hım bu arada bn bu gün dktrdaydım ve dktr yumurtalarımın cok iyi oldugunu normalde bir ay sag taraf bir ay sol taraf yumurtlar fakat senin iki yumutalıgındada yumurta var dedi ve bu gece iş başına dedi:) bakalım inş hayırlısı bu gün içim içime sıgmıyo cok sevinçliyim
canım valla benimde çok bilgim yok
benim eşim olacak gibi1 testimiz daha var ona göre karar verilcek
ama bence 2. bebeği düşünüyorsanız olsun
yok canım ne 2 cisi ya 5 senedir yolunu iple çekiyoruz ama yok hem azosperm hem varikosel
merhaba kızlar benım eşimde varikosel amelyatı olduda acaba proxeed plus kullansa bı zararı olurmu acaba . yanı doktor sölemeden kullansak cevap verırsenız sevınırım hanımlar :)
merhaba kızlar benım eşimde varikosel amelyatı olduda acaba proxeed plus kullansa bı zararı olurmu acaba . yanı doktor sölemeden kullansak cevap verırsenız sevınırım hanımlar :)
yagmurum senin bu verdigin nodan direkt olrak tlf yüzyüze görüşebiliyorum yani muaynehanesi falanmi kkaan beyin ve bu dktr hiç bir şey talep etmeden soruları cvplamasında cok ilginc kaldımı böle dktrlar die düşündürüyo insanı neyse sizin verdiginiz adrese ne sorunumuz oldugunu yazdım fakat gönderemedim msn adresine gelmiyomu cvp gönder butonunu bile bulamadım bnm pek bilgisayar bilgim yok ondan kaynaklanıyo galiba dktru kac gibi arıyım sen kac gibi arayıp görüştün sen tlfnunu nettenmi aldın cnm dktrun ...
Canim hormon testine bakmadan doktor size ne soyleyebilirki ? Iyi bir doktor bulun siz mumkunse androlog olsun . Bizim tedaviyi tamamen Kaan Aydos yapti canim .
merak etme dusunme yeterkı cok cabuk gecıyor ben bır adet oluyorum sonra bıtmesını beklıyorum sonrasında da yumurtlama gunu mu beklıyorum bıtıyor falan derken bıde bakmısım adet gunum gelıyor 3 bucuk ay olucak bızım hıc bısey anlamadım asıl stres sımdı baslıyor
Hicbir zarari olmaz aksine cok faydasi olur
Bize doktorumuz varikosel ameliyattan sonra kullanmamizi istemisti ve biz faydasini gorduk.
Isterseniz doktorunuza sorun.
Krishazel canım başka bir topikte çakşır otunun fsh ı düşürdüğünü yazmışsın..Eşime faydası olurmu ki? Nasıl kullanılıyor biliyormusun? Aslanpençesi de fsh ı düşürüyormuş..Yarın Saraçoğlu hocamızı arayıp soracağım..Erkekler için de geçerli mi acaba..
canım saraçoğlu hocayı arayınca direk görüşebiliyormusunuz
kendisinin önerdiği kür falan satın aldınızmı
canım saraçoğlu hocayı arayınca direk görüşebiliyormusunuz
kendisinin önerdiği kür falan satın aldınızmı
Krishazel canım başka bir topikte çakşır otunun fsh ı düşürdüğünü yazmışsın..Eşime faydası olurmu ki? Nasıl kullanılıyor biliyormusun? Aslanpençesi de fsh ı düşürüyormuş..Yarın Saraçoğlu hocamızı arayıp soracağım..Erkekler için de geçerli mi acaba..
Sekreterleri var. Onlar yönlendiriyorlar canım. 15 dakika sonra arayın diye haber veriyorlar. Bizde arıyoruz. Biraz beklemeden sonra Saraçoğlu hocamıza bağlıyorlar. Kendisiyle görüşebiliyorsun. O kadar mulayim bir insan ki..Allah gani gani razı olsun hocamızdan..
Eşime 2. aşama sprem kürü banada hem hormon hem de adet düzenleyici kür gönderdi.Tabi tavsiye ettiği kürleri aksatmadan kullanmaya devam ediyoruz canım. Ama eşimin fsh ı çok yüksek çıkıyor. O düşmeden sonuç alamayız deyince Kaan hoca onu düşürmeye çalışacagız şimdi..
canım iyi geceler, benim eşim de 6 ay önce varikosel ameliyatı oldu. ama henüz bebek yok.bizim tedavimizi kaan aydos yaptı demişsin. nasıl bir tedavi uyguladı?bana ayrıntılı yazar mısın?okuduğum kadarıyla sen doğal yolla hamile kaldın. ameliyattan kaç ay sonra hamile kaldın? biz de keçiboynuzu kürü ve saraçoğlunun sitesinden aldığımız haftada 2 kere içilen çaydan yapıyoruz
ayrıca kaan aydosun tavsiye ettiği trental ve e vitamini kullanmaya başladık.ama daha yeni başladık.bir de yağmurum yazmıştı sanırım, saraçoğluyla görüşmesinde yeni bir ürün keşfetmiş.o yeni ürün nedir ve kullanan oldu mu acaba?bilgin varsa yazar mısın. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?