Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sagol arkadasim Allah razi olsun.
Canim Q enzym in herhangi bir yan etkisi olacagini sanmiyorum dr una sor istersen .
proxeed in icinde bile var dusun artik:))

slm kızlarrrr nasılsınızz benim eşimde de varikosel varmıstı ameliyat olmuş sonra 15 aylık evliyim bi düşügüm oldu bi yıl oldu tabi sonra simdi dr gidiyorum eşime sperm testi istedi dr cok sükür hersey iyi çıktı sadece morfolojisi biraz düşük çıktı galiba %4 normalimiş ama eşiminki %3 çıkmış ama benim dr sorun yokk eşinizde herseyi iyi dedi eşimde ürolojiye gitti bida onada şimdi burdaki bi üroloji dr proxeed diye bi ilaç vermiş 3 ay kullanıcan diye simdi bi kutusu bitti ikincide ama kokusu öle kötüki anlatamam bide pahalı 110 tl alıyo eşim sanırım devlet karsılamıyomus yoksa eşim poliss bu ilacı kullanıpta faydasını gören varmıydı acaba????

Biz variz canim esim 3 ay kullandi hamileyim suan:)

Biz variz canim esim 3 ay kullandi hamileyim suan:)

hadi yaa ooo süppermiş canımmm saglıcakla gelsin melegin inşallah çok sevindim darısıda bize inşallahhh ne zaman hamile kaldın peki canım ilac bittikten sonramı kullanırkenmi bide bende yumurta tembelligi cıktı işte ilk defa kloemn aldım bu ay bakalım ayın 8 i gelseydi hayırlısıyla böle sag kasıgımda bişi oluyo anlamıyom noluyoo

3 ayin bitmesine yakin hamile kaldim canim :) Yani ben hamile kalmisim ama esim hala 3. ayin proxeedini iciyordu:))

3 ayin bitmesine yakin hamile kaldim canim :) Yani ben hamile kalmisim ama esim hala 3. ayin proxeedini iciyordu:))

yaaa ne güzel canım yaa bak simdi daha bi sevindim peki canım sen bişi kullandınmı bebek için neler yaptın bitanem benim

Amannn:) sen daha cok yenisin nasil anladinki sorun oldugunu:))
Biz 7 ay korunduk birde niyeyse:)))

canım ya benim eşimde son zamanlarda ereksiyon sorunu ve sperm azlığı vardı ve acıda ekle işin içine o yüzden canım sıkılıyo haliyle neden şimdi çünkü baştan önlemimi almak istiyorum

canım ya benim eşimde son zamanlarda ereksiyon sorunu ve sperm azlığı vardı ve acıda ekle işin içine o yüzden canım sıkılıyo haliyle neden şimdi çünkü baştan önlemimi almak istiyorum

ginseng ve ginko biloba ereksiyon sorununu cozecek zaten.

sogan kuru
incir kuru
hayit tohumu
multuvitamin elevit
Q enzyme 10

kullandim bende

sogan kürünü bu ay eger adet olursam kullanmayı bende düşünüom canımm
diger kullnadıklarını dr mu yazdı canım ben folik asit alıyom 4 gündür günde bitane :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…