sağol canım eşim gelir birazdan söyleyeyimde erkenden gidelim yarın saat 8:30 gibi çıkarız evden inşallah yarın halledebiliriz
ya krishazel sana bişey sormak istiyorum şu an aramızda en kıdemli sensin eşim perşembe ameliyat oldu sol varikoselden daha öncede yazmıştım ameliyata mikro diye girdi ama ameliyatta damarlar öyle belirgindiki mikroya gerek yoktu normal yaptık dediler kaan hocaya da söylemişler neyse ben kaan hocayada sordogomda zaten ameliyat çok güzel geçti dedi ameliyat olalı bugün dördüncü gün ve bugün eşimin sol testisi şişmiş bugüne kadar nolmaldi yani normalmi sence hidroselden korktum bende hidrosel ameliyat yerindemi olur yoksa testistemi bilgin varmı
kızlar geliyorum 15 dak komşu geldi kahve yapayımda :)))))
ya böyle şeyler duymak bile bizi heycanlandırıyor bayram tatilinde tatile sinopa gidiyoruz eşimle oda tatilden gelelim enerji depolayalım tedaviye start verelim diyo gidip kafa dagıtcaz cocuk mocuk umrummuzda olmıcak öle konuştuk bakalım sıkıntılrımızı konuşmadan dura bilcezmi bide marmara üniversitesi hastanesi buraya acılmış2 mahh ilerimizde oraya gitcez galiba
tabii randevu alabilirsek :)
canim sisme iyi birsey degil normalde degil.
doktor gormedi degil mi henuz?
Eger gormediyse hemen doktoruna haber verin insallah hidrosel degildir
ya krishazel sana bişey sormak istiyorum şu an aramızda en kıdemli sensin eşim perşembe ameliyat oldu sol varikoselden daha öncede yazmıştım ameliyata mikro diye girdi ama ameliyatta damarlar öyle belirgindiki mikroya gerek yoktu normal yaptık dediler kaan hocaya da söylemişler neyse ben kaan hocayada sordogomda zaten ameliyat çok güzel geçti dedi ameliyat olalı bugün dördüncü gün ve bugün eşimin sol testisi şişmiş bugüne kadar nolmaldi yani normalmi sence hidroselden korktum bende hidrosel ameliyat yerindemi olur yoksa testistemi bilgin varmı
canım benim eşiminde sol tarafında bıraz şişkınlık vardı amelyat olduktan 3-4 gün sonra doktor su toplamıs dedı bı kerem verdı sonra geçtı yanı korkulacak bışey yoktur bence
canım siz hangi semttesiniz eşin il emniyettemi çalışıyo merak ettimde
çankaya araştırmada çalışıyo canım bizde çankayadayız senin eşin nerde çalışıyo
Bu saatte ne komsusu oyle
bizde keçiörendeyiz eşim mobesede
inşallah deigin gibi bişey yoktur yaa
aynı yerde olabilirler sandım biran :))))))güzel olurdu bee
inş canım çok ayakta falan kaldıysada olabılırmış şişlik yani .doktor eşime fazla ayakta kalma demişti doktora gıdersınız bencede
ayakta degilde ya pc başındada oturuyo sıkıldım diye ondan olabilirmiki
kızlar biz bugün ibni sina hastanesine saat 8 de gittik neyse sistem açıldı sıra aldık zar zor saat 10 da doktor odasına girdik doktoru görünce şok olduk küçücük bir kız :))) dedik sizi beklemiyorduk genç bir doktorsunuz dedik uzman değilsiniz herhalde dedik oda merak etmeyin uzman olmasamda uzmanıma danışıyorum dedi neyse emar filmi verdi bize randevusu 17 şubatta yuhh dedim sonra kan testi verdik onunda sonucunu almak için yine randevu verdiler oda 25 kasımda tuhaf geldi bize sanki huyumu biliyolarda gün veriyolarmış gibi anlayacağınız benim iş yine uzadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?