Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ona olmadi ama ameliyat olmasini Kaan aydos istedi ve ameliyat sonrasi 6 ay tedavisini o yapti.
Neden sordun canim?

perşembe günü büyük ihtimal benim eşimde ameliyat olacak ve tesadüfen bizim ameliyatada kaan aydos girecekmiş bugün ögrendim çok sevinçliyim inşallah bi aksilik olmaz o yüzden merak etmiştim.

Son düzenleme:
benim dezavantajım eşimin polis olması çalışma saatleri okadar düzensizki doktoru o yüzden geciktiriyoruz mesela dün sabah işe gitti bu sabah gelecek sonra uyku derken kalıyo ertesi dün tatil diğer gün sabah 7:30 gece 11 diğer gün tatil o yüzden sinir olmama yetiyo (( inşallah bu cuma kesin giderizde psikolojik olarak rahatlarım

KRİSHAZELCİM sana bir soru sorucam canım hani biz cuma doktora gidiyoruz ya hastane ismi ankara tıp olarak geçiyo sen hangisine gitmiştin cebecide olanmı yoksa ümitköydeki ankara hastanesimi bende KAAN AYDOS hocaya gitmek istiyorum da canım yardımcı olursan sevinirim

Selam arkadaslar, basligi okudum, genel olarakta tum sayafalara bakamasamda bir kisinin hamile oldugunu ogrendim vorikosel amilyatindan sonra. acaba baska hamile kalan arkadasimiz varmi benim gozden kacirdigim?
benim esimde bir ay once vorikosel amilyati oldu, bizde bu ay keciboynozu kurune baslayacagiz ins. baska tavsiye edebileceginniz bir kur var mi ? .

günaydın arkaadaşlar kaan hocaya göbekten vurulan igneleri sordum ben zamanı gelince size yazarım dedi bide bu ay 9. ay oldu ameliyattan sonra kontrol olmamız lazım ama ben dktrumuzu degiştirmek istiyorum varmı güvenebilecegim sizinde önereceginiz bir dktr krizhazelcigim sen cok araştırıyosun cnm bize bi daktr söylede oraya gidelim medikal parkta varmı anrolog mesela ve oranı labaratuarı güvenilirmi... BU ARADA BNM DOGUM GÜNÜM YAŞ 23 OLDU İNŞ BU YAŞIMDA BEBEGİMİ KUCAGIMA ALIRIM AMİİİİN:)

canım yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun
yeni yaşın gönlündekileri getirsin sana

günaydın kızlar
hala karar veremedim ameliyatmı olsa eşim yoksa aşılamayamı geçsek diye ne zor bi durummuş Allah hepimizin yardımcısı olsun
ameliyattan sonra 6 ay beklenmesi ve bi ihtimal değerlerin dahada düşmesi olayı çok korkutuyo beni
ayrıca bu tümlaba acayip kafayı taktım ben tekrr test yaptırıcaz ama yine orayamı gitsek yoksa başka yeremi karar veremyorum

Rabbim gönlüne göre veriri inşalllahhhhhhh.Amin...

Canim ben Istanbuldayim hicbirine gitmedim Kaan Aydos Bizi mail le tedavi etti:) O yonlendiriyordu gidin ameliyat olun diyordu oluyorduk hormon testleri istiyordu yaptiriyorduk sperm testi diyordu gonderiyorduk oda bize bunlara gore ilac tedavisi uyguladi. Yapmamiz gerekenleri soyledi. Allah razi olsun onun sayesinde duzeldi hersey.
Canim imkaniniz varsa mutlaka ona gidin

Cinsel perhiz demek iliskiye girmemek yani erkegin bosalmamasi demek. sperm testi icin en guzel 4 gun beklemek . En dogru sonucu 4 ila 5 gun cinsel perhiz veriyor.

Canim malesef biz istanbulda tedavi eden doktor bulamadik o yuzden Kaan aydos a teslim olduk. Istanbuldakiler ameliyat yapiyip yolluyor ne tedavi veriyor nede umit veriyorlar sonra sizin bu sekilde olmaz gidin tup bebek yapin diyorlar .
Dedigin gibi bzi cok arastirdik gitmedigimiz dr kalmadi Amerikayla bile temas halindeydik oraya gidecektik ama Allah razi olsun Kaan Aydos bize umit ve tedavi verdi sonucunuda aldik. biz ameliyat tan sonra hemen yogun ilac tedavisine basladik son aydada ignelere gecmistik ki hamile kaldim.
Siz madem kaan hocayla baslamissiniz onla devam edin derim sabirli olun ameliyainizn uzerinden cok gecmis ama tedavi olmamisiniz hic, yeni baslamis gibisiniz
Hele bizim 1. derece varikoseldi buradaki dr lar bosuna ameliyat olma size fayda etmez demislerdi . Ameliyatimiz sonuc vermedi sadece 90 milyon oldu spermlerimiz ve hamile kaldim:)))

Canim ben ameliyattan 6 ay sonra hamile kaldim
Tabiki yapilacak cok sey var

keciboynuzu kuru cok faydali mesela 3 ay onu yapin

ayrica alabilirseniz proxeed plus alin gunde 2 kez en iyi multuvitamin budur sperm icin
ginseng 200 mg hap seklinde
gingo biloba 120 mg hap seklinde
evicap 400 mg
sabahlari ari sutu bal polen
hergun bir avuc ceviz badem findik ( Toplami 1 avuc )
meyve sebze balik yesin bol bol

bunlari biz kullandik hepsi bitkiseldir zarari yoktur . ilac degildir!!!

ama hormon sonuclarina bakarak doktorunuza sorun belki ilacta verebilir. baskalarina fayda eden ilac size zarar verebilir bu yuzden ilaclari sadece doktorunuzun verdiklerini kullanin. buradan duymakla kullanmayin

Canim degil asilama tup bebek bile yaptirsan spermlerde varikoselden dolayi zarar veriyorsa tutmuyor biz de tup bebek denedik ama olmadi . Doktorumuz spermleri duzeltmeden hamile kalamazsin , kalsan bile dusukle sonuclanabilir demisti biz bu yiuzden ameliyat olduk nitekim dedigide dogru cikti . eger esinde ciddi anlamda varikosel varsa yaslarinizda musaitse ben ameliyat olun derim. Ama mutlaka dogru ellerde ameliyat olun derim mikrocerrahiyle

Tumlaba ve onun tavsiyecisi dr a bende guvenmiyorum bizde gittik onlara ve kactik oradan:) Zatenm adam sadec e ameliyay ediyor sonrasinda tedavi falan yok gidin tup bebek yapin diyor .

Biz medical park bahcelievlerde yaptirdik tumlab dan sonra hep. 5 kez falan yaptirdik cok memnun kaldik dogru sonuclar veriyor tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…