Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazelcım ozaman nıye rapor ıstemıyorsun kı.kendını ve bebegını dusunmek zorundasın canım yaa.10 gun ıcınde ıyı bak bayram sekerıne.bak bayram gelıyor karnında bebısınle mutlu mutlu gır bayrama işte.evde bıle kalkma yerınden .dınlen.

ben uğraşmıcam valla netten gidip eczaneden alıcam şu elimdeki listeyi

listeni yazarmisin bana?

omega 3 balık yağı
ginseng korean 200 mg
ginko biloba 120 mg
e vitamini 400 mg
Q enzim 10
l arginine ve proxeed plus ebaydan 2 gün önce vermiştim birtek üsttekiler kaldı canım zaten bu senin verdiğin tavsiyeli ilaçlarım :)))

kızlar hep eşlerimize ilaçlar bakıyoruz kadınlara özel yumurtlamasına yardımcı
tavsiye edebilceğiniz vitaminler varmı
kriscim tüm dualarımız seninle.inşallah dinlencek ve geçicek

kızlar hep eşlerimize ilaçlar bakıyoruz kadınlara özel yumurtlamasına yardımcı
tavsiye edebilceğiniz vitaminler varmı
kriscim tüm dualarımız seninle.inşallah dinlencek ve geçicek

canım ben geçen ay ebaydan preseed plus jel aldım görevi spermlerin yumurtalara ulaşmasını sağlayan bir jel ama henüz kullanmadım

canım ben geçen ay ebaydan preseed plus jel aldım görevi spermlerin yumurtalara ulaşmasını sağlayan bir jel ama henüz kullanmadım

canım ben preseed jel kullanıyorum
ama eşimde sperm sayı hareket ve morfoloji bozukluğu
üstüne üstlük bende pko var
yani bu arada yumurtlama periyodum düzene girsede şansımız artsa diye düşünüyorum

canım pko nedir bilmiyorum

slm kızlar az once kaan beyden maıl gelmıs proxeed plus ve endol nerden bulabılırım .eczanede varmı

slm kızlar az once kaan beyden maıl gelmıs proxeed plus ve endol nerden bulabılırım .eczanede varmı

canım bu ilaçlarımı tavsiye etmiş
bizede proxeed plusu tavsiye etmişti
canım sana tavsiyem proxeed plusu ebaydan al daha ucuza geliyor
hatta pamuk arkadaş linkini vermişti önceki saylarada olacak yada kendisine rica et sana yollar aldığı satıcının linkini

polikistik over, yumurtlama bozukluğu demek
bazı aylar hiç yumurtlamıyom

canım krishazel bir ilaç ismi verdiya kendisinede sor istersen adı,
Q enzim 10 hücre yenileyici kaliteli yumurta için sende al istersen

pamukcum ben daha proxeed plusun siparişini vermedim
eşimin cuma günü testi var bakalım sonuç nasıl çıktı
eğer biraz düzelme olmuşsa aşılama yaptırcam bu ay

esım persembe gunu teoman beye gıdecek .o vermezse proxeed bız yınede alıcaz.bakalım o ne dıycek.ılac vercekmı.endol ne ıse yarıyor.kaan bey yazmıs.bunların yanında e vıtamını de alalım mı ayrıca.bız aktardan gınseng almıstık amelıyat zamanı.teoman bey kullanmayın ıse yaramaz deyınce kullanmamıstı esım.sımdı onada basladı dunden berı.450 mg bızımkı

ayda 2 kutu kullanması gerek bir kutunun içinde 30 tablet var günde 2 defa içeceği için aylık 2 kutu söylemen gerekir hazelcim ben 3 aylık aldım 6 kutu ama sana 2 kutuluk olan linkini yollayayım
Lot of 2 ProXeed® Plus

kesinlikle kullansin canim . ginseng i biz hayat boyu kullanacagiz cok ise yariyor:))
e vitaminide kullansin .

siz hicbisey kullanmadinizmi bugune kadar????? nasil is anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…