Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim kürleri bıraktıı ama 3. farklı doktora gittik o varikosel değil diyorrrrr kafamız karıştı iyicee:1no2:

Canim elle muayenede varikosel var diyen doktora inanin . ultrosonla varikolsel teshisi konulmaz eger elle muayene eden varikosel yok dediyse yoktur .

canım benim bir soruda benden :kedi:
eşinin gncden aldığın vitaminlerden bahsetmiştin ya eşin o kadar çok kapsülü içiyormuydu hergün? canım kaan hoca bana proxeed plus kullanırken ek olarak birşeye gerek kalmadığını söyledi.gerçi biz hala başlamadık 20 gün sonra yapacağımız testin sonucuna göre durum belli olacak.o zaman alcaz vitamin

canim proxeed in icinde e vitamini haric hepsi var ..e vitamini de aldik biz
ama bitkiselleri ayriyeten ictik biz.. mesela ginseng ,gingo biloba, l arginine vs.
ve kurler ( keciboynuzu , incir ve havuc kuru )

canim proxeed in icinde e vitamini haric hepsi var ..e vitamini de aldik biz
ama bitkiselleri ayriyeten ictik biz.. mesela ginseng ,gingo biloba, l arginine vs.
ve kurler ( keciboynuzu , incir ve havuc kuru )

canım işte benim sorduğum hani ayrıyeten içitğinizi söyledğin ginseng, gingo biloba, l arginine bunları macun olarakmı aldınız yada ot şeklinde çay olarakmı tükettiniz
yada kapsül şeklindemiydi :bbo:

canım çok tşk ederım ama ben özelden sana yazamıyorum nedense saydıklarından keçi boynuzu kuru ıncır kuru havuç badem ve cevızı kulanıyor klomende amelyettan sonra doktor verdı 1 ay kullandı. dığer söledıklerını yanı proxeed, gınko bilobi,ginsend . Iarginine ,I carnıtıne ve e vıtamınını doktormu önerdı kullanması için.eşimin sperm haretsizliği azdı hareketsız yüzde 50 di o yuzden amelyat gerektı normalde 29 mılyon sayısı canım çok saol genede senın ağzından duymak ıyı oldu

Çok güzel canım ya demekkki sizin sayılar çok kötü değil nedenmi bende proxeed plus aldım kaan hocayada söyledim şimdilik kullanmayın ben zamanı gelince söylicem dedi,biz şuan sadece endol ve trendal kullanıyoruz.
Rabbiim gönlüne göre wersin .

Ohhhh oooohh maşallah ,şımartılmakta yakışır arkadaşıma .
Kız walla ben hiç bir şey yemiyordum 3 aya kadar 7 kilo verdim sen ne yaptın öyle.
Çok iyi doktor bir sorun yok dediyse,fitilleride kullan daha sonra kullanmazsaan daha beter oluyo dayanılacak gibi değil kaşıntı.

canım Allaha emanet ol,sağlıcakla kal.

Canim fitili kullanmadim korkuyorum birsey olur diye

ozledim seni ihmal ediyorsun ama sen beni(

yagmurum 2001 cnm saol rabbim hepimizin yardımcısı olsun sen kaan aydosamı netten ulaştın ve o ilacları kaan beymi verdi ya bnm eşime hiç hormon tahlili yapmadılar şimdiye kadar bu gidişimizde istiycem bakalım krizhazel arkadaşım sen o göbekten vurulan igneleri hangi dktr tavsiye etti siz her ay nereye muayneye gidiyodunuz eşin için önericeginiz bi dktr varsa lütfen yazın bn sizin o igneleri vurulmanızı kaan aydos verdi diye okudum ölemi yoksa yanlışmı okudum neyse cok vesveseliyim onun içinbu kadar cok soru soruyom kusura bakmayın 4 senelik evliyim ve allahın izniyle artık anne olmak istiyorum bu igneler hakkında bana bilgi ver lütfen bende dktrunua bi sorıyım böleymiş die

bide nette n kaan aydosa nasıl ve nerden yazıyosunuz hemen cvplıyomu soruları bnmde ihtiyacım var onun gibi bi dktrdan bilgi almaya yazışan arkadaşlar yardımcı olsun

Canim hormon testine bakmadan doktor size ne soyleyebilirki ? Iyi bir doktor bulun siz mumkunse androlog olsun . Bizim tedaviyi tamamen Kaan Aydos yapti canim .

canım benim inşallah siz de sonuç alıcaksınız hiç merak etme.bi anda oluveriyo insan şaşıp kalıyo annelik hem güzel hem zor ve sıkıntılı olabiliyo kzım üşüttü biraz o bana sıkıntı yapıyo üstelikemmediği için hamilelik depresyonu bile geçirdim diyebilirim sıkıntılı günler geçirdim doğumdan sonra .eşim sürekli senin çocuğun olup olmadığını soruyo bizim tavsiyemizle gittin diye.istersen sen ve diğer arkadaşlarla faceden de görüşelim.kızlar kartala yakın yerlerde oturan başka arkadaşlar var mı ben tanışmak görüşmek isterim.hkn arkadaşım seninle de.

bide nette n kaan aydosa nasıl ve nerden yazıyosunuz hemen cvplıyomu soruları bnmde ihtiyacım var onun gibi bi dktrdan bilgi almaya yazışan arkadaşlar yardımcı olsun

İlk önce ılaşamadım hocaya nette,sonra has aradım hemen göüştürdüler bana mesaj at dedi bana anlattıklarını aynene yaz dedi,bende yazdım ertesi gün cevap geldi,bu ilçları kullan önce sperm kalitesini yükseltmeliyiz dedi,bi ay aralıksız kullan sonra testleri yapın gelin dedi.
Krishazel arkadışımızın iğnelerinide o werdi ama bunların hepsi hormon lu ilaçlar doktor tawsiyesiyle kullanılır canım kaş yaparken göz çıkarmayalım.
adresi ise ksaydos@tr.net , 0312 5956815
Canım sende ara fayda bulursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…