Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Var canim benim esim hic birakmadan kullandi
Hem American ginseng hemde Korean Ginseng kullandi

canım ya senin verdiğin şeyleri bende verem diyom eşime ama
sen bunları hangi ara verdin çok fazla şey vermişsin valla hangisini ne zaman versem bilemedim kafamçokkarıştı

:)))Krishazel ve yağmurum ilişkinize ,yazdıklarınıza bayılıyorumm:))
Krishazelcim dualarımız seni ve bebeğini koruyacak canım, Sen gönlünü geniş tut ve kendini yorma..
Bende deniyorum o taktiği..Bacak ağrısı bendede var:)
Allahım güç, kuvvet, sabır versin..Önceden bu kuvvet macunu diye ismi geçtmi çok gülerdimm..İnanmazdım pek..Meğer ne doğruymuşşş...Macun kalmadı hepsi var evde..
Allahım aklımıza fikrimize sahip ol..

Sagol canim benim:) Valla biz cok mucadele ettik neler yaptik anlatamam 8 ay 24 saat cabaladik herseyi denedik herseyi yaptik . Insallah Buyuk Allahim hepinizin yuzunu guldurur,
Bacak dikme olayini ben hamile kaldigim ay hic atlamadan her seferinde yaptim hemde 2 saat ..

sen bunları hangi ara verdin çok fazla şey vermişsin valla hangisini ne zaman versem bilemedim kafamçokkarıştı

Valla 8 ay boyunca ara vermeden hepsini verdim. Bitkisel oldugu icin zarari yok birde gunluk almasi gereken mg i asmadan verdim.

Canim ginseng ve ginko biloba cok onemli onlari hic aksatma .

canım benim eşim şuan sadece keçi boynuzu pekmezi yiyor
onun dışında hiç birşey yok yani kür falan yapmıyoz
antibiyotikten sonra test yapıcaz ona göre proxeed plus almayı düşünüyoz

canım benim eşim şuan sadece keçi boynuzu pekmezi yiyor
onun dışında hiç birşey yok yani kür falan yapmıyoz
antibiyotikten sonra test yapıcaz ona göre proxeed plus almayı düşünüyoz

Tamam canim proxeed alin ama ginseng de alsin :))

kızlar biz de ameliyatımızı olalı 6 ay dolmuştu bu ay.spermiyogram verdik ama sonuçlarımızda bir değişiklik olmamıştı. ve ilk kez adetim 5 gün gecikti.2 kez test yaptım pozitif idi. anlatamam o duyguları size.. ama bu sabah uyanmamla her şey bitti.. hemen doktora gittik tabi..kimyasal gebelik geçirmişim, yani bebek sağlıklı olmadığı için tutunamamış ve düşmüş Allahım sağlıklısını, hayırlısını nasip eder inşallah hepimize, bunları yaşamak çok zor..

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsin tekrardan
Kan testi yaptirmismiydin hamile oldugunu ogrendiginde degeri kacti?

Canim cok gecmis olsun cok uzuldum insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsin tekrardan
Kan testi yaptirmismiydin hamile oldugunu ogrendiginde degeri kacti?

sağol güzel dileklerin için..kan testine çarşamba gitmeyi düşünüyorduk canım,testlerin ikisinde pozitif görünce acele etmemiştik ama kısmet böyleymiş

çok geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın

krishazel çok sağol canım yarın gidicez inşallah doktora herşeyin hayırlısı olsun

kızlar bende ameliyattan sonra sperm değerlerini yükseltici kürler yapmak istiyorum bunu yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yaptıklarını yazarlarsa çok sevinirim

Merhabalar;
Aşağıda yazdığım değerleri yorumlayabilir misiniz lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Sevgiler

MİKTAR : 2 ml
VISKOZITE : normal
Ph. : 9
GÖRÜNÜM : sarı-opak
SIVILAŞMA : 40 dakika
SPERM SAYISI : (1ml de) 32 milyon
SPERM SAYISI : (Total) 64 milyon
ANOMALİ : %8
HAREKETLİLİK ORANI
1/2 SAAT 1 SAAT 2 SAAT
HIZLI İLERİ HAREKETLİ %50 %40 %10
YAVAŞ İLERİ HAREKETLİ %30 %30 %40
HAREKETSİZ %20 %30 %50

MİKROSKOPİ : Bol lökosit görüldü..

Muhakkak mikrocerrahi yapılıyordur. Ancak daha özel hastalara (!) :çok üzgünüm:

kızlar bende ameliyattan sonra sperm değerlerini yükseltici kürler yapmak istiyorum bunu yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yaptıklarını yazarlarsa çok sevinirim

canım bizim doktor ilaç vermedi ameliyattan sonra eşime, keçiboynuzu kürünü denedik ama eşim kokusundan dolayı onu içemedi. sonra evicap aldık, bir şişe keçiboynuzu pekmezi yedi ama onun da devamını getiremedi.6 ay sonra değerlerde değişme olmayınca şimdi l arginin diye bir etkin madde verdi. onu kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…