Kaan Aydos a gidiyorsunuz ozaman ? Benim doktoruma yani:))
Kızlar ya bişey sorucam eşimde sanırım tek taraflı varikosel var bide bu cuma ilk defa doktora gidicez ilk gittiğimizde doktor sperm testimi istiyo acaba merak ediyorum
pamuk maden cuma günü doktora gideceksin büyük ihtimallede spermogram ister 3 gün perhiz var sakın onu unutma gitmişken işiniz yarın kalmasın diye hatırlatayım dedim.
canım eşin Kaan Aydosamı ameliyat oldu.
Ona olmadi ama ameliyat olmasini Kaan aydos istedi ve ameliyat sonrasi 6 ay tedavisini o yapti.
Neden sordun canim?
perşembe günü büyük ihtimal benim eşimde ameliyat olacak ve tesadüfen bizim ameliyatada kaan aydos girecekmiş bugün ögrendim çok sevinçliyim inşallah bi aksilik olmaz o yüzden merak etmiştim.
Kaan Aydos a gidiyorsunuz ozaman ? Benim doktoruma yani:))
Kaan Aydos bir numara canim cok sanslisiniz:)
Kızlar ya bişey sorucam eşimde sanırım tek taraflı varikosel var bide bu cuma ilk defa doktora gidicez ilk gittiğimizde doktor sperm testimi istiyo acaba merak ediyorum
pamuk maden cuma günü doktora gideceksin büyük ihtimallede spermogram ister 3 gün perhiz var sakın onu unutma gitmişken işiniz yarın kalmasın diye hatırlatayım dedim.
perhiz derken canım anlamadım ilişkimi yani
canım eşin Kaan Aydosamı ameliyat oldu.
günaydın arkaadaşlar kaan hocaya göbekten vurulan igneleri sordum ben zamanı gelince size yazarım dedi bide bu ay 9. ay oldu ameliyattan sonra kontrol olmamız lazım ama ben dktrumuzu degiştirmek istiyorum varmı güvenebilecegim sizinde önereceginiz bir dktr krizhazelcigim sen cok araştırıyosun cnm bize bi daktr söylede oraya gidelim medikal parkta varmı anrolog mesela ve oranı labaratuarı güvenilirmi... BU ARADA BNM DOGUM GÜNÜM YAŞ 23 OLDU İNŞ BU YAŞIMDA BEBEGİMİ KUCAGIMA ALIRIM AMİİİİN:)
günaydın arkaadaşlar kaan hocaya göbekten vurulan igneleri sordum ben zamanı gelince size yazarım dedi bide bu ay 9. ay oldu ameliyattan sonra kontrol olmamız lazım ama ben dktrumuzu degiştirmek istiyorum varmı güvenebilecegim sizinde önereceginiz bir dktr krizhazelcigim sen cok araştırıyosun cnm bize bi daktr söylede oraya gidelim medikal parkta varmı anrolog mesela ve oranı labaratuarı güvenilirmi... BU ARADA BNM DOGUM GÜNÜM YAŞ 23 OLDU İNŞ BU YAŞIMDA BEBEGİMİ KUCAGIMA ALIRIM AMİİİİN:)
KRİSHAZELCİM sana bir soru sorucam canım hani biz cuma doktora gidiyoruz ya hastane ismi ankara tıp olarak geçiyo sen hangisine gitmiştin cebecide olanmı yoksa ümitköydeki ankara hastanesimi bende KAAN AYDOS hocaya gitmek istiyorum da canım yardımcı olursan sevinirim
Selam arkadaslar, basligi okudum, genel olarakta tum sayafalara bakamasamda bir kisinin hamile oldugunu ogrendim vorikosel amilyatindan sonra. acaba baska hamile kalan arkadasimiz varmi benim gozden kacirdigim?
benim esimde bir ay once vorikosel amilyati oldu, bizde bu ay keciboynozu kurune baslayacagiz ins. baska tavsiye edebileceginniz bir kur var mi ? .
günaydın kızlar
hala karar veremedim ameliyatmı olsa eşim yoksa aşılamayamı geçsek diye ne zor bi durummuş Allah hepimizin yardımcısı olsun
ameliyattan sonra 6 ay beklenmesi ve bi ihtimal değerlerin dahada düşmesi olayı çok korkutuyo beni
ayrıca bu tümlaba acayip kafayı taktım ben tekrr test yaptırıcaz ama yine orayamı gitsek yoksa başka yeremi karar veremyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?