Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım yaa:))bende ilk adımı attım hamile kaldım.varmı acaba bir kerameti:))nadide hanımdasın dimi hala.memnunmusun

evet canım yaa:))bende ilk adımı attım hamile kaldım.varmı acaba bir kerameti:))nadide hanımdasın dimi hala.memnunmusun

Evet Nadide hanimdayim ve birakmayi dusunmuyorum cok memnunum. Ozel sigortam Amerikani bile karsiliyor ama Nadideyi birakmam heralde:) Kismet olursa dogumuda ona yaptirtirim.

krizhazel cnm cok sevindim adına allah kucagınıza saglıklı almayı nasip etsin kendinede bebişinede dikkat et cnm

krishazel canım ebaydan l arginine siparişi verdim
senin dediğin gibi 3000 mg olanını buldum içinde 90 kapsül var
31 tl ye mal oldu :))

krishazel canım ebaydan l arginine siparişi verdim
senin dediğin gibi 3000 mg olanını buldum içinde 90 kapsül var
31 tl ye mal oldu :))

Iyi yapmissin canim mumkun oldugunca e bayden almaya calis fiyati buraya gore cok iyi .
gunde 1 tane icsin.
natrol marka aldin sanirim:))

Nasilsin bu arada hersey yolunda mi?

saol bitanem bakalım bu ay bende ümitliyim allahın izniyle tabiiii cok sıkı calıştık buay hım bu arada mail atmayı ögrendim ve kaan hocaya mail attım inş cvp gelir arkadaşım bizde l arginini kullanıyoruz gncnin ama günde 1 tane 1000 mg cogalsakmı acaba..:)

Kaan Hoca nin pesini birakma canim
L arginin gunde 3000 mg almasi lazim cogaltin canim gunde 3 alsin.
Bacaklarini diktinmi?

Iyi yapmissin canim mumkun oldugunca e bayden almaya calis fiyati buraya gore cok iyi .
gunde 1 tane icsin.
natrol marka aldin sanirim:))

Nasilsin bu arada hersey yolunda mi?

canişkom evet natrol marka sanırım sizinkide ondan
canım ben iyyiim
yumurtlama oldu çalışmaları yaptık beklemeye geçtim artık eyvahedigeldismile

arkadaşlar bişi sorucam...ameliyattan sonra normal süreci beklemek zorundamıyız...Benim teyzemin eşi de ameliyat oldu...onun hiç yokmuş canlı spermi...şimdi tüp bebek çalışmasxına başladılar bile... teyzem bana boşuna bekleyip vakit geçirme dedi ya aşılama yada tüp bebek yaptır...boşuna oyalanıyorsun dedi...siz ne dersiniz...durumu iyi olan spermlerle aşılama yapılsa zararı olurmu yoksa illa normal süreçle olur mu diye bir sene mi bekleyim...zaten kafam karışıktı şimdi de aklıma bunu düşürdüler...allahım ya herkes bir şey söylüyor...napim ben şimdi...3 aydan sonra hemen aşılama çalışmasına mı başlasak...

Canim en az 6 ay bekle ve sperm testi yaptirin sonucuna gore doktorunuzada sorarak karar verin 6 aydan once sakin birsey yaptirmayin cunki spermler anca ozaman duzelmeye basliyor.
Yasin gencse ve cok beklemediysen de ozaman en az 1 yil bekleyin
Ben ameliyatin tam 6. ayinda hamile kaldim en guzel ornek benim iste .

İnşallah kısa zamanda cevabın gelir.Allaha emanet ol.

canım hocam derken saraçoğlu hocamızdan bahsediyosun herhalde.cnm hocamız bizede hayıt gönderdi ama eşim kullanıyo hayıtı ,neden böyle olduki şimdi.iyicene kafam karıştı.hocamıza da mail attım ama inş cvp gelir.off ya yanlışmı uyguluyoz şimdi biz.allahım yardım ett..

Evet canım Saraçoğlu hocamızdan bahsediyorum. Ben özellikle sordum canım. Hayıt değil arslanpençesi kullanın dedi. Belki siz de farklı bişeyler görüp karar vermiştir hocamız..Tüm tahlil sonuçlarımızı görüyor çünkü aradığımızda..Herkesin rahatsızlığına göre fraklı şeyler öneriyor canım. Kafan karışmasın. Size ne önerdiyse onu kullanın. Çok takılıyorsa kafana ara sor hocamıza..Çok iyi bir insan..Bizi de bilgilendir canım. Neden hayıt vermiş size. Sizdede mi fsh yükselti canım?

Bizede önce hayıt verdi ,şimdi poşet çay kullanıyoruz,3 hafta önce yaptığımız test fiyaskoydu,benıim ümidim kalmadı pek bakalım yinde allah büyüktür diyorum,Kendimi kötüye hep endeksliyorum.Allah yadımcın olsun.....

canım suan bende duygulandım okuyunca yazını allah bızede tatırsın bu guzel duyguyu:çok üzgünüm:

krishazel teşekkür ederim canım arkadaşım...33 yaşındayım...evliliktede 5 seneyi bitirdim 6.senenin içindeyiz...ama şu an okadar bunalımdayımki artık bir sonuç almak istiyorum aşılama yöntemi yaptır boşuna bekleme diye öneri gelincede napim bi umutlandım belki beklememe gerek kalmaz dedim.hele şimdi eltimde hamile kalınca etrafımdakilerin bana bakışlarda değişti kendimi daha yetersiz görmeye başladım...dünde cinsiyeti belli oldu eltimin bebeğinin ...allah bağışlasın onada da ama içim çok burkuldu...gittim ona hediye aldım hemde daha doğmadan cinsiyeti belli olduğu için...oda üzülüyor benim için ama bu benim burukluğumu hafifletmiyor...o yüzden hayırlısı olsun ama aşılama ile olacaksa denemek istiyorum sırf beklememek için...

Canim 6. aya bir gel ozaman yaparsin asilamayi. Suanki spermlerle asilama sansinda zayif cunki daha toparlanmadi . 3 ay sonra suankinin belki 2-3 kati olacak ozaman sansinda cok fazla . Rahat ol arkadasim hic stres yapma . Tedavini yap ve dua et mucadeleni birakma illaki olacak. Seni okadar iyi anliyorumki ayni caresizligi bende yasadim ama suan yasamis tecrubeli birisi olarak sana en az 6. aya kadar bekle diyorum . 6. ayda yaptiracagin teste gore karar ver .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…