Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bize saraçoğlu hocam önce hayıt tohumu verdi şimdide spem arttırıcı çayları içiyo,bakalımhele bitsin sonuç ne olacak?

Canım nasılsın bebişnasıl,aşermelerin gebelik belirtilerin başladımı?
Göğüslerde sızı ,mide bulantısı yada reflü,uyku hali,başdönmesi çabucak yorulma.
İnşallah canım arkadaşım rahat bi gebelik geçirirsin.

canım bize saraçoğlu hocam önce hayıt tohumu verdi şimdide spem arttırıcı çayları içiyo,bakalımhele bitsin sonuç ne olacak?

yağmurcum hayıt tohumunu senmi eşinmi içiyor
hayıt genelde kadınlar için kullnılıyor
canım saraçoğlu hocayla birebirmi görüşüyorsunuz
valla ben sitesinde erkekler için bir tek çay buldum
onun dışında satılan başka ürünlerde varmı kafamçokkarıştı

Kız krishazelim yazımı sana diye kendime yönlendirmişim ,sana yazdım tatlım hepsini çok öpüyorum...

Ewet canım eşim ,içti krishazel arkadaşım diyiki erkekete fsh düşürüyormuş.

Canim Kaan Hoca FSH i dusurmek icin herhangi bir tedaviu vermedi mi?
Sen talep et ondan hocam bize tedavi verin falan de. Ilacla olursa daha iyi olur bitkiselleri de kullanin ama ilac gibi etki etmez onlar.

Verdi canım. 1aydır trental ve endol kullandık düşmedi. Kaan hoca testojel önerdi. 1ay kullanın dedi. Kaan hoca fsh yüksekliğinden ötürü hiç sperm bulunmadığını düşünüyor. FSH ın düşmesi şart diyor..Ama daha önce yaptırdığımız testlerde 4milyon ve 2milyon sperm çıktı..Darma duman oldukk..Ne doğru bilmiyoruz.Haftaya tekrar spermogram verecek eşim. Bu süreçte fsh ı düşürecek bitki kürüne başlayalım diye araştırıyorum işte...

Canim treantal ve endol u FSH i dusurmek icin vermiyor tikaniklik ve iltihap gibi durumlar icin veriyor . FSH icin hormon ilaci vermesi gerekir testojel onun icindir belkide
FSH i dusurmek yada arttirmak cok kisa surede olmuyor arkadasim o yuzden biraan once tedaviye baslarsiniz umarim . Sen Kaan Hocaya aklinda kalan herseyi sor ve bunun icin ilac tedavisi iste,

Anladim guzel arkadasim bana oldugunu:))
Bende halsizlik harici hicbirsey yok ne bulanti ne aserme . sadece eksi seyler yemeyi sever oldum limon kemiriyorum:) Uyku hali ve yorulma zaten vardi bende hep:))

Yarin doktor kontrolum var insallah kalp atisinida duyarim 6+4 um . Dua et bana nolur arkadasim .
Seni cok seviyorum dualarim seninle.

Canim Saracogluna sorun Hayit tohumunu. Bende FSH i dusurur diye biliyorum ben ictim cunki FSH imi dusurmek icin. Erkekte de aynidir umarim.

Hocamla görüştüm canım. Hayıt bayanlar için dedi. Ama arslanpençesini erkekler için de kullanabiliyormuşuz. Şimdi taze arslanpençesi bulmam lazımmmm.. Eşim sabahları zeytinyağında beklemiş incir,arı sütü bal polen karışımı yediğini söyledim. İncir fsh ı yükseltiyormuş. İncir yemeyecek dedi. Nitekim eşimin fsh ı tavan yaptı.. Bala çok yüklenmeyin dedi. Diğer kürlerle bir arada kullanılmasının sakıncası yokmuş ama kürler arasında 4saat olmalıymış..Bilmeyen arkadaşlar varsa haberleri olsun..
Birde sperm üretimi için aşırı yağdan ve tatlıdan kaçının demişti..Bu da kulağımıza küpe olsun..
BİR ŞEY DAHA ÖĞRENDİK
İNCİR FSH I YÜKSELTİYOR..

Bimiyorum ne düşünerek verdi canım. 1 ay kullandı eşim bir değişiklik olmadı. Testojel testesteronu artırıp fsh ı düşürüyormuş sanırım. 1ayda onu kullancaz bakalım. İşin garibi testesteronumuz normal bizim:)Şimdide o fırlamasın..aşağı bıyık yukarı sakal misali.... Bitkisel kürlerle beraber olumlu sonuçlar alırız inşallah..Allah büyükk..

yagmurum sagol arkadaşım ya sizlere cok teşş ederim bilgilendirigin,iz için cok iyisiniz hepinizde yarın sabah hem kaan beyi hemde sarcoglunu arıcam bu arada bu ay klomen kullandımya arkadaşlar yumurtalarım tavan yapmış cok büyümüşler bugün gene dktrdydım ve hadi hayırlısı dedi olmadı bkleyin senenin dolmasını micro yaparız dedi korkulcak bişey yok olur dedi inş kendiliginden olur bide yumurtalarım cok oldugundan kasıklarm agrıyo ben yumurtayı bile taşıyamıyorum bebegi nsıl taşıcam şüpeli::)

Arkadaşım ne dedi saraçoğlu?Hayıt bayanlar içinmi?İyide eşimin adıyla gönderdi hayıt tohumlarını tam 3 paket 2 ay içti eşim.Bu ne tezatlık anlamadım? Yalnış anlama sana sitem etmiyorum ,saraçoğlunu sorguluyorum şu an .Bana olur diye gönderiyor sana kadın kullanı diyo,gelde çık işin içinden ,zaten kürler bitsin sonuçlar kötü kullanmıcan daha ,çocuk oyunu değilki bu parasını şuraya at bel bağlıyoruz bu tedavilere umut ediyoruz .Allahım sen herkese yardım et.

Canım rica ederim ne demek,İnşsallah yumurtan döllenir canım,İnnnnşşaaaşalllahhhh.

Krishazelim güzel habrlerle gel ,canım arkadaşım Rabbim seni bebğini tüm olumsuzluklardan sakındırsın.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…