pamukcum senin eşinin değerleri nasıldı
varikosel varmı
kesinlikle kullansin canim . ginseng i biz hayat boyu kullanacagiz cok ise yariyor:))
e vitaminide kullansin .
siz hicbisey kullanmadinizmi bugune kadar????? nasil is anlamadim
canım krishazel bir ilaç ismi verdiya kendisinede sor istersen adı,
Q enzim 10 hücre yenileyici kaliteli yumurta için sende al istersen
evet ronya proxeed ve endol demıs.proxeed 2 defa endol 1 defa.ben bırdaha ebaydan bısı almam.orda ıkı defa alıyım dedım 2 sındede problem oldu.ılkınde bana paramı gerı ıade ettı.bız o parayı alamıyoruz heralde nakıt olarak.alısverıs yapmak gerekırmıs heralde yıne.ben o parayı kullanayım dedım yıne preseed sıparısı verdım.bu sefer ılkınde problem oldugu ıcın urun kargolanmadı hatta sıparıs edılmedı gozuktu ve benım para tekrardan satıcının hesabına gectı.ve ben artık 46 lıranın pesıne dusmedım.oyle gıttı.eczanelerde varsa alıyım.zaten gg den 79 lıraya aldım preseedı hemen elıme ulastı.bır daha paramı kaptramam canım yaa ebaya.herkeste olmuyor ama bana rastladı ıste.napım pahalı olsun ama elıme gecsın(
pamukcum gonderdıgın lınk ebaydan mı yoksa proxeedın kendı sıtesımı.eczanede bulamazmıyız
krishazelcım ozaman nıye rapor ıstemıyorsun kı.kendını ve bebegını dusunmek zorundasın canım yaa.10 gun ıcınde ıyı bak bayram sekerıne.bak bayram gelıyor karnında bebısınle mutlu mutlu gır bayrama işte.evde bıle kalkma yerınden .dınlen.
hee buarada keçi boynuzu pekmezi veriyorum ben sabah akşam uyumadan öncede veriyorum keçi boynuzu kürü nasıl oluyo nasıl yapıyoruz onu anlayamadım
kızlar hepinizi öpüyorum
benim uyku vaktim geldi
sık sık görüşelim bu topicte bizlerin desteğe ve morale çok ihtiyacı var
keci boynuzunu suda kaynatarak yapiyorsun daha etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?