Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Anladim arkadasim ayni benim gibisin cunki. Insallah ta karsiligini alacaksin.
Pekmez den ziyade kaynatip kur olarak versen daha iyi olur pekmezi kur bittikten sonra ver canim
Allah razi olsun dualarin icin Bende senin icin Buyuk Allahimdan evlat diliyorum.

Arkadaslar bugun kahverengi lekelenme oldu camasirimda hafif. Cok korkuyorum. Doktorumu aradim yoruldunmu bugunlerr dedi endiselenme dedi pazartesi hastaneye gelmemi istedi ama o pazartesi bakalim bana nasil gelecek((

Ne olur bize dua edin cok ihtiyacim var.

canım benim her zaman sana dua ediyorum korkma hiç bir şey olmucak inşallah :Saruboceq:
kalbi atan bir gebelikte düşük ihtimali çok çok zormuş
gönlünü ferah tut stres yapma sakın

canım benim her zaman sana dua ediyorum korkma hiç bir şey olmucak inşallah :Saruboceq:
kalbi atan bir gebelikte düşük ihtimali çok çok zormuş
gönlünü ferah tut stres yapma sakın

Sagol canim benim ama cok korkuyor insan . Hamile kaldiginizda anlayacaksini beni biliyorsunuz ne sartlarda yapiyoruz( Hamile kalip is bitmiyorki once korkuyorsun
dis gebelikmi diye
sonra kese varmi yokmu diye
sonra kese dolumu bosmu diye
sonra kalp atiyormu atmiyormu diye
sonra 3. ayi gecelim endisesi
sonra 2 li test
3 lu test
amniyosentez

bitmiyor yani korkular .

Allaha emanetiz ....

Ingiltereden satici yokmu ingiltereden posta ucreti cok az oluyor . ben preseed i ingiltere ebay den getirtmistim 4 tl idi kargo ucreti cunki ptt ile gonderiyorlar.

Biz de Teoman hocaya çok güvenerek ameliyat olduk ve ameliyattan da çok memnunuz, şimdi ilk tahlil için bekleme sürecindeyiz.
Benim anladığım Teoman hocanın ameliyatından sonra değerler ilk 4 ayda 2 katına çıkmış ve bu minnet duyulacak kadar çok çok iyi bir sonuç, yani bu kadar kısa zamanda syı olarak normal değerler seviyesine ulaşmış. Laboratuvarda bir sorun olmuş ama onun da farkına varıp düzeltmişler sonuçta. Umarım bizim sonuçlarımız da bu kadar iyi gelir ve her ikimiz de hamile kalırız.

Son düzenleme:

canım bu kahverengi lekelenme yengemde de oldu 2 ay önce tanıdığım bir kaç kişide de oldu ama bebeğe herhangi bir zararı olmadı kötü düşünme sakın çünkü duydum daha önceden Allah korusun zaten dualarım seninle unutma Allah ım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

krishazelcım her zaman dualarımdasın ınan.cunku neler cektıgınızı ben cok ıyı anlıyorum.rabbım senıde bebegınıde korusun.sag salım kucagına alıcaksın hıc korkma.yalnız ayaga kalkma gerekmedıkce.yat dınlen.progestan alıyormuydun.varsa al o ılacı.ama yorma kendını hıc.

krishazelcim şu ürünlerin mg yazarmısın canım ebaydan proxeed plus siparişini verdim bir tek bunlar kaldı almadan önce yazayım dedim
L arginine
ginseng hangisi amerikan mı korean mı
ginko biloba

krishazelcim şu ürünlerin mg yazarmısın canım ebaydan proxeed plus siparişini verdim bir tek bunlar kaldı almadan önce yazayım dedim
L arginine
ginseng hangisi amerikan mı korean mı
ginko biloba

canım bana yolladığın satıcıdanmı aldın
canım l arginine bende sipariş verdim ebaydan 31 tlye geldi
korean ginseng ve ginkgo biloba sepe naturalden aldık eczanelerde satılıyor

canım bana yolladığın satıcıdanmı aldın
canım l arginine bende sipariş verdim ebaydan 31 tlye geldi
korean ginseng ve ginkgo biloba sepe naturalden aldık eczanelerde satılıyor

canım dün gece ebaydan sipariş verdim proxeed plus evet sana yolladığım linkteki üründen sipariş ettim nakliye ve yol ücretini de boşver neyapayım dedim geçti onayladım yani başka bulamadım .çünkü yabancı site olduğu için o yüzden canım ama şu senin yolladığın linkteki Arginine siparişinde vereyim çok sağol canım

Canim l arginine 3000 mg alacak gunluk
ginseng korean kullandik biz gunluk 200 mg
ginko biloba 120 mg
e vitamini 400

birse alabilirseniz ozellikle kendiniz icin( Q enzyme 10) alin hucre yenileyici vitamin siz kullanin.

Arkadaslar her ay basi GNC de bazi urunlerde cok indirim oliuyor mutlaka takip edin kargoylada gonderiyorlar ben oylede almistim simdi yarindan itibaren bakin internet sitesine

ginko biloba 120 mg
e vitamini 400

birse alabilirseniz ozellikle kendiniz icin( Q enzyme 10) alin hucre yenileyici vitamin siz kullanin.

canım tşk ederim sağol ya alıcam çünkü o yüzden soruyorum sana da sen neyaptın canım doktora gittinmi

ginko biloba 120 mg
e vitamini 400

canım bunların hepsini günlük 1 tabletmi içecek yoksa günde 2 defamı

canım bunların hepsini günlük 1 tabletmi içecek yoksa günde 2 defamı

Canim mg ina gore sen vereceksin
mesela la rginine genelde 1000mg lik oluyor ozaman gunde 3 tane vereceksin .
ginseng 100mg lik alirsan gunde 2 tane , 200mg lik alirsan gunde 1 tane gibi

krishazel canım nasılsın iyisin demi
sana çok dua ediyorum inşallah bebiş annesine sıkı sıkı tutunur hiç bırakmaz anneciğini
canım biz ayın 5.de test yapcaz ve ameliyat durumumuz netleşcek
bende bir iki güne adet olurum

arkadaşlar biz haftaya kontrole gidicez bildiginiz iyi bir androlog ve sperm testine güvenilir bi hastane arıyorum varsa bilen yardımcı olun... medikal parkta androlog varmı giden varsa bilgilendirsin orası büyük hastane ora aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…