Var canim benim esim hic birakmadan kullandi
Hem American ginseng hemde Korean Ginseng kullandi
Çok normal haytım Aynılarını bizzde yaşadık,emeksiz bir bebk değilki aman bişey olusa ne olmuş gene olur mantığı bizde yok,o yüzden bazı korkularımızın olması normal.
Kalbini ferah tut iniallah yavruna bişey olmayacak ,kendine iyi bak.
Senin taktiği 2 gündür uyguluyorum bacağım ağrıyo , bide bu gece ve yarın gece war yandık desene ....
Allah kocalarımıza kuvvet wersin yoksa onların işide zor:))))))
:)))Krishazel ve yağmurum ilişkinize ,yazdıklarınıza bayılıyorumm:))
Krishazelcim dualarımız seni ve bebeğini koruyacak canım, Sen gönlünü geniş tut ve kendini yorma..
Bende deniyorum o taktiği..Bacak ağrısı bendede var:)
Allahım güç, kuvvet, sabır versin..Önceden bu kuvvet macunu diye ismi geçtmi çok gülerdimm..İnanmazdım pek..Meğer ne doğruymuşşş...Macun kalmadı hepsi var evde..
Allahım aklımıza fikrimize sahip ol..
canım ya senin verdiğin şeyleri bende verem diyom eşime ama
sen bunları hangi ara verdin çok fazla şey vermişsin valla hangisini ne zaman versem bilemedim kafamçokkarıştı
canım ya senin verdiğin şeyleri bende verem diyom eşime ama
sen bunları hangi ara verdin çok fazla şey vermişsin valla hangisini ne zaman versem bilemedim kafamçokkarıştı
kızlar yarın sabah eşimle doktora gidiyoruz varikosel için ilk olarak sperm testimi yapılıyo acaba
canım benim eşim şuan sadece keçi boynuzu pekmezi yiyor
onun dışında hiç birşey yok yani kür falan yapmıyoz
antibiyotikten sonra test yapıcaz ona göre proxeed plus almayı düşünüyoz
kızlar biz de ameliyatımızı olalı 6 ay dolmuştu bu ay.spermiyogram verdik ama sonuçlarımızda bir değişiklik olmamıştı. ve ilk kez adetim 5 gün gecikti.2 kez test yaptım pozitif idi. anlatamam o duyguları size.. ama bu sabah uyanmamla her şey bitti.. hemen doktora gittik tabi..kimyasal gebelik geçirmişim, yani bebek sağlıklı olmadığı için tutunamamış ve düşmüşAllahım sağlıklısını, hayırlısını nasip eder inşallah hepimize, bunları yaşamak çok zor..
Canim cok gecmis olsun cok uzuldum insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsin tekrardan
Kan testi yaptirmismiydin hamile oldugunu ogrendiginde degeri kacti?
kızlar biz de ameliyatımızı olalı 6 ay dolmuştu bu ay.spermiyogram verdik ama sonuçlarımızda bir değişiklik olmamıştı. ve ilk kez adetim 5 gün gecikti.2 kez test yaptım pozitif idi. anlatamam o duyguları size.. ama bu sabah uyanmamla her şey bitti.. hemen doktora gittik tabi..kimyasal gebelik geçirmişim, yani bebek sağlıklı olmadığı için tutunamamış ve düşmüşAllahım sağlıklısını, hayırlısını nasip eder inşallah hepimize, bunları yaşamak çok zor..
krishazel çok sağol canım yarın gidicez inşallah doktora herşeyin hayırlısı olsun
bende az önce gülhaneden randevu aldım ama mikrocerrahimi klasik yöntemlemi yapılıyomuş ameliyat bilgisi yokmuş randevu veren kişinin nette iki yöntemle yapıldıgı yazılıyo siz neden mikro ile olmadınız yoksa yapmıyolarmı.
çok geçmiş olsun canım Allah bidaha yaşatmasın
kızlar bende ameliyattan sonra sperm değerlerini yükseltici kürler yapmak istiyorum bunu yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum ne yaptıklarını yazarlarsa çok sevinirim
Canim ginseng ve ginko biloba cok onemli onlari hic aksatma .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?