Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım tşk ederim bu şekil daha iyi anladım buarada eşin 2 kutu alacaksa 214 liraya geliyor canım günde 2 defa içiyomuş çünkü

sevgili arkadaşlarım

şimdi herkes yazıyo ya şu ilaçtan bu kadar şu kürden bu kadar ...ben niye hiç üstüme alınmıyorum benim kullanmam gerekmiyormu bu kürlerden ve ilaçlardan...siz bunları ameliyattan sonra mı kullanmaya başlıyorsunuz...ben de başlayımmi yoksa ameliyattan sonra 3.ayda yapılan testten sonra duruma göre mi kullanayım ...bu kadar yoğun bahsettiğinize göre başlamam gerek heralde...

bu arada krishazel arkadaşım geçmiş olsun...doktor yat dediyse hiç kıpırdama bile canım...yeterki sana ve bebeğine hiçbirşey olmasın allah sağlıklı bir bebek ve sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana ve çoluk çocukunla mutlu bir hayat tabikide...:)))

Canim basla tabiki bunlarin zarari yok faydasi cok .

Kızlar ya bişey sorucam eşimde sanırım tek taraflı varikosel var bide bu cuma ilk defa doktora gidicez ilk gittiğimizde doktor sperm testimi istiyo acaba merak ediyorum

Canım yarım saattir bu yazını bulmsak için sayfaları karıştırıyorum .
Ahhhh aşkım ne kadar üzüldüm anlatamam ,ama şu an iyisin ya tek tesellim o.
birkaç gün girmdim eskileride okumadım bak neler olmuş.Senin haylaz seni gene korkutmuş.Hiç korkma canım arkadaşım inşallah bebişin iyi dualarımdasın en önemlisi kalbimdesin.
Seni sewn arkadaşın bu zor gününde yanında değildi çok utanıyo lütfen onu affedebilirmisinnnnnnn((((

Kızlar ya bişey sorucam eşimde sanırım tek taraflı varikosel var bide bu cuma ilk defa doktora gidicez ilk gittiğimizde doktor sperm testimi istiyo acaba merak ediyorum

Tabi canım varikosel elle muayeneyle anlaşışılr ama sper de ne kadar tahribat olduğunu ancak sperm testiyle anlarlar,eğer sperme zarar wermiyorsa hemen ameliyat yapmazlar....

Sagol canim benim ama ne yalan soyleyim ariyor gozlerim seni(

Sagol canim benim ama ne yalan soyleyim ariyor gozlerim seni(

Aşkım canım arkadaşım Allah sana kolaylık versin ,yatmanın nasıl bir his olduğunu en iyi ban bilirim ,Ne sabah oluyodu nede akşam her gün sanki 1 ay gibiydi ,ne zaman bebek öldü zaman eski rutin hızına döndü Ne imtihandı benim için.Rabbim sana başka üzüntü göstermesin kucağındada yawrunu göstersin ,İnşalllahhhh.

Yarın doktorla randevum war bakalım ne dddddiyecek ,bendede akıntılaar başladı demekki yumurtam çatlamak üzere.
Ya eski yazıları okurken tümlab hakkında bazı şeyler okudum oaranındamı güvenirliği yok şimdi?

Yarin mutlaka haber ver bana cok merak ederim bak.

Tumlab olayi evet yapmislar bir hata . Dikkatli olmak lazim onemli seyler bunlar .

evet canim sperm ve hormon testi istemesi lazim
kime gidiyorsunuz peki?

canım ankara hastanesi olarak biliyorum eşimin arkadaşı bu doktoru yakından tanıdığı için tavsiyeli gidiyo yani canım prof. Müş ama benim bu kadar bilgim var merak etme süper bir doktor diyo bana eşim bakalım hayırlısı bu cuma kesin gidicem allah ın izniyle.

tabi canım varikosel elle muayeneyle anlaşışılr ama sper de ne kadar tahribat olduğunu ancak sperm testiyle anlarlar,eğer sperme zarar wermiyorsa hemen ameliyat yapmazlar....

sağol canım inşallah sonuçlar çok kötü çıkmaz

Kaan Aydos a gidiyorsunuz ozaman ? Benim doktoruma yani:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…