Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pamukcum senin eşinin değerleri nasıldı
varikosel varmı

canım eşimde varikosel var ama bir türlü hastaneye gitmeyi kabullendiremedim neyseki bu perşembe veya cuma kesin gidiyoruz değerlerini buraya yazacağım canım bende merak ediyorum çok mu kötü veya iyimi diye

evet ronya proxeed ve endol demıs.proxeed 2 defa endol 1 defa.ben bırdaha ebaydan bısı almam.orda ıkı defa alıyım dedım 2 sındede problem oldu.ılkınde bana paramı gerı ıade ettı.bız o parayı alamıyoruz heralde nakıt olarak.alısverıs yapmak gerekırmıs heralde yıne.ben o parayı kullanayım dedım yıne preseed sıparısı verdım.bu sefer ılkınde problem oldugu ıcın urun kargolanmadı hatta sıparıs edılmedı gozuktu ve benım para tekrardan satıcının hesabına gectı.ve ben artık 46 lıranın pesıne dusmedım.oyle gıttı.eczanelerde varsa alıyım.zaten gg den 79 lıraya aldım preseedı hemen elıme ulastı.bır daha paramı kaptramam canım yaa ebaya.herkeste olmuyor ama bana rastladı ıste.napım pahalı olsun ama elıme gecsın(

kesinlikle kullansin canim . ginseng i biz hayat boyu kullanacagiz cok ise yariyor:))
e vitaminide kullansin .

siz hicbisey kullanmadinizmi bugune kadar????? nasil is anlamadim

ayyy valla hazelcim siz ne bakıyonuz doktorlara
bizim gittiğimiz hocada vitaminler çok etkili değil dedi
ama biz kullanıyoz hiç kusura bakmasınlar herşey gerekli vitamini almak
ve iyi beslenmekten geçer.tabi altında çok büyük hormonel vb. problemler yoksa

KRİSHAZELCİM sana gönderdiğim listeye ekleme yapacağın başka şeyler varmı ginseng in mg artırabilirim mesela:)))

evet krıshazelcım bız 4 ay boyunca bısı kullanmadık.son 1 ay kecıboynuzuna baslatmıstım esımı.okadar.yazın bol cekırdeklı sıyah uzum yedı.fındık cevız falan ıste.okadar.dr. bısı vermedı. 4 ay sonrakı degerler nasıl olcak ona gore verırız dedı.bosuna bekledık 4 ay

ayy deme
bende ayın 19.da vitamin siparişi verdim daha gelmedi
bende tedirgin oldum şimdiye gelmesi gerekirdi
sanırım postahanede takıldı

pamukcum gonderdıgın lınk ebaydan mı yoksa proxeedın kendı sıtesımı.eczanede bulamazmıyız

hee buarada keçi boynuzu pekmezi veriyorum ben sabah akşam uyumadan öncede veriyorum keçi boynuzu kürü nasıl oluyo nasıl yapıyoruz onu anlayamadım

kızlar hepinizi öpüyorum
benim uyku vaktim geldi
sık sık görüşelim bu topicte bizlerin desteğe ve morale çok ihtiyacı var

Canim oyle yapicam artik. esimde cok kizdi rapor istemiyorum deyince

yok ronyacım sen kac defa urun aldın geldı senınkı problem olmaz korkma.ben trendyoldan gg den hepsıburadadan cok sey aldım hepsı geldı ama ebayda boyle bısı oldu ıste.sanssızlık benımkı.senınkı gelır ama sen yınede pttye gıt.

kızlar hepinizi öpüyorum
benim uyku vaktim geldi
sık sık görüşelim bu topicte bizlerin desteğe ve morale çok ihtiyacı var

evet canım aynen katılıyorum hepimizin desteğe ihtiyacı var ve bu desteğide görüyorum hepinize tşk ederim iyi uykular canım

kolay bulunuyor degılmı eczanede proxeed. persemde baksın esım .alsın 2 kutu barı ıcsın 1 ay

yalnız kecıboynuzuna yenı baslayanalar ıcın ılk 1 hafta sabah aksam ıcıyor.sonra sadece gece yatarken ıcıyor.ılk 1 hafta 6-7 kecıboynuzu kırıp kaynar su ekleyıp 5 dakıka kaynatıp 20 dakıka bekletıp sonra ıcıyor.1 hafta sonra her gece 3-4 kecıboynuzu kırıp aynı sekılde ıcıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…