yalnız kecıboynuzuna yenı baslayanalar ıcın ılk 1 hafta sabah aksam ıcıyor.sonra sadece gece yatarken ıcıyor.ılk 1 hafta 6-7 kecıboynuzu kırıp kaynar su ekleyıp 5 dakıka kaynatıp 20 dakıka bekletıp sonra ıcıyor.1 hafta sonra her gece 3-4 kecıboynuzu kırıp aynı sekılde ıcıyor
Arkadaslar hepinizi cok seviyorum iyi geceler
evet pamukcum oyleymıs.insallah ıse yarar.ii gecelerrrr
sevgili arkadaşlarım
şimdi herkes yazıyo ya şu ilaçtan bu kadar şu kürden bu kadar ...ben niye hiç üstüme alınmıyorum benim kullanmam gerekmiyormu bu kürlerden ve ilaçlardan...siz bunları ameliyattan sonra mı kullanmaya başlıyorsunuz...ben de başlayımmi yoksa ameliyattan sonra 3.ayda yapılan testten sonra duruma göre mi kullanayım ...bu kadar yoğun bahsettiğinize göre başlamam gerek heralde...
bu arada krishazel arkadaşım geçmiş olsun...doktor yat dediyse hiç kıpırdama bile canım...yeterki sana ve bebeğine hiçbirşey olmasın allah sağlıklı bir bebek ve sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana ve çoluk çocukunla mutlu bir hayat tabikide...:)))
Arkadaslar bugun kahverengi lekelenme oldu camasirimda hafif. Cok korkuyorum. Doktorumu aradim yoruldunmu bugunlerr dedi endiselenme dedi pazartesi hastaneye gelmemi istedi ama o pazartesi bakalim bana nasil gelecek((
Ne olur bize dua edin cok ihtiyacim var.
Kızlar ya bişey sorucam eşimde sanırım tek taraflı varikosel var bide bu cuma ilk defa doktora gidicez ilk gittiğimizde doktor sperm testimi istiyo acaba merak ediyorum
Kızlar ya bişey sorucam eşimde sanırım tek taraflı varikosel var bide bu cuma ilk defa doktora gidicez ilk gittiğimizde doktor sperm testimi istiyo acaba merak ediyorum
Canım yarım saattir bu yazını bulmsak için sayfaları karıştırıyorum .
Ahhhh aşkım ne kadar üzüldüm anlatamam ,ama şu an iyisin ya tek tesellim o.
birkaç gün girmdim eskileride okumadım bak neler olmuş.Senin haylaz seni gene korkutmuş.Hiç korkma canım arkadaşım inşallah bebişin iyi dualarımdasın en önemlisi kalbimdesin.
Seni sewn arkadaşın bu zor gününde yanında değildi çok utanıyo lütfen onu affedebilirmisinnnnnnn((((
Sagol canim benim ama ne yalan soyleyim ariyor gozlerim seni(
Yarın doktorla randevum war bakalım ne dddddiyecek ,bendede akıntılaar başladı demekki yumurtam çatlamak üzere.
Ya eski yazıları okurken tümlab hakkında bazı şeyler okudum oaranındamı güvenirliği yok şimdi?
evet canim sperm ve hormon testi istemesi lazim
kime gidiyorsunuz peki?
tabi canım varikosel elle muayeneyle anlaşışılr ama sper de ne kadar tahribat olduğunu ancak sperm testiyle anlarlar,eğer sperme zarar wermiyorsa hemen ameliyat yapmazlar....
canım ankara hastanesi olarak biliyorum eşimin arkadaşı bu doktoru yakından tanıdığı için tavsiyeli gidiyo yani canım prof. Müş ama benim bu kadar bilgim var merak etme süper bir doktor diyo bana eşim bakalım hayırlısı bu cuma kesin gidicem allah ın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?