kızlar biz bugün ibni sina hastanesine saat 8 de gittik neyse sistem açıldı sıra aldık zar zor saat 10 da doktor odasına girdik doktoru görünce şok olduk küçücük bir kız :))) dedik sizi beklemiyorduk genç bir doktorsunuz dedik uzman değilsiniz herhalde dedik oda merak etmeyin uzman olmasamda uzmanıma danışıyorum dedi neyse emar filmi verdi bize randevusu 17 şubatta yuhh dedim sonra kan testi verdik onunda sonucunu almak için yine randevu verdiler oda 25 kasımda tuhaf geldi bize sanki huyumu biliyolarda gün veriyolarmış gibi anlayacağınız benim iş yine uzadı
ay canım ne diyecegimi şaşırdım nasıl bi kanmış öyle 15 gün sonra sonucu çıkacak bu herkesin baktırdıgı hormon testleri degilmi ya hadi emar neysede belki olabilir kanın sonucunun bu kadar geç olmasına şaşırdım hani bizimde öyle her gittigimiz hastanede işimiz uzardı ama ibnisinada 4 günde her şey oldu bitti ne oldugunu anlayamadan ameliyatımızı bile olduk istersen bi kaan hocaya söyle çok gün verdiler de belki öne aldırabilirsiniz tarihleri tabi herşeyin hayırlısı olsun.
ay canım ne diyecegimi şaşırdım nasıl bi kanmış öyle 15 gün sonra sonucu çıkacak bu herkesin baktırdıgı hormon testleri degilmi ya hadi emar neysede belki olabilir kanın sonucunun bu kadar geç olmasına şaşırdım hani bizimde öyle her gittigimiz hastanede işimiz uzardı ama ibnisinada 4 günde her şey oldu bitti ne oldugunu anlayamadan ameliyatımızı bile olduk istersen bi kaan hocaya söyle çok gün verdiler de belki öne aldırabilirsiniz tarihleri tabi herşeyin hayırlısı olsun.
Canim MR i disarda cektirin beklemeyin okadar ne o oyle 4 ayda tedavin biter!!!
25 kasim neyse o beklenir bayramdan sonrasi hemen ,
Sen gelismeleri hemen Kaan Hoca ya yaz bosver o kizi sen tedavini Kaan hoca yonetsin.
canım aynen ya tedavininin uzamasını bende istemiyorum biliyosunda beni bu emar dışarda çektirsek çok pahalı bişeymi ne kadar tutar ki
canim bukadar uzun surmesinin sebebi araya bayram tatili giriyor 9 gun o yuzden bayram sonrasina atiyolar
valla medical park kampanya yapiyo gece 10 dan sabah 7 ye kadar bedava cekiyo sgk lilara mesela biz oyle cektirdik heryerimizi:))
olsa olsa 100 tl dir sgk liya canim.
canım aynen ya tedavininin uzamasını bende istemiyorum biliyosunda beni bu emar dışarda çektirsek çok pahalı bişeymi ne kadar tutar ki
iyide canım daha bayrama nerdeyse 1 hafta var bizimki aynı günmü çıktı tam hatırlamıyorum ama yada ertesi günde almış olabiliriz ama belki onlardan farklı kanlarda istemiş olabilirler tabi neyse o önemli degil zaten emar işini halledene kadar kan işide bitmiş olur.
canim beklemeyin subati ya hemen cektirin sen dayanamazsin zaten
bende 500 lira falan sanıyorum emarı :))))) evet araştırayım ben ankara tıp hastanesinde de olur değilmi sonuçta bende kızdım eşime bugün ya şubata kadar bizim tedavimiz biterdi ama biz ozaman yeniden başlamış oluyoruz dedim
şimdi kaan hocaya sanırım yapılan bu kan testi hormon testleri sonucunu götürücez ama yinede danışayım değilmi canım buarada mail adresini yollarmısın bana
canım kan tahlili bildiğimiz kan tahlili gibi değildi aslında eşimin okadar işaretli seçenekler vardıki doktorların dikkat edeceği yok tsh sonra t3 t4 varda var yani o yüzden geç çıkıyo sanırım onu beklerim sorun değilde şu emara ne demeli((
canım kan tahlili bildiğimiz kan tahlili gibi değildi aslında eşimin okadar işaretli seçenekler vardıki doktorların dikkat edeceği yok tsh sonra t3 t4 varda var yani o yüzden geç çıkıyo sanırım onu beklerim sorun değilde şu emara ne demeli((
bende 500 lira falan sanıyorum emarı :))))) evet araştırayım ben ankara tıp hastanesinde de olur değilmi sonuçta bende kızdım eşime bugün ya şubata kadar bizim tedavimiz biterdi ama biz ozaman yeniden başlamış oluyoruz dedim
şimdi kaan hocaya sanırım yapılan bu kan testi hormon testleri sonucunu götürücez ama yinede danışayım değilmi canım buarada mail adresini yollarmısın bana
o kadar gün vermeleri sanki eşimin suçu :)))))) kızıyorum nazım ona geçiyo diğerlerine bişey diyemiyorum ya yine ikna etme yeteneğimi kullanarak eşime dışarda emar çektirmeliyim
canim hastaneden sevk alin ucretsiz disarida cektirebiliorsiniz ozman
yokmu yakinlarinizda bildik bir devlet hastanesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?