Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgili krishazel
kaçta gideceksin doktora
canım gönlün ferah git dualarımız seninle
hep güzel haberler al inşallah

Ben ewde pinekliyorum şimdi adetime 1 kaç gün kaldı olursam eğer (nerde ki olmasam) o bahsettiğim kadın doğumcuya gitcem .
Arkadaşım dualarımdasın.

Ben ewde pinekliyorum şimdi adetime 1 kaç gün kaldı olursam eğer (nerde ki olmasam) o bahsettiğim kadın doğumcuya gitcem .
Arkadaşım dualarımdasın.

Canim o doktora mutlaka git arastirdim ben riskli gebeliklerde cok iyiymis o doktor bir sorun olursa bende ona gitmeyi dusunuyorum.
Guzel haberlerini alirim insallah canim benim

slm arkadaşlar benım eşimdede varıkosel var ve amelıyat olalı 1,5ay bendede pko var bu haftadoktroa gittim doktroum bana direk aşılama yapalım dedı bende eşim amelıyat oldu dedım ve kasımda tekrar test yaocak doktor düzelme varmı diye dedım doktroum bana 20mılyoncok düşük hareketli sayısı az morfolojı%0 amelıaytatn sonra degerler 2katı cıkar fazla bişey olmaz dedı eşime dedım aşılamaıyı eşimde aşılamaya pek yanaşmıorr ben bosunamı amelıyat oldumdiyo napcam ben anpmalıyım beklemelimiyim eşimin test sonucları yoksa eşimi ikna edip aşılamaıolmalıyım benim gibi pko olup eşimde varıkosle olan varmı lütfen yardım

krizhazel tebrikler canım darısı bizisteyenlerin başınaaa

canım hiç boşa stres olma
eşin haklı boşamı ameliyat oldu ayrıca 20 milyon azmı
valla senin doktor bence para için aşılama diyor
varikosel ameliyatında 2 ay sonra bile hamile kalanlar var
bence kesinlikle bekle eşinin değerleri düzelince gidersin doktora
sana verir klomen yumurta takibi yaptırırsın ve inşallah doğal yoldan olur
bende pko var canım benimde eşimde varikosel var
ben doğal yolla olması için uğraşıcam

Kesinlikle bekle derim
bizde de morfoloji sifirdi ama ameliyatin 6. ayinda hamile kaldim
6. ayda yaptiginiz sperm testine gore karar verirsiniz
Hem o zaman spermler daha saglikli olacak asilama yapacaksaniz bile mutlaka bekleyin

Arkadaslar
Kalbi gumbur gumbur atiyordu
Kocaman kafasi upuzun bacaklari vardi:)) Babasi gibi uzun olacak galiba:)
Kari koca agladik gorunce inanamadik gozlerimize
Buyuk Allahim hepinize tattirsin bu duyguyu hep dua ediyorum sizler icin.
Ultroson resmi elimizde gozlerimizi ayiramiyoruz:)

sende bendensin yanı pko için soğan suyu yapcam bakalım bide yumurta takıbı içinde clearblue kolay hamılelık monutoru alcam bakalım dogru valla haklısınız biz daha h,iç normal denemedıkkı doktroalar sürekli dogum kontrol hapı verdılerr neyse biraz kürlere adeti düzene sokayım bu süredede eşimdüzelir inş.yardımın için sagol cnaım benım allah razı olsun

senın adına cok sevındım cnaım benım allah analaı babalı büyütmek nasıp eder inş.melegın saglıkla gelır inş.evet canım beklemeye karar verdım bakalım belkıde yukselmıstır degerler hayırlısı artık bide ben eşime keçi boynuzu falan yapmak istıyorum ama içmiyor daha dogrusu yapıyorr neler yedırmem lazım hareket sayısı artıs sebzemı dürekli meyve ne vereyim kür içmior çünkü

çok sevindim ve duygulandım krishazel, Rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah..

maşallah hayatımallahım sonuna kadar sağlık versin inşallahkendine çok dikkat et canım alaha emanet olun:1hug:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…