermler üzerinde çok etkili imiş....
ben umutluyum ..
ama eşim başka şeylerde kullanıyor...
evikap ..zinko...folik asit....
bunları yutturana kadar neler çekiyorum....

Canım arkadaşım geçmiş olsun demek seker çıktı sende inçallah sorunsuz atlatırsın hayatım.Bebişinde büyümüş herif olmuş mübarek teyzesi yer o şekeri.Kendine ve yavruna iyi bak.
saol canım benim.umarım perşembe günü geçmiş olacak:))şu an tatlı hasretiyle yanıyorum ama herşeye değer..büyüdü teyzesi 950gr oldu yiğenin.umarım bu kullandığım ilaçların ona bir yan etkisi olmaz.bugün sonuncu iğnemide oldum.inşallah perşembe günü güzel haberlerle gelirim.çok öpüyorum canım dualarım seninle.allaha emanet ol:1hug:a.s.

3 aylık bir evlilikte çocuğumuz olmuyor demek için çok erken bence ben 3 yıl bekledim başkalarının yanında benimki bile hiçbişeydi.bence canını fazla sıkma doktor yollarında strese girip kendinizi harap etmeyin sorununuz ne derecede bilmiyorum ama bence biraz vakit verin kendinize.iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim.rabbim isteyen herkeze tez zamanda versin bebişini inşallah

Son düzenleme:

Canim elinden geleni yap ve hepsini yuttur:)) Kolay gelsin

cnm bn cok oluyorum ama internettten kartlamı ödeniyo yoksa kapıdamı ödeniyo bide ben ingiltere falan yazmışısın onu göremedim sitede yardımcı ol arkadaşım...

canım benım çok sevındım allah kucagına almak nasip etsin beklemediğin anda süpriz yaptı sana bebeğin :ecrin_bebek:

cnm bn cok oluyorum ama internettten kartlamı ödeniyo yoksa kapıdamı ödeniyo bide ben ingiltere falan yazmışısın onu göremedim sitede yardımcı ol arkadaşım...

Tatlim orada bir suru teklif var sayfanin en altlarinda gonderici United Kingdom yaziyor o saticidan al

hamile arkadaşları tebrik ederim Allah buradaki ve diğer tüm çocuk isteyen arkadaşlarıma hayırlısıyla evlatlar versin. ben de önceden buranın müdavimlerindendim şuan 2 aylık kzım var.biraz zorlu bi hamilelik geçirdim şimdi de emmeyen tembel bir kzım var ama öyle böyle idare ediyorum bu arada hkn arkadaşım sen napıyosun nasıl gidiyo.pendikte oturuyomuşsun ben de kartaldayım komşuymuşuz meğer.

Maşşllaah maşallah bayağı büyümüş kereta,kocaman olmuş .İnşallah doktordan iyi habelerle dönersiniz.
Duanı eksik etmediğin için saolhayatım .allah azı olsun .Kendine iyi bak.

canım ben 3 aylık evliyim ama çocuğum olmuyor kelimesini kullanmadım eşimde varikosel var ve bunu hergün erteliyor benim sorunum da bu hastaneye bugün gidecektik ama malum gidemedik ameliyat korkusu var kendinde hee eşim de varikosel sorunu olmasaydı inanın bana 3 sene çocuk düşünmezdim mafoldumben

incili kaftan ne güzel seni buralarda görmek arkadaşim bizde hala tık yok bu ay gene dktra gidecek dktrlar ileri harekette az bi sorun var biraz daha sabır demişler bakalım hayırlısı bebegin nasıl nasıl anne olmak bu kadar ugraştıktan sonra inş bizde senin gibi ugraşlarımızın güzel sonuclarını alırız evet pendikteyim sen kartalda ne kadar yakınız dogumunu nerde yaptın umuttamı yoksa :)cnm arada gir lütfen unutma bizleri

Arkadaslar eslerinizde varikosel varsa ve doktor ameliyat i oneriyorsa mutlaka ameliyatinizi yaptirin cunki varikosel spermde DNA hasarlarina yol aciyormus ve bunun sonucundada dusukler meydana geliyormus. Bize Teoman Cem Kadioglu aynen oyle soylemisti. Bizim 1. derece varikosel olmasina ragmen ameliyati olmayi tercih ettik cunki ilerde dahada kotulesecekti sonuclar dahada kotu olacakti. Biz tup bebege raziydik tup bebek yapacaktik ama ona ragmen Kaan Aydos esimin tedavi olmasini ona gore tup bebege gecmemiz gerektigini soyledi biz tup e hazirlanirken normal oldu. Bu yuzden ne ameliyattan nede ilaclardan korkmayin eger dogru doktora giderseniz sonuc alirsiniz mutlaka ...
Ilac tedavisi sirasinda da bitkisel destek almaya devam edebilirsiniz onunda faydali olduguna inandik ve kullandik hep.

canım ya eşimde 6 yıldan beri varmış bu varikosel ogün gidemedik (( yarın gidicez kısmet olursa bunca yıl tedavi yaptırmamış acaba kısırlık oluşmuş olablir diye çok korkuyorum mafoldumben

canım faydası olmazmı çok kişi var eşi ameliyat olup hamile olan
canım zaten sperm değerleri bozuksa ve varikosel varsa
doktorlar ameliyata yönlendiriyor
benim eşimdede sol tarafta varikosel var eşimde ameliyat olcak
umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz

krizhazel evet cok dogru sölüyosun sana katılıyorum ameliyat şart senin eşin göbekten igne vurulan o ignelerin spermlere faydasıda cok galiba kaan aydosmuydu sizi tedavi eden bende mettini cok duydum siz memnunmuydunuz bende eşimin ii bi dktr tarafından tekrar görülmesini istiyorum hangi hastanede calışıyo bide muayne ücreti ne kadar cnm ya ...

ronyacım senın esındede varıkosel cıktı degılmı( neyse canım en azından sebebı var spermlerdekı dusuklugun.ınsallah amelıyat sonrası sızınde 2. melegınız gelır

ronyacım senın esındede varıkosel cıktı degılmı( neyse canım en azından sebebı var spermlerdekı dusuklugun.ınsallah amelıyat sonrası sızınde 2. melegınız gelır

canım bende şimdi sana özelden eşimde varikosel falan çıktığını yazdım :))
canım umarım ameliyatla düzelir
eşim şimdilik antibiyotik içiyor herhangi bir enfeksiyon yada tıkaç varsa onu yoketsin diye
olmadı düzelmedi değerler ameliyat olcak
canım senin eşinin çift taraflımıydı varikosel kaçıncı dereceydi

Canim Kaan Aydos Ankarada devlet hastanesinde . ozelde calismiyor
Biz ameliyati Deniz ersev e olduk o istanbulda
Doktor cok onemli arkadasim dogru doktoru bulun mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…