Sen varya o adami resmen parmaginda oynatiyorsun aslinda:))))
nerden anladın bakayım sen :)))))))
Insallah guzel haberler getirirsin bana . Guzel haber istiyorum sizden !!!!
inş.canım benim inş.allah razı olsun senden bana umut oldun valla :) ya bişey sorcam hanı su topik varya 2mılyon 76mılyona o senın topiğin degıl dımı canım
Nerden anlayacagim ne dersen o oluyor:) Bir kiziyorsun hersey degisiyor:))))
Korkutmussun adami:)
ecrin neyi farkettim mesaj sayilarimiz ayni:))
Yok canim o boncuk arkadasimizin topigi:)
Ama genelde oradayim hep:)
Neden sordun tatlim.
krishazelcim kaan hocadan cevap gelmiş
durumunuza çok sevindim demiş biraz daha bekleyin
bu değerlerle doğal bir gebelik oluşabilir demiş.
en son değerleri ve tedavi aşamasını ve eşimin kullandığı ilaçları yazdım
doğru tedavi uygulanıyor diye cevap yazmış
sevgili PAMUK sizde kaan hocanın sayesinde şifa bulacaksınız
valla ben krishazelin tavsiyesi sayesinde hocanın emaille peşini bırakmadım
oda çok ilgili bir şekilde durumumuzu takip ediyor
hayatta böyle iyi hekimlerde var beş kuruş para almadan
hadı ya ebn farketmedım valla :)
ya ben sana geçen dedım ya liste yaptım falan eşime beslmnem listesi yaptım faşlan demiştim ya kürler falan degerleri yükseltmek için ben senın topik sanmıstım orayı sonradan farkettım boncuk boncugun topiğ oldugunu canım sende kendıne öyle bi topik yaptınmı diye merak ettimö hanşi bende sana uyayım diyee
krishazelcim kaan hocadan cevap gelmiş
durumunuza çok sevindim demiş biraz daha bekleyin
bu değerlerle doğal bir gebelik oluşabilir demiş.
en son değerleri ve tedavi aşamasını ve eşimin kullandığı ilaçları yazdım
doğru tedavi uygulanıyor diye cevap yazmış
sevgili PAMUK sizde kaan hocanın sayesinde şifa bulacaksınız
valla ben krishazelin tavsiyesi sayesinde hocanın emaille peşini bırakmadım
oda çok ilgili bir şekilde durumumuzu takip ediyor
hayatta böyle iyi hekimlerde var beş kuruş para almadan
krishazel canım bu defa ayrı bir derdim başladı eşimi yine boğuyormuyum bilmiyorum ama onu böyle görünce çıldırıyorum .Kaan hoca bizi ibni sina hastanesine yolladı hormon tahlillerini bana getir diyerek bizimki bugün gidecekti aradım neyaptın diyorum tanıdık bulmaya çalışıyorum fazla gün vermesinler diye dedi iyice çıldırdım ya sen bir git fazla zaman verirlerse ozaman tanıdık bakarsın dedim ya ne kadar zaman verirlerki bu tahlillere off
hayatım senide biliyor ya arada eve geldiği zaman espri bile yapar oldu krishazel neyapıyo bakalım diyo :)))))) şimdi senin kızdığıda söyleyince hepten ikna ettim aslında banada kıyamıyo bide diyoki ya seninle gidince hastanede kavga ediyoruz diyo tamam bak yarın hiç kavga etmicez diyorum :))))
Canim hic sasirmadimki boyle bir sonuc bekliyordum
Zaten yakinda senin hamilelik haberini alacagimida biliyorum:)))
Necmettin hocada ol tedavini ama Kaan Hocanin pesini sakin birakma:)))
Vallahi ya bizi 8 ay boyunca tedavi etti ne para aldi nede yuzumuzu gordu HErgun dua ediyoruz ona.
canım hiç merak etme aynı gün bütün işlemler yapılıyo biz pazartesi muayene olmaya gittik nerdeyse salı ameliyat için gün veriyolardı ama anestezi işini yetiştiremeyince perşembeye kaldı yani 4 gün içinde hem muayene hemde ameliyatımızı olduk anlayacagın bizide kaan hoca oraya yönlendirmişti biliyosun yani tanıdıga falan hiç gerek yok boşuna zaman kaybetmeyin yani
canım hiç merak etme aynı gün bütün işlemler yapılıyo biz pazartesi muayene olmaya gittik nerdeyse salı ameliyat için gün veriyolardı ama anestezi işini yetiştiremeyince perşembeye kaldı yani 4 gün içinde hem muayene hemde ameliyatımızı olduk anlayacagın bizide kaan hoca oraya yönlendirmişti biliyosun yani tanıdıga falan hiç gerek yok boşuna zaman kaybetmeyin yani
Sey ben birseyi daha anladim :)
Galiba sen birazcik fenasin:)))))))))))))
ahh senin ağzından balmı damlıyoor kızz
ne güzel diyon öyle
canım hiçbir emek boşa olmaz.ben en başta iyi bir hoca bulmakla sonrada senin gibi bir arkadaşın desteğiyle.doğru yolda ilerledim.
canım bu arada kaan hoca benim adetin 2.günü yapılan hormon sonuçları sormuş bende yazdım.bende pko olduğunu yazdım onuniçin vakit kaybı olmaması açısından aşılama istediğimi yazdım.bakalım ne dicek.cevap bekliyom
şeyyyy aslında :))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?