canım ya sağol bugünde eşime keçi boynuzu pekmezi aldım içirmeye başladım bile sen dünyanın en tatlı eşisin diyo nasılda benimle ilgileniyosun diyo bende dedimki 6 ay ben sana bakarım sonra 9 ay sen bana bakarsın diyorum oda taktir ediyo beni sende burdan hissetmişsin mücadele ettiğimi canım benim Allah bu iyiliğini evladında göstersin inşallah Allah razı olsun .:1hug:
Arkadaslar kargo ucretine dikkat edin 25 dolar diyor burada kargo ucreti !!!!
Arkadaslar bugun kahverengi lekelenme oldu camasirimda hafif. Cok korkuyorum. Doktorumu aradim yoruldunmu bugunlerr dedi endiselenme dedi pazartesi hastaneye gelmemi istedi ama o pazartesi bakalim bana nasil gelecek((
Ne olur bize dua edin cok ihtiyacim var.
canım benim her zaman sana dua ediyorum korkma hiç bir şey olmucak inşallah :Saruboceq:
kalbi atan bir gebelikte düşük ihtimali çok çok zormuş
gönlünü ferah tut stres yapma sakın
Biz de Teoman hocaya çok güvenerek ameliyat olduk ve ameliyattan da çok memnunuz, şimdi ilk tahlil için bekleme sürecindeyiz.Canim sonuclariniz cok guzel canini sikma bizim 3. ayda neredeyse sperm bulamamislardi 6. ayda 90 milyon oldu:))) duzelme baslamis 6. ayda asil sonucu alacaksiniz
Teoman Bey meselesine gelince malesef bizde onu anladigimiz icin kacmistik oradan . Anlatmak istedigimiz buydu zaten. Bosver onemli olan sizin iyi sonuc almaniz dusunme artik onlari . 6. aydan sonra sonuc cok degisecek rahat ol.
Arkadaslar bugun kahverengi lekelenme oldu camasirimda hafif. Cok korkuyorum. Doktorumu aradim yoruldunmu bugunlerr dedi endiselenme dedi pazartesi hastaneye gelmemi istedi ama o pazartesi bakalim bana nasil gelecek((
Ne olur bize dua edin cok ihtiyacim var.
krishazelcim şu ürünlerin mg yazarmısın canım ebaydan proxeed plus siparişini verdim bir tek bunlar kaldı almadan önce yazayım dedim
L arginine
ginseng hangisi amerikan mı korean mı
ginko biloba
canım bana yolladığın satıcıdanmı aldın
canım l arginine bende sipariş verdim ebaydan 31 tlye geldi
korean ginseng ve ginkgo biloba sepe naturalden aldık eczanelerde satılıyor
canım dün gece ebaydan sipariş verdim proxeed plus evet sana yolladığım linkteki üründen sipariş ettim nakliye ve yol ücretini de boşver neyapayım dedim geçti onayladım yani başka bulamadım .çünkü yabancı site olduğu için o yüzden canım ama şu senin yolladığın linkteki Arginine siparişinde vereyim çok sağol canım
Canim l arginine 3000 mg alacak gunluk
ginseng korean kullandik biz gunluk 200 mg
ginko biloba 120 mg
e vitamini 400
birse alabilirseniz ozellikle kendiniz icin( Q enzyme 10) alin hucre yenileyici vitamin siz kullanin.
Canim l arginine 3000 mg alacak gunluk
ginseng korean kullandik biz gunluk 200 mg
ginko biloba 120 mg
e vitamini 400
birse alabilirseniz ozellikle kendiniz icin( Q enzyme 10) alin hucre yenileyici vitamin siz kullanin.
canım bunların hepsini günlük 1 tabletmi içecek yoksa günde 2 defamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?