Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar geliyorum 15 dak komşu geldi kahve yapayımda :)))))

canim sisme iyi birsey degil normalde degil.
doktor gormedi degil mi henuz?
Eger gormediyse hemen doktoruna haber verin insallah hidrosel degildir

Canim ne guzel sanslisiniz .
Gidin gelin iyice konsantre olun tedavinize .
Bu arada yumurtlama donemin sinop a denk gelirse sakin kacirma degerlendir :))

canim sisme iyi birsey degil normalde degil.
doktor gormedi degil mi henuz?
Eger gormediyse hemen doktoruna haber verin insallah hidrosel degildir

yok henüz doktor görmedi ama şimdi daha iyiymiş az önce bilmiyorum psikolojikmidir nedir çok şiş gibi gelmişti ama şimdi normal gibi yarına kadar bekleyelim bari

canım benim eşiminde sol tarafında bıraz şişkınlık vardı amelyat olduktan 3-4 gün sonra doktor su toplamıs dedı bı kerem verdı sonra geçtı yanı korkulacak bışey yoktur bence

saat 12 artık yatma zamanı herkese ıyı geceler arkadaşlar :))) görüşmekk dileğiyle

kızlar biz bugün ibni sina hastanesine saat 8 de gittik neyse sistem açıldı sıra aldık zar zor saat 10 da doktor odasına girdik doktoru görünce şok olduk küçücük bir kız :))) dedik sizi beklemiyorduk genç bir doktorsunuz dedik uzman değilsiniz herhalde dedik oda merak etmeyin uzman olmasamda uzmanıma danışıyorum dedi neyse emar filmi verdi bize randevusu 17 şubatta yuhh dedim sonra kan testi verdik onunda sonucunu almak için yine randevu verdiler oda 25 kasımda tuhaf geldi bize sanki huyumu biliyolarda gün veriyolarmış gibi anlayacağınız benim iş yine uzadı

Canim MR i disarda cektirin beklemeyin okadar ne o oyle 4 ayda tedavin biter!!!
25 kasim neyse o beklenir bayramdan sonrasi hemen ,
Sen gelismeleri hemen Kaan Hoca ya yaz bosver o kizi sen tedavini Kaan hoca yonetsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…