ronyacım ebay beni deli etti nerdeyse son siparişimi veremedim satıcıyla temas diyip durdu beceremedim bir türlü normalde sipariş verebiliyodum ama L arginine siparişini öğleden beri uğraşıyorum veremedim ya bir türlü
canım büyük bir ihtimal o satıcı türkiyeye yollamıyor
canım ya valla benim hatam ben kendim aldığım satıcının linkini yolllamadım
aynı ürün ama satıcılar farklı
birazdan linki atarım sana
kızlar herkese selam
eşimin bu testine göre varikosel olabilirmi sizin eşinizin test sonuclarına benziyomu tahmınınız varmı acaba
perhiz 3 gün
volüm 1.5
ph 8
spermazaton sayısı 6.000.000
total spermazaton sayısı 9.000.000
ileri hareketli yüzde 48
yerinde hareketli yüzde 12
hareketsiz yuzde 40
toplam ileri hareketli sperm sayısı 4.320.000
yuvarlak hücre sayısı 500 000
lokosit ----
morfoloji yüzde 4 anormal yüzde 96
kızlar hepsi bukadar yorum yaparsanız sevinirim
eşim 1 bucuk yıl önce yaptırdıg teste 40 milyondu bu kadar kısa zamn içinde bu kadar düşüş olurmu kızlar
bide korkum bu 9 milyonda düşme olurmu acaba
sagol canım yarın ALLAH izin verirse dr gidicez yarın belli olur herhalde
sayıylada belli olur diye duymuştumda ondan sorıyım dedim
teşekkür ederim canım
RONYA cım tşk ederim canım siparişimi verdim hem burası daha uyguna geldi ayyy nasıl rahatladım sinir olmuştum olmuyo diye tşkler tekrardan canım
canım şifa olsun inşallah hepimizin kocişlerine
KRİSHAZELCİM
( Q enzyme 10) bu ilacı ben mi yoksa eşimmi kullanacak yoksa ikimizdemi off çok soru soruyorum canım kusura bakma
canım dün fındıkta aldım bebek gibi besliyorum valladediğin gibi inşallah kocalarımız şifa bulur biz üstümüze düşeni yapalımda gerisi Allah tan değilmi ama
krishazel canım nasılsın iyisin demi
sana çok dua ediyorum inşallah bebiş annesine sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz anneciğini
canım biz ayın 5.de test yapcaz ve ameliyat durumumuz netleşcek
bende bir iki güne adet olurum
Senin esinde benimkisi gibi kuzu:) ne versen yiyor iciyor anlasilan . Cok sanslisin!
Canim simdilik birsey yok ama korkudan olecegim yarin olsada biran once doktora gitsem.
Sizin de insallah guzel cikar sonuclar ama cikmazsada uzulme ameliyat olur halledersiniz. Pamuk ve sen kesinlikle bu isi halletmeden birakmayacaksiniz:)))
baş koydum canım ben bu yola sorma valla emeğimizin mükafatını alırız inşallah
Canim simdilik birsey yok ama korkudan olecegim yarin olsada biran once doktora gitsem.
Sizin de insallah guzel cikar sonuclar ama cikmazsada uzulme ameliyat olur halledersiniz. Pamuk ve sen kesinlikle bu isi halletmeden birakmayacaksiniz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?