Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ronyacım ebay beni deli etti nerdeyse son siparişimi veremedim satıcıyla temas diyip durdu beceremedim bir türlü normalde sipariş verebiliyodum ama L arginine siparişini öğleden beri uğraşıyorum veremedim ya bir türlü

canım büyük bir ihtimal o satıcı türkiyeye yollamıyor
canım ya valla benim hatam ben kendim aldığım satıcının linkini yolllamadım
aynı ürün ama satıcılar farklı
birazdan linki atarım sana

iyi olur sinirlerim tavan yaptı çünkü canım

kızlar herkese selam

eşimin bu testine göre varikosel olabilirmi sizin eşinizin test sonuclarına benziyomu tahmınınız varmı acaba

perhiz 3 gün

volüm 1.5

ph 8

spermazaton sayısı 6.000.000

total spermazaton sayısı 9.000.000

ileri hareketli yüzde 48

yerinde hareketli yüzde 12

hareketsiz yuzde 40

toplam ileri hareketli sperm sayısı 4.320.000

yuvarlak hücre sayısı 500 000

lokosit ----

morfoloji yüzde 4 anormal yüzde 96

kızlar hepsi bukadar yorum yaparsanız sevinirim

eşim 1 bucuk yıl önce yaptırdıg teste 40 milyondu bu kadar kısa zamn içinde bu kadar düşüş olurmu kızlar

bide korkum bu 9 milyonda düşme olurmu acaba

canım hareket ve morfoloji normal ama sayı az
canım eşin doktora görünsün varikosel değerlere bakarak söylenemez
eşinin muayene olması gerek

sagol canım yarın ALLAH izin verirse dr gidicez yarın belli olur herhalde

sayıylada belli olur diye duymuştumda ondan sorıyım dedim

teşekkür ederim canım

RONYA cım tşk ederim canım siparişimi verdim hem burası daha uyguna geldi ayyy nasıl rahatladım sinir olmuştum olmuyo diye tşkler tekrardan canım

sagol canım yarın ALLAH izin verirse dr gidicez yarın belli olur herhalde

sayıylada belli olur diye duymuştumda ondan sorıyım dedim

teşekkür ederim canım

canım olabilrde ama bazı kişelerde varikosel olmuyor hormonlarda problem oluyor
en güzeli doktor muayenesi
güzel haber ve sonuçlarla gelin inşallah

KRİSHAZELCİM
( Q enzyme 10) bu ilacı ben mi yoksa eşimmi kullanacak yoksa ikimizdemi off çok soru soruyorum canım kusura bakma

canım şifa olsun inşallah hepimizin kocişlerine

canım dün fındıkta aldım bebek gibi besliyorum valla dediğin gibi inşallah kocalarımız şifa bulur biz üstümüze düşeni yapalımda gerisi Allah tan değilmi ama

canım dün fındıkta aldım bebek gibi besliyorum valla dediğin gibi inşallah kocalarımız şifa bulur biz üstümüze düşeni yapalımda gerisi Allah tan değilmi ama

Senin esinde benimkisi gibi kuzu:) ne versen yiyor iciyor anlasilan . Cok sanslisin!

kızlar benim eşimde geçen yıl ameliyat olmuştu.varikoselden snr sayısı 13milyon çoğaldı.tabi ben bitkisel kürler uyguladım.tıbbi hiç bi ilaç almadı.
baktık hala gebe kalamıom.rahim filmi çektirdikkki tüplerim tıkalı çıktı.şimdi bende amelşyat oldum.tüpümü tıkayan çikolata kistiymiş.onuda aldılar.biliosunuz o ne filimde gözüküo nede normal jinekolojik muayenede laparoskobi ameliyatında gözüküo sadece.
bakalım durum ne gösterecek.inşş artık bişeye gerek kalmazda doğal yollardan gebe kalırım.

sizi tanımıyrm ama paylaşmak istedimm

Canim simdilik birsey yok ama korkudan olecegim yarin olsada biran once doktora gitsem.

Sizin de insallah guzel cikar sonuclar ama cikmazsada uzulme ameliyat olur halledersiniz. Pamuk ve sen kesinlikle bu isi halletmeden birakmayacaksiniz:)))

Canim simdilik birsey yok ama korkudan olecegim yarin olsada biran once doktora gitsem.

Sizin de insallah guzel cikar sonuclar ama cikmazsada uzulme ameliyat olur halledersiniz. Pamuk ve sen kesinlikle bu isi halletmeden birakmayacaksiniz:)))

baş koydum canım ben bu yola sorma valla emeğimizin mükafatını alırız inşallah

canım gönlünü ferah tut
kahverengi akıntı çok önemli değil yani her kadında olabiliyor
bizim bir tanıdığımız var kadının öyle bir kanaması olmuştuki düşün bacaklarında aşağıya iniyordu.dedik kesin bu bebek gitti ve inanki hiç bir şey olmadı nur topu gibi doğurdu
dualarımız hep seninle.
canım Q enzyim sen kullandınmı canım kaç mg olandan kullanmak gerek birde kullanırken gebelik oluşursa zararı olurmu
bende pko olduğu için kullanmamda fayda olur diye düşünüyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…