eşim kürleri bıraktıı ama 3. farklı doktora gittik o varikosel değil diyorrrrr kafamız karıştı iyicee:1no2:
canım sen eşin için nası bı kür kullandın banada yardımcı olurmusun vereliniortak
Canim gecmis yazilarimi okursan herseyi ayrintilariyla yazdim ama bulamazsan haber ver ozelden sana tekrar yazarim.
Gonderdim canim
canım benim bir soruda benden :kedi:
eşinin gncden aldığın vitaminlerden bahsetmiştin ya eşin o kadar çok kapsülü içiyormuydu hergün? canım kaan hoca bana proxeed plus kullanırken ek olarak birşeye gerek kalmadığını söyledi.gerçi biz hala başlamadık 20 gün sonra yapacağımız testin sonucuna göre durum belli olacak.o zaman alcaz vitamin
canim proxeed in icinde e vitamini haric hepsi var ..e vitamini de aldik biz
ama bitkiselleri ayriyeten ictik biz.. mesela ginseng ,gingo biloba, l arginine vs.
ve kurler ( keciboynuzu , incir ve havuc kuru )
Gonderdim canim
canım işte benim sorduğum hani ayrıyeten içitğinizi söyledğin ginseng, gingo biloba, l arginine bunları macun olarakmı aldınız yada ot şeklinde çay olarakmı tükettiniz
yada kapsül şeklindemiydi :bbo:
canişkom biz izmirde bir profa gidiyoz
ama aynı zamanda kaan aydos hocayada yazıyorum
izmirdeki dr.nin verdiği ilaçları kaan hocada uygun buldu
canım kür falan hiç bir şey yapmıyoz
eşimin bugünn antibiyotiği bitiyor 20 gün sonra tekrar test vercez
eğer düzelme olmamışsa ameliyat olcak duruma göre kaan hocanın tavsiye ettiği
proxeed plus almayı düşünüyorum
canım inşallah hepimiz şifa buluruz
hepsi kapsul du canim
Canim dun gittik doktora 5+5 haftalikmis sadece keseyi gorduk ici dolu dedi ama kalp atisi icin henuz cok erken dedi haftaya tekrar cagirdi
akintim ve kasintim vardi onlar icinde fitil ve krem verdi zarari yok kullan dedi ama korkuyorum kullanmaya
diger verdigi ilaclarada devam
ama doktor cok kizdi 9 gunde 1.7 kg almisim bu ne boyle dedi 30 kilo alirsin sen bu hizla dedi diyetisyene gonderirim bak dedi( anlasilan cok yemisim
esim yediriyor aslinda pesimde dolasiyor findik ceviz meyve sebze sut yogurt et balik :)) okula giderken beslembe hazirliyor resmen gun icinde de arayip soruyor sunu yedinmi bunu yedinmi diye :)
hepsi kapsul du canim
Ohhhh oooohh maşallah ,şımartılmakta yakışır arkadaşıma .
Kız walla ben hiç bir şey yemiyordum 3 aya kadar 7 kilo verdim sen ne yaptın öyle.
Çok iyi doktor bir sorun yok dediyse,fitilleride kullan daha sonra kullanmazsaan daha beter oluyo dayanılacak gibi değil kaşıntı.
canım Allaha emanet ol,sağlıcakla kal.
yagmurum 2001 cnm saol rabbim hepimizin yardımcısı olsun sen kaan aydosamı netten ulaştın ve o ilacları kaan beymi verdi ya bnm eşime hiç hormon tahlili yapmadılar şimdiye kadar bu gidişimizde istiycem bakalım krizhazel arkadaşım sen o göbekten vurulan igneleri hangi dktr tavsiye etti siz her ay nereye muayneye gidiyodunuz eşin için önericeginiz bi dktr varsa lütfen yazın bn sizin o igneleri vurulmanızı kaan aydos verdi diye okudum ölemi yoksa yanlışmı okudum neyse cok vesveseliyim onun içinbu kadar cok soru soruyom kusura bakmayın 4 senelik evliyim ve allahın izniyle artık anne olmak istiyorum bu igneler hakkında bana bilgi ver lütfen bende dktrunua bi sorıyım böleymiş die
hepsi kapsul du canim
incili kaftan ne güzel seni buralarda görmek arkadaşim bizde hala tık yok bu ay gene dktra gidecek dktrlar ileri harekette az bi sorun var biraz daha sabır demişler bakalım hayırlısı bebegin nasıl nasıl anne olmak bu kadar ugraştıktan sonra inş bizde senin gibi ugraşlarımızın güzel sonuclarını alırız evet pendikteyim sen kartalda ne kadar yakınız dogumunu nerde yaptın umuttamı yoksa :)cnm arada gir lütfen unutma bizleri
bide nette n kaan aydosa nasıl ve nerden yazıyosunuz hemen cvplıyomu soruları bnmde ihtiyacım var onun gibi bi dktrdan bilgi almaya yazışan arkadaşlar yardımcı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?