canım netten baktım da şimdi 107 lira sanırım içerisinde 30 tablet var günde kaç defa içiyor ve bu 30 tablet ne kadar da kullanılmalı mirmirmirmir
inşallah canım herşey güzel olacak yüreğini ferah tut.hiç anlayamıyacaksın ayların nasıl geçtiğini.bak ben 29.haftadayım sonuna geldim neredeyse ama sanki dün gibi ilk öğrendiğim gün.ne güzel bak risk falanda yokmuş yürekten inan seni bırakmayacağına sürekli konuş onunla inan duyuyo bak ben okadar risk atlattım bırakmadı oğlum beni:))ben iyiyim canım sadece son birkaç gündür ağırlaştığımı hissediyorum.yürümek artık eziyete dönüştü nefes darlığım var yürüyim diye zorlayınca tansiyon çıkıyo.evdeyim hep zaten artık son aylar risk almak istemiyorum dinleniyorum.eşimde saolsun destek oluyo.ilk haftalar benimde öyle rahat geçmiştide sonra mide bulantım başlamıştı ama umarım senin öyle olmaz.progestan uyku yapmadımı ben sürekli uyuyordum neredeyse:)allaha emanet ol canım.çok öpüyorumEvet kesinlikle normal istioyorum ama konusmak icin cok erken benim :) Bakalim hayirlisiyla ileriki aylarida bir goreyim ondan sonra konusacagim.
Gecen gun Prof, Dr. Riza Madazliya gittim riskli gebelik uzmani neyse rahatlatti yolladi beni Nadide hanimda onun ogrencisiymis cok iyidir sakin onun pesini birakma dedi icim dahada rahatladi:)
Sen nasilsin arkadasim nasil gidiyor sikayetlerin var mi?
Benim bulantim falan yok hicbir sikayetim yok sadece halsizlik oluyor okadar. 7+5 im bugun.
Malesef pahali arkadasim bir kutu 15 gun gidiyor yani ayda 2 kutu gerekiyor. Ama gercekten cok etkili
Evet canim ginseng ve ginko biloba da kullandik biz ama internetten alma sakin cok sahte var ya eczaneden al yada GNC lerden al. O linkini gonderdigin yerlerden sakin alma. Getirtebiliyorsan yurt disindan getirt cunki yurt disinda cok ucuz bunlar .
Omega 3 balik yagida kullanin . Sende kullan balik yagi hapini.
alırım canım sonucu güzel olacaksa eğer eczaneden alırım ebaydan alıcam proxeed plus 3 aylık alıcam şimdilik ne diyosun hem buarada ne bu acele diyosan buaralar kesin ameliyat olacak ameliyat ardından kullanırız diyorum canım kredi kartıma para yatırayım bugünde ebaydan siparişimi vereyim sana değerlerini yazıcam mutlaka canım sana ihtiyacım olacak
pamukcum bizde almayı düşünüyoruz
ebayda aldığın fiyatla ilgili benide bilgilendirirsen sevinirim
canım ben dün baktım ebayda aldığım zaman 1 kutu almak istemiyorum ebayda şöyle 1 kutu veya 6 kutu diye belirtiyo yani 6 kutu 3 ay kullanımlık sen kaç ay için almak istiyosun ben sana linkini yollayayım canım
alırım canım sonucu güzel olacaksa eğer eczaneden alırım ebaydan alıcam proxeed plus 3 aylık alıcam şimdilik ne diyosun hem buarada ne bu acele diyosan buaralar kesin ameliyat olacak ameliyat ardından kullanırız diyorum canım kredi kartıma para yatırayım bugünde ebaydan siparişimi vereyim sana değerlerini yazıcam mutlaka canım sana ihtiyacım olacak
Canim nedemek seve seve yardimci olurum insallah faydam dokunur.
Zaten sen boyle mucadele edersen mutlaka sonuc alirsin:)) Bravo sana .
canım şimdilik 1 aylık almak istiyorum
yani 2 kutu
26 hazıranda
1 cc de 9 mılyon
ılerı h.% 24
yerınde % 28
normal morfolojı % 2
30 ekım bugun
1 cc de 17 mılyon
ılerı h.% 20
yerınde % 32
normal morfolojı % 2 cıktı bugunkunde .ama bız hazırandakı bakırkoydekını 18 mılyon olarak bılıyorduk sayıyı bugune kadar.nısantasında 22 hazıranda 8 mılyon cıkmıstı 26 hazıranda bakırkoyde 18 mılyon cıkmıstı ama 9 mılyonmus ve dr. bıze soylememıs nedense
bugun kac defa sorduk dogrumu dıye evet bu dogru dedıler.
kızlar bugunneler oldu
.4 ay once nısantası tumlabda spermıyogram yaptrmıstık.1.5 ay oncesınde ozelde 26 mılyon cıkan sperm sayısı nısantasında 8 mılyon cıktı.şok olmustuk.dr bu kadar nıye fark var dıye bızı bu sefer bakırkoy tumlaba gonderdı.orda 4 gun sonrasında 18 mılyon cıkmıstı.sevınmıstık tabı.ve amelıyat oldu esım 4 ay gectı bekledık salak gıbı.dun teoman a msj attık hangı testlerı yaptıralım dıye o yanlıs anlamıs bıze dıyorkı sızın yaptrdıgınız donemde bakırkoyde yanlıslık olmus ama sımdı sorun yok nısantası yada bakırkoyde yaptırabılırsınız .sonra bugun bakırkoy tumlaba gıttık teoman beyın msjını okuttuk laboranta yanlıslık oldugunu soyledı dedık.adam benım haberım yok dedı.neyse esım sperm verdı saat 10 bucuk gıbı.sonra 1 de tumlabın mudurumu ne bır bayan arıyor hazıran sonunda makıne 1 ıken 2 yazmısmız yanı 9 mılyonu 2 katı yazmıs.neyse 2 de tumlaba gıttık laborant bırden aaa sız onumu soyledınız ben bıran ıcın anlayamadım neden bahsettıgınızı dedı.bırden çarkettı.neler dönüyor anlayamadık.eger bı yanlıslık varsa teoman bey soylemelıydı.okadar parayı ona verecegıme keske tup bebek yaptrsaydım sımdı cok pısmanım.butun guvenımızı aldı.artık kıme neye ınanacagımızı sasırdık.kımseyede tavsıye etmıyorum. neyse bugunku sonuc 4 ay oncekı gıbı tabı yanlıslık varsa gercekten sayıda yukselme olmus sadece yazıyım oncekı ve sonrakı sonucu karsılastırın:
26 hazıran: 30 ekim
1cc 9 mılyonmuş bugun ogrendık ---------- ---- 17 mılyon
İleri h.% 24 --------------------------- % 20
yerinde h. % 28 .................................... % 32
hareketsiz % 46....................................... % 48
morfolojı normal yapı % 2 ...................... % 2
krishazelcim bir soruda benden
canım bu proxeed plusu günde bir kere içse olmazmı acaba
çok pahalıymış yaa
kızlar bugunneler oldu
.4 ay once nısantası tumlabda spermıyogram yaptrmıstık.1.5 ay oncesınde ozelde 26 mılyon cıkan sperm sayısı nısantasında 8 mılyon cıktı.şok olmustuk.dr bu kadar nıye fark var dıye bızı bu sefer bakırkoy tumlaba gonderdı.orda 4 gun sonrasında 18 mılyon cıkmıstı.sevınmıstık tabı.ve amelıyat oldu esım 4 ay gectı bekledık salak gıbı.dun teoman a msj attık hangı testlerı yaptıralım dıye o yanlıs anlamıs bıze dıyorkı sızın yaptrdıgınız donemde bakırkoyde yanlıslık olmus ama sımdı sorun yok nısantası yada bakırkoyde yaptırabılırsınız .sonra bugun bakırkoy tumlaba gıttık teoman beyın msjını okuttuk laboranta yanlıslık oldugunu soyledı dedık.adam benım haberım yok dedı.neyse esım sperm verdı saat 10 bucuk gıbı.sonra 1 de tumlabın mudurumu ne bır bayan arıyor hazıran sonunda makıne 1 ıken 2 yazmısmız yanı 9 mılyonu 2 katı yazmıs.neyse 2 de tumlaba gıttık laborant bırden aaa sız onumu soyledınız ben bıran ıcın anlayamadım neden bahsettıgınızı dedı.bırden çarkettı.neler dönüyor anlayamadık.eger bı yanlıslık varsa teoman bey soylemelıydı.okadar parayı ona verecegıme keske tup bebek yaptrsaydım sımdı cok pısmanım.butun guvenımızı aldı.artık kıme neye ınanacagımızı sasırdık.kımseyede tavsıye etmıyorum. neyse bugunku sonuc 4 ay oncekı gıbı tabı yanlıslık varsa gercekten sayıda yukselme olmus sadece yazıyım oncekı ve sonrakı sonucu karsılastırın:
26 hazıran: 30 ekim
1cc 9 mılyonmuş bugun ogrendık ---------- ---- 17 mılyon
İleri h.% 24 --------------------------- % 20
yerinde h. % 28 .................................... % 32
hareketsiz % 46....................................... % 48
morfolojı normal yapı % 2 ...................... % 2
canım bak sana linkini yolluyorum fiyatı 93 dolar biliyosun türkiyede alsan 214 lira falan yapıyo burası daha avantajlı
Lot of 2 ProXeed® Plus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?